האם אני נדרש להגיע לחקירה בלי מידע מוקדם מהחוקר?
אנונימי שאל\ה בתאריך 02/09/2023:
שלום לעורכי הדין המכובדים, התקשר אלי חוקר משטרה שהזמין אותי לחקירה בתחנת המשטרה בתל אביב, אך לא נתן לי מידע מספיק על הנושא או הסיבה. האם נדרש להגיע בהכרח? אשמח לתשובה. תודה.
-
מענה ל־האם אני נדרש להגיע לחקירה בלי מידע מוקדם מהחוקר?
שלום רב,
כן, אתה נדרש להגיע לחקירה. טרם התייצבות אל מול חוקר אין חובה למסור לך את פרטי החקירה וסיבתה. במקרה ולא תתייצב לחקירה יוכלו בהמשך להוציא כנגדך אף צו מעצר.
עו"ד עדן וורנר
054-2462636
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
האם כדאי לנאשם להילחם על חפותו או להגיע להסדר טיעון?
המגמה בבתי המשפט בישראל, לפי מחקר שנעשה בשנת 2012 באוניברסיטת חיפה, היא הרשעה. על פי הממצאים רק פחות מאחוז מהנאשמים זוכו. האם כל מי שמוגש נגדו כתב אישום אשם? עו"ד קרא עוד >>
-
מהו אישור שפיטה ממח"ש ובאילו מקרים הוא נדרש?
לא אחת מתגלעים עימותים בין שוטרים לאזרחים הגולשים לאלימות של ממש. במצב שכזה, האזרח עלול למצוא עצמו חשוד בעבירות אלימות נגד שוטרים. אולם, פתיחה בהליך פלילי נגד אזרח מבלי לבדוק קרא עוד >>
-
מיון מוקדם לאסיר – אופיו ומהותו
הקראת גזר הדין הכוללת תקופת מאסר, היא תחילתה של דרך מתישה עבור אסיר לריצוי מאסרו. עליו לעבור שבוע של קליטה בוועדות קליטה שונות של השב"ס, כדי למפות את צרכיו ואת קרא עוד >>
-
שחרור מוקדם לאסיר שהשתלב במכינה קדם צבאית
בית המשפט אישר שחרור מוקדם לאסיר שהורשע בעבירות סמים לאחר שהשתלב בתכנית שיקום ייחודית. ההחלטה מדגישה את חשיבות השיקום והשתלבות האסיר קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתגל חסוי | 19/03/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך הדין הטוב ביותר בישראל עם השירות המקצועי, הייצוגי והאיכותי ביותר.חוות דעת:אסף ייצג אותי באופן הראוי ביותר .ובהחלט מימש את מבוקשי. אני ממליץ על עורך הדין אסף ומשרדו בחום! מקצועי - רציני - אמין - רהוט. -
הוסף חוות דעתיפים חסוי | 27/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מקצועי, מקרין ביטחון, הגון וישרחוות דעת:תודה רבה לעו''ד אסף דוק! יחס אנושי והמון המון סבלנות לכל השאלות, והיו לא מעט! תמיד היה זמין ופשוט אין מילים לתאר את העזרה הרבה שקיבלנו ממנו! מקצועי מאוד! תודה שוב!! -
הוסף חוות דעתשון חסוי | 10/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי, סבלני ואדיבחוות דעת:בחרתי בשירותיו של אסף לצורך ייצוג ביחידת הסדר מותנה, מהטלפון הראשון אליו, הרגשתי בידיים טובות. גיליתי עו"ד מקצועי, סבלני ואדיב. אסף ליווה אותי בתהליך, הסביר וטיפל במקצועיות בכל. בשורה תחתונה הבחירה שלי באסף השתלמה, בזכותו אני מרוצה מהתוצאה. ואני ממליץ ואמליץ עליו לכל דורש עו"ד פלילי. תודה אסף היקר. -
הוסף חוות דעתאיתן חסוי | 07/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ודקדקן כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפליליחוות דעת:זו הזדמנות טובה להודות על העבודה והדאגה. מדובר בעו"ד מקצועי, דקדקן, כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפלילי ואפשר לסמוך עליו שיוביל אותך בבטחה בדרך הנכונה לעבר התוצאה הטובה ביותר. