הגופה התגלתה ביום שלישי בערב ברחוב יהודה בורלא בקריית ביאליק, בקומת הקרקע. עדי ראיה שדיווחו עליה למשטרה, סיפרו כי ראו שטיח מגולגל מונח בחדר המדרגות. החוקרים הגיעו ומצאו גופה עטופה בניילון, כרוכה בחבל ומגולגלת בשטיח. צוות מד"א שהוזעק למקום קבע את מותו של האיש ודיווח כי נמצאו על גופתו סימני אלימות. למקום גם הוזעקו חוקרי המעבדה לזיהוי פלילי והפרשה הועברה לחקירה במשטרה.
המנוח הוא ככל הנראה אדם בן 70 שהוכרז כנעדר בימים האחרונים, וחוקרי משטרת תחנת זבולון עצרו אדם שהתגורר בבניין, בחשד לרצח. שכניו מסרו כי מדובר באדם כבן 40 שנוהג לשתות לשוכרה וכי הם לא הכירו אותו אישית, אך יודעים כי רשויות הרווחה ניסו לסייע לו בעבר ללא הצלחה.
סעיף 300 לחוק העונשין קובע מאסר עולם לגורם בכוונה תחילה למותו של אדם. בשונה מכך, על פי סעיף 298 לחוק, העונש המרבי על עבירת הריגה עומד על 20 שנות מאסר.
לקבלת ייעוץ משפטי בנושא - השאירו פרטים