אירוע פלילי שלא היה מופיע בתדפיס הרישום הפלילי – מה עושים?
אנונימי שאל\ה בתאריך 21/05/2024:
פניתי לקבלת עותק של רישום הפלילי שלי ומצאתי שיש בו התייחסות לעבירה שכלל לא נחשדתי או הואשמתי בה. איך אני מתקן את המצב הזה? אשמח לעזרה. תודה.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
מסתמן – קיצור משך הרישום הפלילי לאנשים שמעדו באופן חד-פעמי
אנשים רבים נושאים עמם רישומים על גבי גליון הרישום הפלילי שלהם כשהלכה למעשה מדובר במעשים שהם תוצאה של משובות נעורים או מעידה חד פעמית שאינה מראה על דבר וחצי דבר קרא עוד >>
-
סגירת תיק בעילת קטינה בת 15 ללקוח שטען שלא היה מודע לגילה האמיתי
לקוח המשרד, מסעדן בן 40, נעצר ונחקר במשטרת גבעתיים בחשד לבעילת קטינה בת 15 שעבדה עימו במסעדה. הלקוח אישר בחקירתו ששכב עם אותה נערה אך טען לחפותו כי לא קרא עוד >>
-
החלטה תקדימית – הסדר מותנה אינו מונע הגשה של קובלנה פלילית פרטית בגין אותו אירוע
משרדנו מייצג לקוח שהגיש נגד נאשמת כתב אישום עקב תקיפתו על ידה. בגין אותו מקרה, נחתם הסדר מותנה בין הנאשמת לבין שלוחת תביעות הסדר מותנה מחוז תל אביב. במסגרת ההסדר קרא עוד >>
-
תלונה על שוטר – מה עושים ולמי פונים?
תפקידם של השוטרים הוא להגן על שלום וביטחון האזרחים, ולשמור על הסדר הציבורי. ואולם, לעיתים קרובות אנו שומעים או נתקלים בשוטרים שאינם ממלאים את תפקידם נאמנה, בין אם מדובר בהזנחת קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתגלעד ש. | 08/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובותחוות דעת:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובות. עורכי הדין במשרד ייצגו אותי במסירות, מקצועיות ותמיד היו זמינים עבורי לכל שאלה ועניין גם שחזרתי על עצמי. גם התוצאה המשפטית הטובה לא איחרה לבוא והתיק שנפתח נגדי נסגר מחוסר אשמה. תודה רבה לכם. -
הוסף חוות דעתציקי חסוי | 12/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה לעו"ד דוקחוות דעת:אני רוצה להודות לך על הטיפול והליווי המקצועי, האישי והמסור בכל תהליך ההגנה בהליך שהוגש נגדי. -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 29/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מספר 1חוות דעת:לעורך דין מספר 1 תודה רבה על הכל על התמיכה, האכפתיות, פשוט תודה תודה תודה בברכה גבי. -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 10/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונהחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק עם תיק מסובך עתיר טעויות עקב ייעוץ כוזב מעו"ד אחרים, כשכבר חשבתי שאין לי מה לעשות פגשתי את אסף שהיווה לי חבל הצלה, ממש ככה. אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונה. אנצל את הזדמנות זו גם להודות לעו"ד נוי לביא שעמלה יחד עם אסף על התיק שלי, במקצועיות יוצאת דופן. מחיר הוגן, שירותיות תוך מקצועיות, והכי חשוב אורך הרוח והתחושה שהתיק באמת בידיים טובות כערך עליון. עו"ד אסף דוק, ועו"ד נוי לביא תודה רבה רבה לו הייתה לי היכולת להביע את הערכתי מעבר לפלטפורמה הזו הייתי עושה זאת ללא ספק. תודה. אאחל לכם שנה של השגת יעדים והגשמת חלומות, והכי חשוב תמשיכו להיות כפי שאתם. -
