האם ניתן להגיש תלונה על תקיפה מינית אחרי כמה שנים?
אנונימי שאל\ה בתאריך 11/06/2024:
שלום עו"ד,
כשהייתי בת 17 וחצי, עברתי תקיפה מינית על ידי מישהו שהכרתי הרבה זמן. עכשיו, כשאני בת 25, אני מרגישה שיש לי את הכוחות הנפשיים להתמודד עם זה ורוצה להגיש תלונה. אני לא מחפשת נקמה, פשוט רוצה צדק. האם יש סיכוי שהעבירה התיישנה? ואם לא, מה הצעדים שאני צריכה לעשות?
תודה רבה וחג שמח
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
האם ניתן להגיש ראיות חפציות בשלב הטיעונים לעונש?
הצגת ראיות בפני בית המשפט היא כלי משפטי מרכזי בהוכחת חפות או אשמה של נאשם. הממצאים הנאספים מהזירה – המכונים "ראיות חפציות", יש בהם כדי להעיד בצורה אותנטית ומשמעותית הרבה קרא עוד >>
-
סגירת תיק פשע חמור לאחר שימוע ללקוח שנחשד בתקיפה מינית של בתו הקטינה במשך שנים
לקוח המשרד נעצר ונחקר במשטרת גבעתיים בחשד לתקיפה מינית חמורה של בתו הקטינה במשך שנים. הלקוח הכחיש בפנינו מן ההתחלה את החשדות שיוחסו לו במסגרת החקירה וטען לחפותו. לאחר הליך קרא עוד >>
-
סגירת תיק פלילי למאמן טניס מוכר שהואשם שתקף מינית את בתו החורגת הקטינה במשך שנים
לקוח המשרד, מאמן טניס מוכר ומוערך, נעצר ונחקר על ידי משטרת אריאל בחשד שתקף מינית וביצע מעשים מיניים חמורים בבתו החורגת הקטינה במשך שנים. הלקוח הכחיש מכל וכל את החשדות קרא עוד >>
-
נהג מונית שהואשם שתקף מינית נוסעת הלוקה בנפשה במשך שנים נוקה מאשמה
לקוח המשרד, נהג מונית ותיק ומוערך, נעצר ונחקר במשטרת בנימין בחשד שתקף מינית נוסעת הלוקה בנפשה במשך שנים. הלקוח הכחיש מכל וכל את החשדות שהוטחו בו מן ההתחלה תוך שסיפק קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתאיתמר חסוי | 07/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין פלילי מיומן וחריף שהציל אותיחוות דעת:ברצוני להודות לעורך דין דוק שייצג אותי בתיק פלילי, לאחר שיחה ראשונה בטלפון ישר הרגשתי שהגעתי לבן אדם הנכון שבאמת לא עוד תיק על הדרך, בן אדם שאכפת לו ממך במבחן התוצאה לא יכולתי לקבל החלטה יותר טוב ממה שקיבלתי, מומלץ בחום בן אדם חם בן אדם עם נשמה שכיף לדבר איתו ולספר לו את המקרה בתיק בתור מי שמייצג אותך כמובן נותן לך את כל האופציות שבדרך מה יהיה ומה מבחן התוצאה, מאחל לך בהצלחה בהמשך דרכך ושוב פעם תודה אלוף ובעזרת השם שניפגש רק בדרכים טובות. -
הוסף חוות דעתנתנאל חסוי | 01/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך על שירות, מקצועיות ואיכפתיותחוות דעת:אחרי לא מעט התלבטויות והתייעצויות החלטתי להגיע לעו״ד אסף דרך כמה המלצות - כותב את החוות דעת הזו כמה דקות אחרי שהתיק נסגר. אז שוב תודה לך על שירות, מקצועיות, ואיכפתיות. ממליץ מאוד מאוד. -
הוסף חוות דעתעמית חסוי | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מספר אחד!חוות דעת:אסף דאג מהרגע הראשון להכל, מספר אחד! -
הוסף חוות דעתשי זהבי | 11/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי בכל מובן.חוות דעת:עו"ד מקצועי בכל מובן. זמין, אדיב וקשוב. ייצוג ללא דופי. -
