בעלי נתפס עם אקדח טעון ברכב – מה צפוי לו מבחינת העונש?
דקלה שאל\ה בתאריך 02/02/2023:
בעלי נתפס עם אקדח טעון ברכב בבדיקה שגרתית של המשטרה. אין לו רישיון נשק ומעולם הוא לא הוציא. כאשר הוא נשאל מה הוא עושה עם אקדח ללא רישיון אמר לשוטרים שמצא את זה ברחוב. הוא כרגע במעצר קרוב לחודשיים ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות כדי להוציא אותו משם.
-
מענה ל־בעלי נתפס עם אקדח טעון ברכב – מה צפוי לו מבחינת העונש?
יש צורך ברכישת ייצוג לצורך העניין.
במקרה המתואר הענישה המדוברת יכולה להיות מרחיקת לכת לאור שינוי בהבניית הענישה בעבירות נשק ע"י פרקליט המדינה.
יש להגיש בקשה לדיון בתנאי מעצר לצורך בחינת שינויי התנאים באמצעות עו"ד.עו"ד עדן וורנר
054-2462636
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
עד מדינה מאוים נתפס עם אקדח טעון ונשפט לעבודות שירות בלבד
עד מדינה מאוים החזיק אקדח להגנה עצמית ונשפט לעבודות שירות בלבד. המשטרה הזהירה עד מדינה נגד ארגון פשע מבאר שבע כי חייו בסכנה, אבל שבועיים לאחר מכן ערכה חיפוש ברכבו קרא עוד >>
-
שיימינג ברשת – אקדח טעון בידי כסילי העם
רשת האינטרנט אמנם מהווה פלטפורמה מצוינת להבעת דעות באופן חופשי, אך לעיתים קרובות מדי היא גם משמשת אמצעי לפגיעה בשמו הטוב של אדם. מדובר בתופעה רווחת שרק הולכת וגדלה, בה קרא עוד >>
-
זיכוי נאשם מעבירות נשק למרות שנמצא על גופו אקדח טעון
בצעד אמיץ ותקדימי, בית המשפט החליט לזכות את לקוח משרדנו שהואשם מחזיק באקדח לאחר שאימץ את טענות ההגנה שלנו וקבע כי הנאשם לא היה מודע לעובדת הימצאותו של נשק דווקא קרא עוד >>
-
קטין שהודה ששדד בעלי עסק בצפון באיומי אקדח לא הורשע בדין
למרות הודאתו של הקטין בביצוע מספר עבירות רכוש חמורות, ביניהם שוד מזוין באיומי אקדח, קיבל בית המשפט המחוזי בחיפה את טיעוני ההגנה והתרשם מהליך השיקום שעבר הקטין, מה שהוביל את קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 10/02/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי תותח!חוות דעת:מקבל ממני Like של החיים! עו"ד תותח. -
הוסף חוות דעתיעקב מ. | 04/02/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שהעניק לי בתחנה הרווחתי את חיי חזרהחוות דעת:זומנתי לתחנה המשטרה בעקבות תלונה על אלימות. עו"ד דוק הגיע במהירות לתחנה וייעץ לי לפני החקירה. בדיעבד אני יכול להגיד שבזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שלו - התיק נגדי נסגר מחוסר אשמה ובכך הרווחתי את כבודי ואת שגרת חיי חזרה. תודה -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 03/02/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:טיפול מהיר יעיל ומסורחוות דעת:ברצוני להודות לעורך הדין אסף דוק על טיפול מהיר יעיל ומסור ליווי צמוד על ההדרכה המקצוענות הנסיון שלך חסך לי הרבה צרות באמת אסירות תודה על השרות ועל התוצאות 100% הצלחה לא מובן מאיליו תודה רבה רבה והרבה הצלחה. -