הוסף חוות דעתיניב חסוי | 02/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:צוות של אלופים. מודה לבורא עולם שהכיר לי אתכם.חוות דעת:אומר כמה וכמה פעמים תודה רבה לבורא עולם ששלח לי תעורך דין הזה. הוא אלוף עורך דין חכם מאוד ומנוסה שיודע ומכיר את בית המשפט טוב מאוד איך להתנהל מולו עורך דין אלוף עזר לי המון וסגר לי שני תיקים חמורים ובעייתיים והוכיח את הצדק האמיתי. המלצה שלי בנוסף לכל אדם ישר והגון שזה דבר הכי חשוב בעורך דין. כיום יש הרבה רמאים שימרחו אותכם הוא משקף תמציאות וישר והגון במילותיו ממש תענוג של עורך דין. תודה לבורא עולם ששלח לי אותו. ועורכת הדין נוי לביא שעובדת יחד עם אסף – מודה לך מקרב לב גם אין מילים, איזה סבלנות עזרה המון בלדבר לפעול וכל דבר אפשרי. התייחסות מדהימה אין דברים כאלה מתייחסת כמו אמא. ממש ריגשה אותי אלופה עזרה לי המון. הצוות הזה הם פשוט מדהימים. אני ומשפחתי מודים לכם. -
הוסף חוות דעתקובי חסוי | 22/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:5 כוכבים קל! משרד עורכי דין של מקצוענים ויסודיים!חוות דעת:הגעתי לשיחת ייעוץ עם עורכי הדין אסף דוק ונוי לביא לאחר שחברה שמולה אני נמצא בתביעה אזרחית איימה עלי בתביעה פלילית. התרשמתי כי מדובר בעורכי דין יסודיים באופן שנדיר למצוא במחוזותינו. נתנו לי הרבה טיפים ונקודות למחשבה וניתחו את כל הנקודות הרלוונטיות דק דק והרגיעו אותי מאד. תודה רבה ו5 כוכבים - קל! -
הוסף חוות דעתרחל חסוי | 21/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ביותר, מסור, אמין ואחראיחוות דעת:🌹אסף היקר🌹 חודש טוב ומבורך תודה רבה לך על מסירות, אמינות, אחריות והמון מקצועיות בתיק שייצגת עבורי. הדף יקצר מלהכיל את הערכתי הכנה אליך. אין לי ספק שהתוצאה מדברת בעד עצמה! מודה לך מקרב לב ומאחלת לך הצלחה רבה בכל מעשה ידך, להיכן שתפנה תצליח ותשגשג. אתה עו"ד מסור, מקצועי ואחראי שמדינת ישראל זקוקה להרבה כמוך !!!! המון הצלחה בהמשך בהערכה ובהוקרה רבה❤️❤️❤️ רחל -
הוסף חוות דעתיהודה חסוי | 21/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה ענקית על ייצוג משפטי מציל חייםחוות דעת:אני רוצה להודות לאסף וכל הצוות שלו על השרות הנפלא שקיבלתי וגם בתחום המשפטי הוא פשוט ענק וכל מה שנשאר לי לומר זה רק תודה בענק. -
הוסף חוות דעתדני חסוי | 21/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מצויין!חוות דעת:עורך דין מצויין! מתנהל בצורה מקצועית תוך שיקוף מלא ושיתוף פעולה. מכיר את העבודה בצורה טובה ועושה הכל ע"מ להשיג את התוצאה הרצויה. -
הוסף חוות דעתאריק חסוי | 21/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:לבחור בו כמייצג בתיק הייתה ההחלטה הטובה ביותר שעשיתיחוות דעת:קיבלתי ייצוג מקיף ומקצועי מעו״ד אסף דוק ושותפיו, לבחור בו כמייצג בתיק הייתה אחת ההחלטות הטובות שעשיתי. ממליץ בחום! -
הוסף חוות דעתעמית חסוי | 21/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מספר אחד!חוות דעת:אסף דאג מהרגע הראשון להכל, מספר אחד!