האם רישום משטרתי ישפיע על הגירה לארה"ב?
אנונימי שאל\ה בתאריך 02/06/2024:
לפני כ-4 שנים נעצרתי והתיק נסגר מחוסר ראיות. עכשיו אני מתכנן לעבור לארה"ב לצורך עבודה. האם המשטרה תעביר את המידע הזה לשגרירות האמריקאית? אני ממש מודאג מזה. תודה מראש על העזרה!
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
מחיקת רישום משטרתי וביטול רישום תיקים שנסגרו במשטרה
כאשר אדם נחשד בביצוע עבירה הוא מזומן לחקירה, ונפתח כנגדו תיק במשטרה. באם החקירה מבשילה לכדי העמדה לדין פלילי, יעבור הדיון בתיק לבית המשפט, ועל פי תוצאת המשפט יירשם לחובת קרא עוד >>
-
ביטול רישום משטרתי בעבירות נשק וסחר בסמים
כנגד לקוח המשרד נפתחו תיקים משטרתיים בחשד שסחר בסמים והחזיק בנשק שלא כדין. במרוצת הזמן התיקים נגדו נסגרו במשטרה בעילות שונות וכך למעשה נותר לו רישום משטרתי. בעקבות בקשה שהגיש קרא עוד >>
-
מחיקת רישום משטרתי למנהל בית ספר שנחשד בעבירות אלימות ונשק
לקוח המשרד, מנהל בית ספר בפזורה הבדואית, פנה למשרדנו על מנת שנסייע לו במחיקת עברו הפלילי הכולל רישומים משטרתיים בעבירות אלימות ונשק. בעקבות ייצוג משרדנו הוחלט במדור מידע פלילי במטה קרא עוד >>
-
ביטול רישום משטרתי ללקוח שנחשד באונס
לקוח המשרד, אדם נורמטיבי המצוי בתחילת חייו האישיים והמקצועיים, פנה למשרדנו על מנת שנסייע לו במחיקת עברו הפלילי הכולל רישום משטרתי בעבירת אונס. הלקוח הכחיש מן ההתחלה את החשד המיוחס קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתגלעד ש. | 14/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובותחוות דעת:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובות. עורכי הדין במשרד ייצגו אותי במסירות, מקצועיות ותמיד היו זמינים עבורי לכל שאלה ועניין גם שחזרתי על עצמי. גם התוצאה המשפטית הטובה לא איחרה לבוא והתיק שנפתח נגדי נסגר מחוסר אשמה. תודה רבה לכם. -
הוסף חוות דעתתומר חסוי | 03/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:קצרה היריעה מלפרט את עבודת הקודש שעו"ד דוק ומשרדו עשו בשביליחוות דעת:מגיע לו 1000 כוכבים ולא רק 5 שמקציבים פה. ביום אחד בהיר נלקחתי לחקירות קשות נפשית, שלא לדבר על המחיר המשפחתי והנזק הסביבתי שיכל להיגרם אם אסף לא היה בתמונה. משרד מקצועי יסודי ומומלץ בחום. אסף עצמו פיקח ואינטילגנט ברמות גבוהות, יסודי, חשיבה מחוץ לקופסא, מקוריות וייחודיות. המשרד משרה בך תחושת ביטחון שאתה בידיים טובות. יתרה מכך אדם נעים מאוד ומרגיע נכנס ללב מהרגע הראשון, תסמכו עליו בעיניים עצומות. אודה גם לעו"ד עודד רגב שעזר מאוד לקדם את העניינים בצורה מופתית. תודה אסף, תודה עודד, החזרתם לנו את השקט הנפשי לחיים. היריעה קצרה מלפרט את עבודת הקודש שאתם עושים ואת התודות שאנו מוקירים לכם. מומלץ מאוד מאוד מאוד!!! -
הוסף חוות דעתדני חסוי | 02/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד דוק ליווה אותנו לאורך כל הליך המעצר במקצועיות עד לשחרורו של הבן בעבירה לא פשוטה כללחוות דעת:שלום לכולם, הגענו אל אסף בעקבות המלצות באינטרנט ואנחנו מברכים על כך. מלבד העובדה שקיבלנו מהתחלה יחס אישי והבנה לבעייה שהייתה לנו עם הבן, הוא ליווה אותנו לאורך כל הליך המעצר במקצועיות עד לשחרורו של הבן בעבירה לא פשוטה כלל. אין לנו אלא להודות לו ולהעלות מספר שורות שיסייעו לכל אותם אלה שהיו במצבנו לקבל בחירה נכונה באשר לזהות עו"ד אשר יטפל בעניינם. -
