איך אפשר לקבל גישה לצילומי מצלמות אבטחה בקניון?
אנונימי שאל\ה בתאריך 11/02/2024:
היי, חניתי בקניון וכאשר חזרתי מצאתי שהשמשה הקדמית של הרכב שלי שבורה ועל דלת הנהג רוסס גרפיטי. הנהלת הקניון מתנגדת לתת לי לראות את הצילומים מהמצלמה שהייתה שם. הבנתי שאני יכול להגיש תלונה למשטרה, אבל האם הם באמת יעסקו בזה? האם ישנה דרך לראות את הצילומים לפני הגשת התלונה במשטרה? תודה רבה.
-
מענה ל־איך אפשר לקבל גישה לצילומי מצלמות אבטחה בקניון?
שלום רב,
מדובר בתיק של היזק לרכוש במזיד.
האפשרות היא להגיש תלונה למשטרה שייתכן והמשטרה תחקור וייתכן ותסווג כ"סכסוך אזרחי" ותיסגר.
בכל מקרה בכדי להשיג את תיעוד מצלמות הקניון ישנן שתי אפשרויות:
1. הגשת תלונה במשטרה ואיסוף של המצלמות ע"י המשטרה, וככל והתיק ייסגר או יוגש כתב אישום בנושא, קבלת החומרים לאחר מכן מהמשטרה ע"י בקשה שלהם.
2. הגשת בקשה לצו בימ"ש לצורך קבלת המצלמות. במקרה ויינתן צו, הגשת החלטת בימ"ש על מתן הצו לקניון וקבלת התיעוד ממנו.בברכה,
עו"ד עדן וורנר,
054-2462636
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
תיעוד עבודת השוטרים באמצעות מצלמות – ההיבט המשפטי
שימוש במצלמות גוף המתעדות פעילות שטח בין אזרח לשוטר, מבטא את כניסת הטכנולוגיה לאגף המשטרתי. פרויקט ראשוני זה פותח צוהר חדש של שירות המפיח שקט נפשי בקרב אזרחי הציבור והשוטרים. קרא עוד >>
-
האם ניתן לקבל אדם שמתנהלת נגדו חקירה פלילית ללשכת עורכי הדין?
חופש העיסוק הוא זכותו הטבעית של האדם שמגלמת בתוכה את ערכו, היותו בן-חורין וקדושת חייו. כל תושב במדינת ישראל או אזרח ישראלי, זכאי לעסוק בכל מקצוע, עיסוק או משלח יד, קרא עוד >>
-
כיצד ניתן לקבל פטור מן האיסור לעסוק במוסדות מסוימים עקב מרשם עבירות מין?
בישראל קיימים שלושה חוקים עיקריים בנושא הגבלת תנועתם של עברייני מין מורשעים: חוק ההגנה על הציבור מפני עברייני מין, חוק מגבלות על חזרתו של עבריין מין לסביבת נפגע עבירה, וחוק קרא עוד >>
-
זיוף מסמך בכוונה לקבל דבר
בחוק העונשין מוגדרות מספר עבירות זיוף הנבדלות אחת מרעותה בחומרתן ובעונשים המוטלים בגינן. זיוף מסמך בכוונה לקבל דבר מייחס לעבריין שימוש במסמך בעוד הוא יודע שהוא מזויף, כאשר מטרת השימוש קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתגבריאלוב חסוי | 18/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הלוואי שיהיו עוד עורכי דין מסורים ואמינים כמותוחוות דעת:עורך דין פצצה דובר רק אמת שהציל אותי ממליץ מאוד! -
הוסף חוות דעתשירה חסוי | 17/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך עו"ד דוק!חוות דעת:תודה רבה על הייעוץ המקצועי, על הסבלנות, ההסבר המפורט. כן ירבו עו"ד כמוך. תודה רבה ! -
הוסף חוות דעתבלסם חסוי | 14/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין חכם ומקצועיחוות דעת:עורך דיין אסף דוק שירות טוב מאוד, הכל מדויק, הכל כמו שצריך . עבודה מושלמת, הכל בזמן. יש שיטת דיבור טובה מאוד. סדר בעבודה. אין מה להגיד יותד הכל מושלם. אני מאוד שמחה. -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 12/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מספר 1חוות דעת:לעורך דין מספר 1 תודה רבה על הכל על התמיכה, האכפתיות, פשוט תודה תודה תודה בברכה גבי. -
הוסף חוות דעתחנוך לוי | 12/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין ששווה כל שקלחוות דעת:אסף ייצג את דוד שלי בדיון מעצר בירושלים ושחרר אותו ממעצר שווא. המשטרה הגישה ערר וגם במחוזי הפסידו. עורך דין תותח -
הוסף חוות דעתראובן חסוי | 11/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות, אינטליגנציה, רגישות וערכיותחוות דעת:השילוב בין מקצועיות, אינטליגנציה, רגישות וערכיות מביאות לייחודיות של עו"ד אסף דוק. מדובר בסניגור שמשרה תחושת ביטחון מהרגע הראשון ועושה הכל כדי לקדם את התיק ולהוביל להצלחתו. תודה רבה לך ולצוות עורכי הדין במשרד על עבודה יסודית, יצירתית ומסורה. -
הוסף חוות דעתגיא חסוי | 11/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי מאוד עם מלא סבלנותחוות דעת:עורך דין פלילי מעולה, נתן לי ייעוץ טלפוני והרגיע אותי מאוד, היה סבלני והסביר כל דבר כמה פעמים. מומלץ מאוד. -
הוסף חוות דעתרינת חסוי | 11/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורכי דין חדים, מקצועיים ושווים כל שקלחוות דעת:משרד של עורכי דין מצויינים, ענייניים, חדים ומסבירי פנים, חווית שירות ומקצועיות מושלמת, מאד מומלצים, שווים כל שקל, כל היעדים הושגו, תודה לכם. -
הוסף חוות דעתליאת חסוי | 11/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מדהים ואיכפתי שהכל אצלו נעשה בגובה העינייםחוות דעת:אין על עו"ד דוק! מדהים ואיכפתי, הכל נעשה בגובה העיניים, מבין ונעים והכי חשוב יודע את העבודה. -
הוסף חוות דעתיעקב מ. | 11/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שהעניק לי בתחנה הרווחתי את חיי חזרהחוות דעת:זומנתי לתחנה המשטרה בעקבות תלונה על אלימות. עו"ד דוק הגיע במהירות לתחנה וייעץ לי לפני החקירה. בדיעבד אני יכול להגיד שבזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שלו - התיק נגדי נסגר מחוסר אשמה ובכך הרווחתי את כבודי ואת שגרת חיי חזרה. תודה -
הוסף חוות דעתנטאשה חסוי | 11/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אין לי מספיק מילים להביע את תודתי והערכתי לעורכי הדין אסף ונוי היקריםחוות דעת:אסף רציתי לשלוח לך שממש תודהה על הכל אתה ונויי באמת אין מילים עזרתם לי עזרה לא מובן !!!! אני מבטיחה לעצמי לפני שאני מבטיחה לכם שזה פעם אחרונה שזה קורה. בעזרת השם אני אפגש אותכם רק בבשורות טובות 💗 -
הוסף חוות דעתרון חסוי | 11/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד שהופך עולמות ללקוח שלוחוות דעת:לדעתי עו"ד אסף דוק הוא אחד המקצועיים בתחומו. אף פעם לא נתקלתי בעורך דין שעושה מעל ומעבר למען הלקוח שלו, ולא משנה מה הוא עשה, פשוט הופך בשבילו עולמות. כן יירבו עורכי דין כמוהו.