האם עורך הדין שלי יכול להתקשר לבעלי ולהזהיר אותו?
אנונימי שאל\ה בתאריך 14/06/2024:
היי, אני ענת, ויש לי שאלה דחופה. לאחרונה בעלי כמעט ותקף אותי ואני רוצה שעורך הדין שלי (שמטפל בעסקי הנדל"ן שלי) יתקשר אליו ויבהיר לו שהמעשים שלו לא חוקיים ושאני יכולה להתלונן עליו במשטרה. הבנתי שזה אסור לעורך הדין לעשות את זה, אבל לא ברור לי למה. מישהו יכול להסביר לי את זה? תודה מראש!
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
האחריות המוגברת של סטודנט לרפואה בהפרת חובת נוסע להתקשר לגופי הצלה
בית המשפט דן במקרה של תאונת דרכים שבה היה מעורב סטודנט לרפואה שלא התקשר לגופי הצלה לאחר התאונה. ההחלטה מדגישה את האחריות המוגברת של בעלי הכשרה רפואית במצבי קרא עוד >>
-
פרויקט "משתלבים מחדש" לרגל 70 שנות עצמאות – מחיקת רישום פלילי לבעלי רישום פלילי בודד
לרגל יום העצמאות ה-70 למדינת ישראל, העלתה עו"ד ד"ר רותי קמיני רעיון להקמת פרויקט "משתלבים מחדש", שבו יוכלו אנשים עם רישום פלילי חד-פעמי לבקש את מחיקת הרישום ממאגרי המשטרה. המשמעות קרא עוד >>
-
עבירת היזק לבעלי חיים
מהו היזק לבעל חיים? מתי היזק לבעל חיים מהווה עבירה פלילית ומהו העונש לאדם ההורג חיה, פוצע, מרעיל או חובל בה שלא כדין? עו"ד אסף דוק מסביר אודות יסודות עבירת קרא עוד >>
-
נדחתה תביעת לשון הרע של איש חינוך כנגד הורים שכינו אותו בשמות גנאי
בית משפט השלום בבאר שבע דחה תביעה על לשון הרע של מנהל מחלקת חינוך ביישוב דתי בשומרון, כנגד הורים שכינו אותו בשמות גנאי על רקע חילוקי דעות חינוכיים. [ת"א 40513-03-14]. קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתירון חסוי | 28/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מקצועי ומסור שיודע לספק את התוצאה המיוחלת ללקוחחוות דעת:אסף דוק הוא כל קודם בן אדם טוב ואחר כך עורך דין מקצועי ומסור שיודע לספק את התוצאה המיוחלת ללקוח. לפני מספר שבועות הוגש נגדי כתב אישום על נהיגה בשכרות. על אף הכמות הגבוהה ולמרות שכבר כמעט וויתרתי על מקום העבודה (נהג במקצועי) אסף הפתיע אותי בתוצאה ובזכותו קיבלתי את הרישיון שלי חזרה ובכך נמנע אסון כלכלי לי ולמשפחתי. תצליח בכל אשר תפנה, אמשיך להמליץ עליך בחום. -
הוסף חוות דעתמשה חסוי | 15/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי, צנוע וישרחוות דעת:מקצועי, צנוע וישר. העבודה מבוצעת למעלה מן הציפיות. הבחירה החשובה ביותר בהליך המשפטי היא בחירה באדם שייצג אותך ואת האינטרס שלך על הצד הטוב ביותר, עו"ד אסף דוק עונה על כך בהחלט! -
הוסף חוות דעתנמרוד חסוי | 26/10/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אפשר לסמוך בלב שלם על העצות שלו ולהיות בטוח שהוא יהיה שם לצידך בצוק העיתיםחוות דעת:להיות חשוד במעשה שאין לך כל קשר אליו זה דבר נורא שאני לא מאחל אותו לאף אחד. בזכות עו"ד דוק ועורכי הדין במשרדו התיק נגדי נסגר וקיבלתי את חיי חזרה. מעבר להיותו של אסף עו"ד מוצלח, הוא קודם כל ב-נ-א-ד-ם שאפשר לסמוך בלב שלם על העצות שלו ולהיות בטוח שהוא יהיה שם לצידך בצוק העיתים. מהיום אמליץ אך ורק על עו"ד בכל הקשור לפלילים. בהצלחה לכולם -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 14/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:טיפול משפטי מקצועי ומנצחחוות דעת:פניתי למשרדו של אסף היקר, עם נושא שהיה חשוב לי מאוד ליכולת שלי להמשיך לחיות בשלום עם עצמי. רציתי צדק מוחלט וביקשתי את עזרתו של אסף. אני שמח מאוד לספר שאסף יחד עם נוי, עשו עבודה מקצועית מצויינת והשיגו במלואה את בקשתי המורכבת. בנוסף, אציין בשמחה שמלבד העבודה המקצועית המושלמת, קיבלתי במשך כל הדרך הארוכה, יחס אישי, חם, מבין, לבבי, איכפתי, דואג ותומך ללא תנאי וזאת עד שהשגנו את הניצחון המלא ברוך השם. תודה חמה לאסף היקר והצוות שלו על הטיפול הסופר מקצועי והמנצח ותודה על היחס הלבבי והתומך. בכבוד והערכה, ניסים -
