לפני חמש שנים עבדתי בחברה מסויימת והאדם שעבדתי איתו חשף את איבר מינו בפניי מבלי לקבל את ההסכמה שלי לכך. לא התלוננתי למנהל שלי או במשטרה מכיוון שחששתי מאוד שהדבר יגרום לפיטורים שלי ואפילו חששתי שהוא יתנכל לי. היום אני כבר לא עובדת באותה חברה ורציתי לדעת האם אני יכולה להתלונן על אותו עובד כעת? האירוע הזה ממש רודף אותי. תודה מראש.
|
|
פורום משפט פלילי
זומנתם לחקירה? הוגש נגדכם כתב אישום? בוצעה כלפיכם עבירה? מעוניינים למחוק רישום פלילי או משטרתי? פורום משפט פלילי הוקם במטרה להעניק לציבור הגולשים מענה וסיוע מיידי לשאלות בתחום המשפט הפלילי, הצבאי והתעבורתי, לרבות: הכנה לחקירה, ייצוג בהליך המעצר והשחרור, ייצוג בהליך השימוע, סגירת תיק פלילי, ביטול כתב אישום, שלבי המשפט והערעור, מחיקת רישום פלילי, הגשת בקשת חנינה, יעוץ משפטי לנפגעי עבירה ועוד.
פנה אלינו | משרדנו בפייסבוק | משרדנו בגוגל פלוס | הצלחות המשרד
פורומים נוספים
פרסומים אחרונים
חשוב שתדעו
הצלחות המשרד
הודעות אחרונות בפורום
המנהלים: עו''ד רביד כהן, עו''ד איילון בירנבוים, עו''ד אלון שליכטר, עו''ד אסף דוק
לפני חמש שנים עבדתי בחברה מסויימת והאדם שעבדתי איתו חשף את איבר מינו בפניי מבלי לקבל את ההסכמה שלי לכך. לא התלוננתי למנהל שלי או במשטרה מכיוון שחששתי מאוד שהדבר יגרום לפיטורים שלי ואפילו חששתי שהוא יתנכל לי. היום אני כבר לא עובדת באותה חברה ורציתי לדעת האם אני יכולה להתלונן על אותו עובד כעת? האירוע הזה ממש רודף אותי. תודה מראש.
2 הודעות
![]() |
|
|||||
|
2 הודעות

זקוק לייעוץ אישי ומקצועי בנושא?