האם דוח על עישון מריחואנה מופיע בתדפיס הרישום הפלילי?
דניאל שאל\ה בתאריך 22/07/2022:
שלום לעורכי הדין, אני מיועד לעבוד בחו”ל בעבודה שמצריכה תעודת יושר. אין לי עבר פלילי ויש לי רק קנס בסך 1000 שח על שימוש עצמי שקיבלתי לפני כמה חודשים. כשהגשתי את הבקשה אמרו לי שאני יכול לשלוח את זה ישירות לשגרירות זה אמור להופיע שם?
-
מענה ל־האם דוח על עישון מריחואנה מופיע בתדפיס הרישום הפלילי?
מופיע ברישום מנהלי
עו״ד עדן וורנר
054-2462636
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
מסתמן – קיצור משך הרישום הפלילי לאנשים שמעדו באופן חד-פעמי
אנשים רבים נושאים עמם רישומים על גבי גליון הרישום הפלילי שלהם כשהלכה למעשה מדובר במעשים שהם תוצאה של משובות נעורים או מעידה חד פעמית שאינה מראה על דבר וחצי דבר קרא עוד >>
-
האם כבר מותר לגדל מריחואנה?
נתחיל בשורה התחתונה: אם אין לכם אישורים ייעודיים ותקפים מטעם הרשויות הממונות, אסור לכם לגדל מריחואנה. את העובדה הזו ראוי לשנן ולזכור בעיקר בימים אלו, כאשר נושאי הגידול וההפצה של קרא עוד >>
-
כתב אישום כנגד אדם שהפך את ביתו לחממת מריחואנה
לפני 3 ימים הוגש לבית משפט השלום באשקלון כתב אישום כנגד תושב מושב משען, החשוד כי גידל עשרות שתילי מריחואנה בעליית הגג של קרא עוד >>
-
המשטרה איתרה כאלף שתילי מריחואנה בחממה ביישוב מולדה שבדרום
במסגרת פעילותם של בלשי ושוטרי מג"ב נגד הסחר בסמים בישראל, אותרו כאלף שתילי מריחואנה המוערכים בשווי של כשמונה מיליון שקלים בחממה ענקית הממוקמת ביישוב מולדה שבדרום. גבר בשנות ה-40 לחייו קרא עוד >>
תשובות לשאלות חשובות בנושא
מדוע חשוב כל כך להסתייע בעורך דין פלילי מומחה?
עולם המשפט הפלילי סבוך, מורכב ומאפשר טווח פעולה רחב. עורך הדין שייצג את האינטרסים שלך יוכל עוד משלביו הראשונים של ההליך לסכל את האפשרות שתואשם או תורשע בהאשמות שווא וכן במקרים מסוימים אף להביא לביטול ההליך הפלילי שנפתח נגדך.
כיצד לבחור את עורך הדין הפלילי הנכון?
קיימים משרדי עורכי דין פליליים רבים, וכל אחד מהם מצהיר על עצמו כמשרד מוביל ומצליח. בבחירת עו"ד פלילי רצוי לשים דגש על תחומי ההתמחות שלו, הוותק והניסיון המשפטי בהם הוא מחזיק, לוודא שאינו מספק הבטחות שווא ולדאוג שיש ביניכם אינטראקציה אישית טובה. בנוסף, כל מי שבידו רישיון לעריכת דין יכול לספק סיוע משפטי למי שזקוק לכך, אך כשם שאיננו מצפים מרופא עיניים שיסתום לנו חור בשן, כך לא יהיה זה נבון לצפות מעו"ד המתמחה בנדל”ן שיהיה בעל מומחיות בדין הפלילי.
מדוע לבחור בנו לייצוג בהליכים פליליים?
משרדנו מחזיק במוניטין וניסיון עשיר בתחומי המשפט הפלילי ומורכב מעורכי דין המתורגלים בחשיבה משפטית פורצת דרך למציאת פתרונות מקוריים ללקוחותיו, תוך מאמץ מתמיד להעניק את השירות המשפטי האיכותי, המסור והדיסקרטי ביותר.