הוסף חוות דעתמשה חסוי | 11/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי, צנוע וישרחוות דעת:מקצועי, צנוע וישר. העבודה מבוצעת למעלה מן הציפיות. הבחירה החשובה ביותר בהליך המשפטי היא בחירה באדם שייצג אותך ואת האינטרס שלך על הצד הטוב ביותר, עו"ד אסף דוק עונה על כך בהחלט! -
הוסף חוות דעתחנוך לוי | 11/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין ששווה כל שקלחוות דעת:אסף ייצג את דוד שלי בדיון מעצר בירושלים ושחרר אותו ממעצר שווא. המשטרה הגישה ערר וגם במחוזי הפסידו. עורך דין תותח -
הוסף חוות דעתגל חסוי | 11/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך הדין הטוב ביותר בישראל עם השירות המקצועי, הייצוגי והאיכותי ביותר.חוות דעת:אסף ייצג אותי באופן הראוי ביותר .ובהחלט מימש את מבוקשי. אני ממליץ על עורך הדין אסף ומשרדו בחום! מקצועי - רציני - אמין - רהוט. -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 11/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על שליווית אותי לאורך כל הדרך, צעד, צעד עד לתוצאה המיוחלתחוות דעת:עורך הדין דוק היקר, ברצוני להביע את תודתי על השירות המסור והמקצועי שהענקת לי. ליווית אותי לאורך כל הדרך, צעד, צעד עד לתוצאה המיוחלת. מוקיר ומעריך את מה שעשית בשבילי. -
הוסף חוות דעתמיכאל כ | 11/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מעולהחוות דעת:אפתח ואומר: אסף מקצוען אמיתי כישרוני מאין כמוהו פתוח ואוהב אדם לוחם צדק אמיתי. הגעתי אל עו"ד אסף דוק נסער מעמקי נשמתי עקב תלונת שוא שהגישה נגדי אישתי על איומים כלפיה דבר שהוכחש על ידי בחקירה. במקצועיות אין קץ בכשרון וידע מקצועי לאחר שבחן את הסברי ושמע מפי את שקרה לא היה לו ספק שאין בתלונתה דבר המצביע על איום כלשהו כלפיה. למחרת נשלח מכתב מנומק לתביעה המשטרתית בבקשה לסגירת תיק ללא אשמה פלילית וללא רישום כלשהו נגדי. התיק נסגר ללא אשמה פלילית. תודה אסף על כישרון מיקצועי,ידע וכבן אדם. -
הוסף חוות דעתעמית חסוי | 11/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מספר אחד!חוות דעת:אסף דאג מהרגע הראשון להכל, מספר אחד! -
הוסף חוות דעתיהודה חסוי | 11/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה ענקית על ייצוג משפטי מציל חייםחוות דעת:אני רוצה להודות לאסף וכל הצוות שלו על השרות הנפלא שקיבלתי וגם בתחום המשפטי הוא פשוט ענק וכל מה שנשאר לי לומר זה רק תודה בענק. -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 11/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מפחד להילחם על חפותו של הלקוחחוות דעת:שלום לכולם ברצוני להמליץ על עו"ד אסף דוק. הגענו למשרד שלו בעקבות המלצה באינטרנט ואף המלצה של קולגה שלו. מצאנו עורך דין שלא מפחד להילחם על חפותו של הלקוח שלו בבית המשפט ולא רואה ממטר את גורמי האכיפה שנמצאו על-ידי בית המשפט כלא אמינים. אנחנו ממליצים עליו בחום ובטוחים שכל מי שייעזר בשירותיו יבין בדיוק על מה אנחנו מדברים.