איומים בפרסום מידע אישי – מה לעשות?
שאל\ה בתאריך 26/05/2024:
היי, מאיימים על חברה טובה שלי שיפרסמו עליה פרטים אישיים כמו שם, טלפון, כתובת מדויקת, כתובת IP ותעודות זהות של כל המשפחה שלה. מה ההשלכות של זה? האם זה נחשב לעבירה פלילית? ואם כן, מה העונש שיכול להיות על זה? תודה מראש!
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
מסירת מידע כוזב
מסירת מידע כוזב היא למעשה עבירה של שבועת שקר המתייחסת בעיקרה למסירת תצהיר כוזב. בעוד שעבירת עדות השקר מתייחסת למסירת עדות במסגרת הליך שיפוטי, עבירה של מסירת מידע כוזב אינה קרא עוד >>
-
אתר dokcaught.com – מאגר מידע שקרי ובלתי חוקי לאיתור עברייני מין
האתרים dokcaught.com ו- caughtdok.org הוקמו ומתוחזקים על-ידי אבי דוביצקי צייד הפדופילים בפעילותו האובססיבית והפוגענית כלפי ציבור רחב של גברים חפים מפשע אשר נופלים קורבן למניפולציות ולתככים שהוא יוזם. אתרים אלו קרא עוד >>
-
בוטלה הרשעת חשודה בהדלפת מידע פנים
בית המשפט המחוזי בתל אביב-יפו ביטל לאחרונה הרשעה של נאשמת בשימוש במידע פנים שמקורו באיש פנים [ת"פ (ת"א) 29436-05-16]. היא רכשה מניות עקב עצתו של אחיה ובדרך זו הרוויחה כסף קרא עוד >>
-
מסירת מידע מסווג על ידי עובדי ציבור – מה ההשלכות?
עובדי ציבור נחשפים מתוקף תפקידם למידע מסווג ולפיכך מוטלת עליהם האחריות לשמור על מידע זה בסודיות מוחלטת ולמנוע כל דליפה ולו המזערית ביותר לגורמים שאינם מוסמכים לכך. בשורות הבאות עו"ד קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתתומר חסוי | 09/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:קצרה היריעה מלפרט את עבודת הקודש שעו"ד דוק ומשרדו עשו בשביליחוות דעת:מגיע לו 1000 כוכבים ולא רק 5 שמקציבים פה. ביום אחד בהיר נלקחתי לחקירות קשות נפשית, שלא לדבר על המחיר המשפחתי והנזק הסביבתי שיכל להיגרם אם אסף לא היה בתמונה. משרד מקצועי יסודי ומומלץ בחום. אסף עצמו פיקח ואינטילגנט ברמות גבוהות, יסודי, חשיבה מחוץ לקופסא, מקוריות וייחודיות. המשרד משרה בך תחושת ביטחון שאתה בידיים טובות. יתרה מכך אדם נעים מאוד ומרגיע נכנס ללב מהרגע הראשון, תסמכו עליו בעיניים עצומות. אודה גם לעו"ד עודד רגב שעזר מאוד לקדם את העניינים בצורה מופתית. תודה אסף, תודה עודד, החזרתם לנו את השקט הנפשי לחיים. היריעה קצרה מלפרט את עבודת הקודש שאתם עושים ואת התודות שאנו מוקירים לכם. מומלץ מאוד מאוד מאוד!!! -
הוסף חוות דעתיאיר חסוי | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד שאפשר לסמוך עליו וגם להמליץ עליו בלב שלםחוות דעת:אסף דוק הוא עורך דין מקצועי, רציני, מקרין ביטחון, אמין, הגון וישר, לא עושה טעויות (עד כמה שידוע), מסביר מהו התהליך וכיצד הוא מתנהל, משתף ומעדכן לאורך כל הטיפול עד לסיום (מוצלח במקרה שלנו). טיפל במקרה שלנו ביעילות והוציא אותנו מהתסבוכת המיותרת. -
הוסף חוות דעתמוחמד חסוי | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג משפטי בליגה אחרת שהוביל לתוצאה לה ייחלנו!חוות דעת:כל הכבוד לעו״ד אסף דוק וגם המון תודה לעו״ד נוי לביא, על כל ההסבר וההבנה המקצועית, ועל המענה המהר והדאגות שדאגתם לנו שנקבל את ההחלטה כמו שרוצים, ובסוף קבלנו החלטה שהינו מרוציים ממנה. והייצוג המשפטי שקבלנו אותו היה מאוד יעייל, ורוצה להדגיש שלפני שבועיים הכרנו אותך והיום כותבים לך משוב מאוד חיובי כי מגיע לך, המון תודה והצלחה בהמשך הדרך. -