הוסף חוות דעתרן חסוי | 14/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:נחישות, ידע, הבנת העניין וטיפול מקצועי מאדחוות דעת:עם סיום הפרשה ברצוני להודות לך על טיפולך היעיל ומסור בעניני. מרגע הפניה אליך היית קשוב ומבין את הבעיה. הסכמת לקבל שיחת טלפון אפילו בשבת( מה שמעלה את הערכתי אליך בהבנת הדחיפות). גם בשפגישה במשרדך הבנת את הקושי ואת הבעייתיות והפגנת מקצועיות מרשימה יחד עם אמפטיה. הטיפול בעניין היה בהחלט מקצועי, יעיל ובסופו של דבר הוכיח כי ידעת את שאתה עושה - ועשית זאת בצורה המייטבית. שוב, הרבה תודה על נחישות, ידע, הבנת העניין וטיפול מקצועי מאד. -
הוסף חוות דעתגור חסוי | 14/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד!חוות דעת:זו המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד! עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי קשה ומכריעה בחיים שלי במהלכה חוויתי את נחת זרועה של המדינה במלוא מובן המילה ללא כל סיבה מוצדקת. אסף היה האדם הראשון שהאמין לי לאורך כל הדרך עד לתוצאה המיוחלת של ביטול כתב האישום. ממליץ וימשיך להמליץ עליך בחום בכל הזדמנות! -
הוסף חוות דעתלירון חסוי | 14/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדם ישר, מקצועי וטוען בבית המשפט בצורה רהוטה וכריזמטיתחוות דעת:עו"ד דוק הגיע לבית המשפט לסייע בשחרור בעלי לאחר שהמשטרה טפלה עליו שקרים בפרשייה סבוכה. לאחר שחקר את נציג המשטרה מעל דוכן העדים - האמת יצאה לאור! השופטת הורתה על שחרורו לאחר שהטילה ספק גדול בדבר אשמתו. קיבלנו את הייצוג הטוב ביותר שהיינו יכולים לבקש. תודה -
הוסף חוות דעתחיים חסוי | 14/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מרוצה מאוד מהשירות ומפסק הדין שקיבלתיחוות דעת:אסף דוק התותח, מאוד מרוצה מהפסק דין מהשירות שלך יש לך ראש מהטובים ביותר שהכרתי ב-22 שנה שאני לכאורה עושה פשעים ???? שיחקת אותה שאפו שאפו שאפו. -
הוסף חוות דעתבלסם חסוי | 14/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין חכם ומקצועיחוות דעת:עורך דיין אסף דוק שירות טוב מאוד, הכל מדויק, הכל כמו שצריך . עבודה מושלמת, הכל בזמן. יש שיטת דיבור טובה מאוד. סדר בעבודה. אין מה להגיד יותד הכל מושלם. אני מאוד שמחה. -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 14/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הזדמנות להגיד תודה על המקצועית והאמינות מהרגע הראשוןחוות דעת:בהזדמנות זו אני רוצה להגיד תודה גדולה לעו"ד אסף דוק היקר, תודה רבה על המסירות, המקצועיות והאמינות מהרגע הראשון, על כך שהיית נחוש לנקות את שמי , להוציא את הצדק והאמת לאור. מלבד היותך איש מקצוע הכרתי אדם מדהים, אכפתי וקשוב. המון תודה לך וכמובן לצוות המשרד היקר. -
הוסף חוות דעתראובן חסוי | 14/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות, אינטליגנציה, רגישות וערכיותחוות דעת:השילוב בין מקצועיות, אינטליגנציה, רגישות וערכיות מביאות לייחודיות של עו"ד אסף דוק. מדובר בסניגור שמשרה תחושת ביטחון מהרגע הראשון ועושה הכל כדי לקדם את התיק ולהוביל להצלחתו. תודה רבה לך ולצוות עורכי הדין במשרד על עבודה יסודית, יצירתית ומסורה.