הוסף חוות דעתתומר חסוי | 02/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין פלילי מקצועי, הגון, וחדחוות דעת:כבר מהרגע הראשון, ע״י דפדוף בעמוד הפייסבוק והביקורות המצוינות, היה נראה מבטיח, אסף היה מקצועי ואדיב, ידע לתת מענה לכל שאלה, כל התהליך התבצע באופן מהיר ומוצלח, דאגו לעדכן אותנו בכל שלביו. המחיר היה הוגן ומצדיק את המקצועיות והשירותיות. -
הוסף חוות דעתנפתלי חסוי | 02/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מבריק - מניסיון.חוות דעת:פגשתי את עו"ד דוק לראשונה בחדר החקירות. בסבלנות אין קץ הקשיב לכל פרט ונתן לי את הייעוץ הכי מקצועי שיש שהחזיר לי את חיי חזרה. תודה רבה ואין לי ספק שכמו שסייעת לי והצלחת להוכיח את חפותי - כך תעשה עם כל אדם אחר במצבי. -
הוסף חוות דעתאודליה חסוי | 02/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנהחוות דעת:ברצוני להביע את תודתי והערכתי לך באופן אישי ולצוות משרדך, על השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנה. עלה והצלח. אודליה -
הוסף חוות דעתישראל חסוי | 02/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד כשרוני מאוד ומומחה בתחומו - ממליץ בחוםחוות דעת:רציתי לשבח בזאת את עורך דין אסף דוק על היחס הנפלא והמקצועיות שהוא מפגין חברים אני לא זכיתי להכיר עורך דין כזה שפשוט מעבר לקו לא שופט אותך ולא מזלזל ולא מחפש רק את הכסף פשוט אדם אנושי כשרוני מאוד ומומחה בתחומו אני פשוט ממליץ בחום לכל מי שזקוק לייעוץ הוא הכתובת. עלה והצלח ובכל אשר תפנה תצליח. -
הוסף חוות דעתאיתן חסוי | 02/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:שירות משפטי מקצועי ואיכותיחוות דעת:קיבלתי שירות מקצועי ואיכותי מאסף, הוא היה זמין לפניות שלי וסבלני לבקשותיי. לכל מי שמהסס - תפנו לאסף, אתם לא תצטערו. -
הוסף חוות דעתאיתן חסוי | 02/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ודקדקן כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפליליחוות דעת:זו הזדמנות טובה להודות על העבודה והדאגה. מדובר בעו"ד מקצועי, דקדקן, כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפלילי ואפשר לסמוך עליו שיוביל אותך בבטחה בדרך הנכונה לעבר התוצאה הטובה ביותר. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 02/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג משובח ויחס אישי בכל שעהחוות דעת:משרד עורכי דין מהטובים ביותר בתחום הפלילי אם לא הטוב ביותר! תודה על שירות אדיב ומקצועי. -
הוסף חוות דעתיוני ח | 02/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:שירות אדיב, מקצועי ומקיף.חוות דעת:השארתי הודעה כדי להתייעץ לגבי נושא מסוים בתחום הפלילי. לאחר מספר דקות חזר אליי עו"ד אסף דוק. אציין שהיה סבלני מאוד, נסך בי ביטחון וענה לי על כל שאלותיי בסבלנות. קיבלתי שירות מקצועי ומידע מקיף על כל מה שהייתי צריך לדעת ואף יותר. וכל זאת בשיחת טלפון בודדה. כל מה שנשאר לי זה להמליץ בחום על שירותיו ועל שירותי משרדו. כן יירבו כמוך עו"ד אסף דוק. תודה