האם אפשר ללמוד/לטוס עם רישום פלילי
שלום,אני חייל בשנת השירות האחרונה ויש לי רישום פלילי מלפני שנה+ על עריקות.
הייתי בחובות ונאלצתי לערוק מעל ל חודשיים והבנתי שיש לי רישום פלילי…
עכשיו לכמה זמן הרישום הזה? והאם אני יכול ללמוד באונברסיטה עם רישום פלילי ?
ובמידה וארצה לטוס לחו"ל אני אוכל? ואם ארצה לטוס וגם לעבוד שם כמה חודשים?
אשמח לעזרה אני מבולבל…
-
אורי שלום,
על מנת ולענות לך על שאלתך עליך לגשת לתחנת המשטרה הקרובה ולבקש תדפיס מרשם פלילי. כמו כן, במידה ומדובר היה בעריקות ראשונה ונגזר עליך עונש של עד 90 ימי מאסר אזי קיים לחובתך רישום פלילי מופחת. במידה ונאסרת בגין העריקות לתקופה של מעל 90 ימים כנראה שקיים לחובתך רישום פלילי מלא שעל השפעותיו תוכל לקרוא במאמר הבא שפרסמתי לאחרונה בנושא מחיקת רישום פלילי ומשטרתי.
בכבוד רב,
עו"ד אסף דוקהאמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו”ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
הפורום הפלילי מנוהל על-ידי עורך דין פלילי – אסף דוק, בעליו של משרד עורכי דין מוביל בתחום המשפט הפלילי העוסק בייעוץ וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה בתיקים קלים ומורכבים כאחד. המשרד מונה צוות עורכי דין פליליים מוכשר וייחודי המתורגל בחשיבה “מחוץ לקופסה” למציאת פתרונות מקוריים ופועל תמיד למען לקוחותיו ללא מורא ובנאמנות, תוך לחימה עיקשת, רציפה ובלתי מתפשרת במנגנונים השונים עד לכיבוש היעד לשביעות רצון המטופל. המשרד ערוך למתן מענה מיידי ומקצועי 24 שעות ביממה בטלפון 03-5505995 או 052-6885006. כמו כן ניתן לעקוב אחר פעילות המשרד בפייסבוק.
זקוק לייעוץ אישי ומקצועי בנושא?
אתה מוזמן ליצור עימנו קשר ונשמח לסייע ולהציע לך מענה ופתרון מקצועי בנושא על פני כל שעות היממה. הפניה אינה כרוכה בהתחייבות כל שהיא מצידך.
בטלפון: 077-5006206 או בנייד: 052-6885006
בדוא"ל: office@dok.co.ilאו מלא את הפרטים בטופס הבא ונחזור אליך בהקדם:

הפניה הינה ישירות אל עורכי דין פליליים במשרד. עורך דין פלילי מטעמנו יחזור אליכם בהקדם.