אפשרות להחלפת ערבים במעצר בית
אנונימי שאל\ה בתאריך 27/05/2024:
בעלי נמצא במעצר בית מלא עם פיקוח של שני ערבים כל הזמן. המצב הזה מאוד קשה לנו, לא הבנו מראש כמה זה יהיה מסובך. יש לנו שלושה ילדים קטנים, והערב השני מנהל עסק שכבר מושבת שבוע. האם אפשר להחליף את הערבים במעצר בית? כמה זמן התהליך הזה לוקח? תודה מראש על העזרה.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
אי הרשעה לקטין שהשתתף בתקיפת ערבים שקיימו קשרים רומנטיים עם יהודיות
שירות הביטחון הכללי והמשטרה עצרו שמונה חשודים אשר על פי החשד התארגנו על מנת לאתר ערבים שמקיימים קשרים רומנטיים עם יהודיות ולתקוף אותם על רקע גזעני ולאומני. כנגד כל המעורבים קרא עוד >>
-
ביטול חובת ליווי של שלושה ערבים ביציאת אסיר לחופשות
בית המשפט ביטל את חובת הליווי של שלושה ערבים ביציאת אסיר לחופשות, לאחר שנמצא פגם בתשתית העובדתית של ההחלטה. ההחלטה מדגישה את חשיבות השיקום והשתלבות האסיר קרא עוד >>
-
השופטת ברק-ארז הורתה על בדיקת אפשרות למעצר בפיקוח אלקטרוני לנאשם בסחר בנשק
בית המשפט העליון דן בערר על מעצר עד תום ההליכים של נאשם בסחר בנשק. השופטת ברק-ארז הורתה על בדיקת אפשרות למעצר בפיקוח אלקטרוני, בשל מצבו הנפשי של קרא עוד >>
-
בית המשפט המחוזי ביטל הרשעתו של אדם שתקף ופצע שתי נשים בהתקף פסיכוטי
לקוח המשרד הורשע בבית משפט השלום בתל אביב בתקיפתן ופציעתן באלימות של שתי נשים אקראיות ברחוב לאחר שצרך פטריות הזיה ונכנס להתקף פסיכוטי. בעקבות ערעור פלילי שהגשנו על הרשעתו , קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתפיראס חסוי | 05/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה לעורכי הדין אסף דוק ובר נמרי על ייצוג משפטי לעלא ולעלאחוות דעת:אין מילים לתאר את הליווי, היחס האישי והאכפתיות שחוויתי. צוות מקצועי, אכפתי ומקשיב. בנוסף, המחיר היה מאוד הוגן. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתמאור חסוי | 30/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מבטיח הבטחות שווא ומשיג בסופו של דבר תוצאות טובות!חוות דעת:אני רוצה להודות לך עו"ד דוק על הליווי המשפטי המיוחד והנאמן לאורך כל הדרך. זה לא מובן מאליו שעו"ד נותן 200% בתיק ועושה זאת בגאון כמוך. תודה רבה ממני ומכל המשפחה על המסירות והמקצועיות. -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 29/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:טיפול משפטי מקצועי ומנצחחוות דעת:פניתי למשרדו של אסף היקר, עם נושא שהיה חשוב לי מאוד ליכולת שלי להמשיך לחיות בשלום עם עצמי. רציתי צדק מוחלט וביקשתי את עזרתו של אסף. אני שמח מאוד לספר שאסף יחד עם נוי, עשו עבודה מקצועית מצויינת והשיגו במלואה את בקשתי המורכבת. בנוסף, אציין בשמחה שמלבד העבודה המקצועית המושלמת, קיבלתי במשך כל הדרך הארוכה, יחס אישי, חם, מבין, לבבי, איכפתי, דואג ותומך ללא תנאי וזאת עד שהשגנו את הניצחון המלא ברוך השם. תודה חמה לאסף היקר והצוות שלו על הטיפול הסופר מקצועי והמנצח ותודה על היחס הלבבי והתומך. בכבוד והערכה, ניסים -
הוסף חוות דעתטובי חסוי | 29/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד דוק ליווה אותנו במסירות אין קץ ובביטחון מלא בחפותו של הבןחוות דעת:עו"ד דוק זיכה את בני מעבירה חמורה בה הואשם על לא עוול בכפו! לאורך כל המשפט עו"ד דוק ליווה אותנו, המשפחה, במסירות אין קץ ובביטחון מלא בחפותו של הבן. על כך, אנו רוצים להביע בפניך כאן את תודתנו והערכתנו לפועלך. מי ייתן ומלאכים כמוך יהיו נחלת הכלל. תודה משפחת טובי. -
