אשפוז בבית חולים פסיכיאטרי ועונש מאסר
יוסי שאל\ה בתאריך 26/04/2023:
שלום אני רוצה לדעת האם אדם שיהיה מאושפז בבית חולים פסיכיאטרי ואובחן במחלה נפשית כמו סכיזופרניה יכול ללכת לכלא על עברה פלילית ?
-
מענה ל־אשפוז בבית חולים פסיכיאטרי ועונש מאסר
תלוי במצבו הנפשי בעת ביצוע העבירה הפלילית ולחוות דעת נפשית בעניינו ככל וזו תתבקש.
עו"ד עדן וורנר
054-2462636
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
ענישה מקלה: מאסר על תנאי בלבד לאחות סיעודית בבית חולים פסיכיאטרי שתקפה מטופלת
נגד לקוחת המשרד, אחות סיעודית במקצועה, הוגש כתב אישום חמור שייחס לה תקיפה של מטופלת בבית חולים פסיכיאטרי במרכז הארץ. לאחר שהודתה בכתב אישום שתוקן משמעותית עקב פגמים ראייתיים של קרא עוד >>
-
אח בבית חולים פסיכיאטרי הורשע בגרימת מוות ברשלנות לאחר קשר רומנטי עם מטופלת
בית המשפט הרשיע אח בבית חולים פסיכיאטרי בגרימת מוות ברשלנות לאחר שהיה מעורב בקשר רומנטי עם נערה שטופלה במקום. הנאשם זוכה מאשמת רצח אך נמצא אחראי למותה בשל התנהלותו קרא עוד >>
-
החזקת סמים בכמויות מסחריות ועונש עבודות שירות
נאשם בן 21 מחיפה הורשע בהחזקת סמים בכמויות מסחריות ונידון לעבודות שירות. השופטת התחשבה בגילו הצעיר ובכך שהודה קרא עוד >>
-
אחות בבית חולים ציבורי שגנבה עשרות אלפי שקלים ממטופליה לא תעמוד לדין
לקוחת המשרד, אחות בבית חולים ציבורי במרכז הארץ, נעצרה ונחקרה בחשד שנכנסה לחדרם של מטופליה במחלקה הכירורגית ללא ידיעתם, גנבה מהם את כרטיסי האשראי וביצעה על חשבונם עסקאות בסך של קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 11/06/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות ותבונה והכל בגובה העינייםחוות דעת:השילוב האולטימטיבי של מקצועיות בלתי מתפשרת, תבונה ואנושיות. אם הגעת למשרד הזה אתם יכולים להיות בטוחים שאתם בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 27/04/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:זכיתי לעורך דין מוצלח ישר וסבלני בכל קנה מידהחוות דעת:ברצוני להודות ולהלל את עו"ד אסף דוק על העזרה והדאגה לגבי תלונה שהגישו עליי ממש הרגשתי שבאותו רגע חרב עליי עולמי אלא שמאותו רגע שדיברתי איתך הרגשתי בטוח ומלא תקווה באמת אני רוצה להוסיף ולומר שזכיתי לעורך דין מוצלח ישר סבלני בכל קנה מידה..אני מאוד מודה לך שעזרת לי שתצליח בכל אשר תלך. -
הוסף חוות דעתריקי חסוי | 27/04/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:האמנתי מההתחלה שרק אסף באמת יוכל לעזור לי ולא טעיתיחוות דעת:עו״ד אסף רציתי להדות לך על כל המאמץ שעשית בשבילי על מנת שאצליח באתי אליך וידעתי מהתחלה שאתה באמת תעזור לי מאוד האמנתי בך ובסוף לטוב🙏 מאחלת לך מהעומק לב את הכל טוב בעולם בזכותך אני הצלחתי❤️ -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 26/04/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:זכיתי לעורך דין מוצלח ישר וסבלני בכל קנה מידהחוות דעת:ברצוני להודות ולהלל את עו"ד אסף דוק על העזרה והדאגה לגבי תלונה שהגישו עליי ממש הרגשתי שבאותו רגע חרב עליי עולמי אלא שמאותו רגע שדיברתי איתך הרגשתי בטוח ומלא תקווה באמת אני רוצה להוסיף ולומר שזכיתי לעורך דין מוצלח ישר סבלני בכל קנה מידה..אני מאוד מודה לך שעזרת לי שתצליח בכל אשר תלך. -
הוסף חוות דעתאירנה חסוי | 26/04/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:לוחם צדק אמיתי!חוות דעת:עו"ד דוק סייע לי רבות בתביעה פלילית שהגישו נגדי. מההתחלה הוא פעל ביסודיות והפך כל אבן בסיפור כדי לאפשר לי לחזור לשגרה במהרה. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתשון חסוי | 26/04/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי, סבלני ואדיבחוות דעת:בחרתי בשירותיו של אסף לצורך ייצוג ביחידת הסדר מותנה, מהטלפון הראשון אליו, הרגשתי בידיים טובות. גיליתי עו"ד מקצועי, סבלני ואדיב. אסף ליווה אותי בתהליך, הסביר וטיפל במקצועיות בכל. בשורה תחתונה הבחירה שלי באסף השתלמה, בזכותו אני מרוצה מהתוצאה. ואני ממליץ ואמליץ עליו לכל דורש עו"ד פלילי. תודה אסף היקר. -
הוסף חוות דעתדוד חסוי | 26/04/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות אסף בית המשפט זיכה אותי מעבירה חמורה שיש עימה קלוןחוות דעת:אסף, מקצוען אמיתי, בקיא בחומר, ידע איך להתנהל עם הפרקליטות, בזכותו הפרקליטות חזרה בה מהאשמות. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 26/04/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי תותח!חוות דעת:מקבל ממני Like של החיים! עו"ד תותח. -
הוסף חוות דעתיאיר חסוי | 26/04/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר, אמין ומקצועי.חוות דעת:קיבלתי מעו"ד דוק ליווי צמוד לאורכו ולרוחבו של ההליך הפלילי עד כיבוש התוצאה המיוחלת. -
הוסף חוות דעתמארק חסוי | 26/04/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:יחס אישי, ידע נרחב ויצירתיותחוות דעת:ברצוני להודות לכם על הטיפול המסור, המושקע והיצירתי בתיק שלי. הרגשתי את היחס המקסים והמאמץ לעשות את המקסימום כדי להגיע להישג משמעותי עבורי ולעזור לי. בברכה והמון בריאות. ❤❤🙏🏻 -
הוסף חוות דעתאורן חסוי | 26/04/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים.חוות דעת:אסף הוא אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים. ליווה אותי במסירות ומקצועיות בתקופה הכי חשוכה בחיי ועשה זאת בגאון. -
הוסף חוות דעתפיראס חסוי | 26/04/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה לעורכי הדין אסף דוק ובר נמרי על ייצוג משפטי לעלא ולעלאחוות דעת:אין מילים לתאר את הליווי, היחס האישי והאכפתיות שחוויתי. צוות מקצועי, אכפתי ומקשיב. בנוסף, המחיר היה מאוד הוגן. תודה רבה!