הוסף חוות דעתתומר חסוי | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:קצרה היריעה מלפרט את עבודת הקודש שעו"ד דוק ומשרדו עשו בשביליחוות דעת:מגיע לו 1000 כוכבים ולא רק 5 שמקציבים פה. ביום אחד בהיר נלקחתי לחקירות קשות נפשית, שלא לדבר על המחיר המשפחתי והנזק הסביבתי שיכל להיגרם אם אסף לא היה בתמונה. משרד מקצועי יסודי ומומלץ בחום. אסף עצמו פיקח ואינטילגנט ברמות גבוהות, יסודי, חשיבה מחוץ לקופסא, מקוריות וייחודיות. המשרד משרה בך תחושת ביטחון שאתה בידיים טובות. יתרה מכך אדם נעים מאוד ומרגיע נכנס ללב מהרגע הראשון, תסמכו עליו בעיניים עצומות. אודה גם לעו"ד עודד רגב שעזר מאוד לקדם את העניינים בצורה מופתית. תודה אסף, תודה עודד, החזרתם לנו את השקט הנפשי לחיים. היריעה קצרה מלפרט את עבודת הקודש שאתם עושים ואת התודות שאנו מוקירים לכם. מומלץ מאוד מאוד מאוד!!! -
הוסף חוות דעתתומר חסוי | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין פלילי מקצועי, הגון, וחדחוות דעת:כבר מהרגע הראשון, ע״י דפדוף בעמוד הפייסבוק והביקורות המצוינות, היה נראה מבטיח, אסף היה מקצועי ואדיב, ידע לתת מענה לכל שאלה, כל התהליך התבצע באופן מהיר ומוצלח, דאגו לעדכן אותנו בכל שלביו. המחיר היה הוגן ומצדיק את המקצועיות והשירותיות. -
הוסף חוות דעתפיראס חסוי | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה לעורכי הדין אסף דוק ובר נמרי על ייצוג משפטי לעלא ולעלאחוות דעת:אין מילים לתאר את הליווי, היחס האישי והאכפתיות שחוויתי. צוות מקצועי, אכפתי ומקשיב. בנוסף, המחיר היה מאוד הוגן. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתאהוד חסוי | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של מקצועניםחוות דעת:משרד עורכי דין של מקצוענים. הגעתי אליהם בעקבות זימון לועדת משמעת באוניברסיטה. עו"ד דוק זיכה אותי מכל אשם! בזכות הייצוג שלו קיבלתי הזדמנות להמשיך במסלול המקצועי שלי. מדובר בעו"ד שנתן לי תחושת ביטחון כבר בפגישה הראשונה, הפגין אכפתיות לאורך כל הדרך ובסופו של דבר השיג עבורי את התוצאה הטובה ביותר. שמח שזכיתי להכיר אותו וממליץ עליו בעיניים עצומות. -
הוסף חוות דעתישראל חסוי | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הבחור יודע את העבודהחוות דעת:להיות מואשם במעשים מגונים זה לא קל, לבלות ימים ושבועות במעצר זה עוד יותר לא קל, לראות את החיים שלך נגמרים מיום ליום והזמן זוחל כמו צב, זה מתכון קל להתאבדות, עד ליום שאתה פוגש את עורך דין אסף דוק, שנכנס לנעליים שלך, מדמיין שהוא בעל התיק ומוכיח לכולם שהוא נלחם על חפותו האישית כדי להוציא בשבילך חלופת מעצר ובהמשך גורם לתביעה לחזור בה מכתב האישום. הבחור יודע את העבודה. -
הוסף חוות דעתבדואן חסוי | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין ישר ומקצועי שהגשים לי חלוםחוות דעת:הגשמת לי חלום אסף, חלום הילדות שכל כך אהבתי מהילדות שלי . בזמן שחשבתי שהכל נגמר ואין לי שום סיכוי להגשים את החלום שלי אתה החזרת לי את התקווה למרות שהייתי קצת נודניק אבל אתה היית תמיד סבלני וחביב מאוד . לכן אני מביע את כל התודות שבעולם לך ולכל אנשי המשרד שעבדו על התיק שלי במקצעיות רבה וחזקה ובאמינות רבה ובהשקעה ענקית ללא טיפת רשלנות ועל היחס הנהדר שקיבלתי ממך בצורה אישית והיחס הטוב ונחמד ביותר מיניב ונוי , ושאלוהים יברך אותך בכל צעד שתצעד בחיים , ואני מאמין שיום אחד נתפגש ואני על מדים ונצטלם ביחד סילפי ונעלה סטורי, והכל היה בזכותך ובזכות המקצעיות שלך בתחום .. מאחל לך כל הטוב שבעולם . תודה רבה רבה רבה אסף מעריך מאוד. -
הוסף חוות דעתגלעד ש. | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובותחוות דעת:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובות. עורכי הדין במשרד ייצגו אותי במסירות, מקצועיות ותמיד היו זמינים עבורי לכל שאלה ועניין גם שחזרתי על עצמי. גם התוצאה המשפטית הטובה לא איחרה לבוא והתיק שנפתח נגדי נסגר מחוסר אשמה. תודה רבה לכם. -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:פשוט משרד של אלופים!חוות דעת:תודה על היחס האישי,והסבלנות שהגדשתם ,לכל אורך התהליך, עם המקצועיות והיסודיות הגבוהה, פשוט אלופים... תודה רבה 🙏🌹🌺