הוסף חוות דעתעמית חסוי | 28/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:שרות מקצועי ואמין בכל פעם ותמיכה לאורך כל הדרךחוות דעת:אני רוצה להודות לך מעומק ליבי על העזרה הענקית והטיפול המסור שהענקת לי שרות מקצועי ואמין בכל פעם ותמיכה לאורך כל הדרך מצדך. לא יכולתי להעזר במישהו טוב יותר! תודה רבה רבה! -
הוסף חוות דעתרם חסוי | 28/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי עם יחסי אנוש ואיכפתיות אמיתיתחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק במקרה דרך האינטרנט בעת המתנה לחקירה במשטרה, לאחר שהאשימו אותי באיומים, עצם המעמד היה לא נעים ואסף שדיבר איתי בפלאפון הרגיע אותי והדריך אותי בעניין, לאחר החקירה נפגשנו באופן אישי, פגשתי אדם נעים, מקצועי עם יחסי אנוש ואיכפתיות, הסביר לי את כל התהליך, עו"ד אסף דוק ביחד עם עמיתו עו"ד אילון טיפלו בתיקי על הצד הטוב ביותר ואני יכול לומר בלב שלם שלאחר שעברתי תקופה לא קלה לבסוף התיק נסגר ללא העמדה לדין, ממליץ בחום לכל המעוניין לקבל יחס אישי, מקצועי, בהבנה ואוזן קשבת. -
הוסף חוות דעתרון חסוי | 27/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד שהופך עולמות ללקוח שלוחוות דעת:לדעתי עו"ד אסף דוק הוא אחד המקצועיים בתחומו. אף פעם לא נתקלתי בעורך דין שעושה מעל ומעבר למען הלקוח שלו, ולא משנה מה הוא עשה, פשוט הופך בשבילו עולמות. כן יירבו עורכי דין כמוהו. -
הוסף חוות דעתנטאשה חסוי | 27/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אין לי מספיק מילים להביע את תודתי והערכתי לעורכי הדין אסף ונוי היקריםחוות דעת:אסף רציתי לשלוח לך שממש תודהה על הכל אתה ונויי באמת אין מילים עזרתם לי עזרה לא מובן !!!! אני מבטיחה לעצמי לפני שאני מבטיחה לכם שזה פעם אחרונה שזה קורה. בעזרת השם אני אפגש אותכם רק בבשורות טובות 💗 -
הוסף חוות דעתמשה חסוי | 27/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:סגר לי תיק מחוסר אשמה והחזיר לי את הצבע לחייםחוות דעת:הגעתי לעו״ד אסף דוק בקטע קשה של תלונת שווא. קיבלתי טיפול ענייני ומסור תוך מתן תמיכה ועידוד. הטיפול של עו״ד דוק וצוותו הביא במהירות לסגירת התיק מחוסר אשמה וגרם לי לנשום מחדש. תודה לך -
הוסף חוות דעתאיסק חסוי | 27/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי הדין הטוב ביותר בתחום הפליליחוות דעת:שירות מהיר, מקצועי ומרגיע. שמח שמצאתי אתכם, הצלתם לי את החיים. -
הוסף חוות דעתרינת חסוי | 27/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורכי דין חדים, מקצועיים ושווים כל שקלחוות דעת:משרד של עורכי דין מצויינים, ענייניים, חדים ומסבירי פנים, חווית שירות ומקצועיות מושלמת, מאד מומלצים, שווים כל שקל, כל היעדים הושגו, תודה לכם. -
הוסף חוות דעתשלומי חסוי | 27/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מוקיר אתכם על כך שעזרתם לי להוכיח שאני לא אשם בתיק שנפתח נגדי בגין העלבת עובד ציבורחוות דעת:ברצוני להודות למשרד אסף דוק, על אופן הטיפול המסור על כך שעזרתם להוכיח שאני לא אשם בתיק שנפתח נגדי בגין העלבת עובד ציבור . אשמח שתפרסמו פידבק מלקוח שלכם באמת שגאה בכם :)