הוסף חוות דעתנמרוד חסוי | 02/02/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אפשר לסמוך בלב שלם על העצות שלו ולהיות בטוח שהוא יהיה שם לצידך בצוק העיתיםחוות דעת:להיות חשוד במעשה שאין לך כל קשר אליו זה דבר נורא שאני לא מאחל אותו לאף אחד. בזכות עו"ד דוק ועורכי הדין במשרדו התיק נגדי נסגר וקיבלתי את חיי חזרה. מעבר להיותו של אסף עו"ד מוצלח, הוא קודם כל ב-נ-א-ד-ם שאפשר לסמוך בלב שלם על העצות שלו ולהיות בטוח שהוא יהיה שם לצידך בצוק העיתים. מהיום אמליץ אך ורק על עו"ד בכל הקשור לפלילים. בהצלחה לכולם -
הוסף חוות דעתיאיר חסוי | 02/02/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר, אמין ומקצועי.חוות דעת:קיבלתי מעו"ד דוק ליווי צמוד לאורכו ולרוחבו של ההליך הפלילי עד כיבוש התוצאה המיוחלת. -
הוסף חוות דעתיהודה חסוי | 02/02/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה ענקית על ייצוג משפטי מציל חייםחוות דעת:אני רוצה להודות לאסף וכל הצוות שלו על השרות הנפלא שקיבלתי וגם בתחום המשפטי הוא פשוט ענק וכל מה שנשאר לי לומר זה רק תודה בענק. -
הוסף חוות דעתמייקל חסוי | 02/02/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של מקצועניםחוות דעת:משרד עורכי דין של מקצוענים. לאחר ניסיון כושל עם מספר עו"ד אחרים עו"ד דוק ושאר עורכי הדין המשרד עשו בשבילי עבודה מדהימה ואודה להם על כך עד שארית חיי. -
הוסף חוות דעתאהוד חסוי | 02/02/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של מקצועניםחוות דעת:משרד עורכי דין של מקצוענים. הגעתי אליהם בעקבות זימון לועדת משמעת באוניברסיטה. עו"ד דוק זיכה אותי מכל אשם! בזכות הייצוג שלו קיבלתי הזדמנות להמשיך במסלול המקצועי שלי. מדובר בעו"ד שנתן לי תחושת ביטחון כבר בפגישה הראשונה, הפגין אכפתיות לאורך כל הדרך ובסופו של דבר השיג עבורי את התוצאה הטובה ביותר. שמח שזכיתי להכיר אותו וממליץ עליו בעיניים עצומות. -
הוסף חוות דעתיעקב מ. | 02/02/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שהעניק לי בתחנה הרווחתי את חיי חזרהחוות דעת:זומנתי לתחנה המשטרה בעקבות תלונה על אלימות. עו"ד דוק הגיע במהירות לתחנה וייעץ לי לפני החקירה. בדיעבד אני יכול להגיד שבזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שלו - התיק נגדי נסגר מחוסר אשמה ובכך הרווחתי את כבודי ואת שגרת חיי חזרה. תודה -
הוסף חוות דעתמייקל חסוי | 02/02/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של מקצועניםחוות דעת:משרד עורכי דין של מקצוענים. לאחר ניסיון כושל עם מספר עו"ד אחרים עו"ד דוק ושאר עורכי הדין המשרד עשו בשבילי עבודה מדהימה ואודה להם על כך עד שארית חיי. -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 02/02/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:טיפול מהיר יעיל ומסורחוות דעת:ברצוני להודות לעורך הדין אסף דוק על טיפול מהיר יעיל ומסור ליווי צמוד על ההדרכה המקצוענות הנסיון שלך חסך לי הרבה צרות באמת אסירות תודה על השרות ועל התוצאות 100% הצלחה לא מובן מאיליו תודה רבה רבה והרבה הצלחה. -
הוסף חוות דעתמארק חסוי | 02/02/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:יחס אישי, ידע נרחב ויצירתיותחוות דעת:ברצוני להודות לכם על הטיפול המסור, המושקע והיצירתי בתיק שלי. הרגשתי את היחס המקסים והמאמץ לעשות את המקסימום כדי להגיע להישג משמעותי עבורי ולעזור לי. בברכה והמון בריאות. ❤❤🙏🏻