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתתומר חסוי | 07/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:קצרה היריעה מלפרט את עבודת הקודש שעו"ד דוק ומשרדו עשו בשביליחוות דעת:מגיע לו 1000 כוכבים ולא רק 5 שמקציבים פה. ביום אחד בהיר נלקחתי לחקירות קשות נפשית, שלא לדבר על המחיר המשפחתי והנזק הסביבתי שיכל להיגרם אם אסף לא היה בתמונה. משרד מקצועי יסודי ומומלץ בחום. אסף עצמו פיקח ואינטילגנט ברמות גבוהות, יסודי, חשיבה מחוץ לקופסא, מקוריות וייחודיות. המשרד משרה בך תחושת ביטחון שאתה בידיים טובות. יתרה מכך אדם נעים מאוד ומרגיע נכנס ללב מהרגע הראשון, תסמכו עליו בעיניים עצומות. אודה גם לעו"ד עודד רגב שעזר מאוד לקדם את העניינים בצורה מופתית. תודה אסף, תודה עודד, החזרתם לנו את השקט הנפשי לחיים. היריעה קצרה מלפרט את עבודת הקודש שאתם עושים ואת התודות שאנו מוקירים לכם. מומלץ מאוד מאוד מאוד!!! -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 05/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי תותח!חוות דעת:מקבל ממני Like של החיים! עו"ד תותח. -
הוסף חוות דעתמאור חסוי | 04/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מבטיח הבטחות שווא ומשיג בסופו של דבר תוצאות טובות!חוות דעת:אני רוצה להודות לך עו"ד דוק על הליווי המשפטי המיוחד והנאמן לאורך כל הדרך. זה לא מובן מאליו שעו"ד נותן 200% בתיק ועושה זאת בגאון כמוך. תודה רבה ממני ומכל המשפחה על המסירות והמקצועיות. -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 03/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ומקצועי שלא מבטיח ללקוח מה שהוא לא יכול לקייםחוות דעת:עו"ד ישר ומקצועי שלא מבטיח ללקוח מה שהוא לא יכול לקיים. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי רעה בחיים שלי ותמיד שימש אוזן קשבת ויועץ טוב לפתרון בעיותיי. תודה רבה על הטיפול המסור. -
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 03/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על המסירות, האנושיות והמקצועיות הרבהחוות דעת:רוצה להודות לעו"ד דוק ועו"ד רביד כהן ממשרדו על שייצגו אותי בהצלחה לאורך שנים בתיק שנוהל נגדי. תודה על המסירות, האנושיות והמקצועיות הרבה. ממליץ בחום כמובן, יישר כוח אוהב אתכם. -
הוסף חוות דעתאורן חסוי | 02/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים.חוות דעת:אסף הוא אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים. ליווה אותי במסירות ומקצועיות בתקופה הכי חשוכה בחיי ועשה זאת בגאון. -
הוסף חוות דעתאיתן חסוי | 02/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ודקדקן כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפליליחוות דעת:זו הזדמנות טובה להודות על העבודה והדאגה. מדובר בעו"ד מקצועי, דקדקן, כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפלילי ואפשר לסמוך עליו שיוביל אותך בבטחה בדרך הנכונה לעבר התוצאה הטובה ביותר. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתריקי חסוי | 02/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:האמנתי מההתחלה שרק אסף באמת יוכל לעזור לי ולא טעיתיחוות דעת:עו״ד אסף רציתי להדות לך על כל המאמץ שעשית בשבילי על מנת שאצליח באתי אליך וידעתי מהתחלה שאתה באמת תעזור לי מאוד האמנתי בך ובסוף לטוב🙏 מאחלת לך מהעומק לב את הכל טוב בעולם בזכותך אני הצלחתי❤️