גבר עירום בביתו מול חדרה של ביתי
אנונימי שאל\ה בתאריך 30/11/2015:
שלום,
בבניין שמולנו, עבר לאחרונה להתגורר גבר שנוהג להסתובב בעירום מלא בביתו.
הבעיה היא, שהבית שלו נמצא מול חדרה של ביתי בת ה 12. הוא לא צמוד לחדר שלה, אבל ניתן לראות די בבירור מה קורה בתוך הבית..
הדירה שלנו קטנה ואין לי אפשרות להעביר את ביתי לחדר אחר.
החלטתי לגשת אל הגבר הזה ולדבר איתו, הוא אמר שהוא נודיסט ושהוא מאמין שעירום זה דבר טבעי ולא משהו שעושה נזק לאנשים אחרים. הוא אמר שלמרות מה שהוא מאמין בו, הוא מכבד גישות אחרות ולא מסתובב עירום בציבור, אבל שבבית הפרטי שלו הוא ינהג לפי אמונותיו. אמר שהוא לא עושה שום דבר מיני, אלא רק מסתובב בטבעיות בתוך הבית הפרטי שלו.
אותי כאבא, מאוד מטרידה העובדה שגבר מסתובב בעירום כך שניתן לראות אותו מחדרה של הבת שלי..
מה אני יכול לעשות?
תודה
-
גבר עירום בביתו מול חדרה של ביתי
כל עוד האדם עסוק בענייניו בתוך ביתו ולא חושף את עצמו במכוון בפומבי, אני סבור שאין במעשיו עבירה פלילית.
מאידך, יתכן שישנה עוולה אזרחית במעשיו ועילה לתביעה – הכל בשים לב לנסיבות המקרה, למרחק ביתך מביתו ונסיבות נוספות.
מומלץ לפנות לייעוץ פרטני.
עו"ד אלעד שאול אלבז
האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו”ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
המאבק בקורונה: כתב אישום ראשון הוגש נגד מפר צו בידוד ביתי
המאבק בנגיף הקורונה מחייב שיתוף פעולה של הציבור, צמצום התפשטות הנגיף והפחתת מספר הנדבקים לא יכולים להתאפשר ללא שיתוף פעולה ונקיטת אחריות אישית של כל האזרחים. כיוון שלא כל תושבי קרא עוד >>
-
משטרת חדרה
קיבלת זימון לחקירה במשטרת חדרה והנך תוהה כעת כיצד עליך לנהוג? כיצד ומתי יתאפשר שחרור חשוד ממעצר במשטרת חדרה? נוכח ההשלכות מרחיקות הלכת שעשויות להיות לחקירה או מעצר על כבודו קרא עוד >>
-
ראש עיריית חדרה ובכירים נוספים נעצרו בחשד לעבירות שוחד, מרמה והפרת אמונים
ראש עיריית חדרה ובכירים נוספים מהעירייה נעצרו הבוקר על ידי המשטרה בסיומה של חקירה סמויה ממושכת. הם חשודים בקידום אינטרסים של בעלי עסקים בעיר בניגוד לחוק. במהלך הפשיטה בוצעו חיפושים קרא עוד >>
-
שני צעירים נעצרו בחשד לגרימת חבלות קשות לצעירים אחרים ביער חדרה
שני חשודים, האחד קטין בן 16 והשני בן 18, חשודים בשתי תקיפות ביער חדרה. בתקיפה הראשונה תקפו אדם באורח קשה בראשו, בתקיפה השנייה תקפו אצן שיצא לריצת בוקר ביער ושברו קרא עוד >>
תשובות לשאלות חשובות בנושא
מדוע חשוב כל כך להסתייע בעורך דין פלילי מומחה?
עולם המשפט הפלילי סבוך, מורכב ומאפשר טווח פעולה רחב. עורך הדין שייצג את האינטרסים שלך יוכל עוד משלביו הראשונים של ההליך לסכל את האפשרות שתואשם או תורשע בהאשמות שווא וכן במקרים מסוימים אף להביא לביטול ההליך הפלילי שנפתח נגדך.
כיצד לבחור את עורך הדין הפלילי הנכון?
קיימים משרדי עורכי דין פליליים רבים, וכל אחד מהם מצהיר על עצמו כמשרד מוביל ומצליח. בבחירת עו"ד פלילי רצוי לשים דגש על תחומי ההתמחות שלו, הוותק והניסיון המשפטי בהם הוא מחזיק, לוודא שאינו מספק הבטחות שווא ולדאוג שיש ביניכם אינטראקציה אישית טובה. בנוסף, כל מי שבידו רישיון לעריכת דין יכול לספק סיוע משפטי למי שזקוק לכך, אך כשם שאיננו מצפים מרופא עיניים שיסתום לנו חור בשן, כך לא יהיה זה נבון לצפות מעו"ד המתמחה בנדל”ן שיהיה בעל מומחיות בדין הפלילי.
מדוע לבחור בנו לייצוג בהליכים פליליים?
משרדנו מחזיק במוניטין וניסיון עשיר בתחומי המשפט הפלילי ומורכב מעורכי דין המתורגלים בחשיבה משפטית פורצת דרך למציאת פתרונות מקוריים ללקוחותיו, תוך מאמץ מתמיד להעניק את השירות המשפטי האיכותי, המסור והדיסקרטי ביותר.