האם תיק סגור במשטרה משאיר רישום פלילי?
אנונימי שאל\ה בתאריך 01/06/2024:
היי, אני מבולבל לגבי סגירת תיקים פליליים ורישום פלילי. יש כמה סיבות לסגירת תיק, כמו חוסר עניין לציבור או חוסר ראיות. איך מחליטים על הסיבה לסגירה ומה ההשלכות של כל סיבה? ואם יש לי תיק סגור במשטרה, זה אומר שיש לי רישום פלילי? תודה מראש!
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
מחיקת רישום משטרתי וביטול רישום תיקים שנסגרו במשטרה
כאשר אדם נחשד בביצוע עבירה הוא מזומן לחקירה, ונפתח כנגדו תיק במשטרה. באם החקירה מבשילה לכדי העמדה לדין פלילי, יעבור הדיון בתיק לבית המשפט, ועל פי תוצאת המשפט יירשם לחובת קרא עוד >>
-
פרויקט "משתלבים מחדש" לרגל 70 שנות עצמאות – מחיקת רישום פלילי לבעלי רישום פלילי בודד
לרגל יום העצמאות ה-70 למדינת ישראל, העלתה עו"ד ד"ר רותי קמיני רעיון להקמת פרויקט "משתלבים מחדש", שבו יוכלו אנשים עם רישום פלילי חד-פעמי לבקש את מחיקת הרישום ממאגרי המשטרה. המשמעות קרא עוד >>
-
האם מעסיק רשאי לבקש ממועמד לעבודה תדפיס רישום פלילי או תעודת יושר?
לא פעם מתבקש מועמד לעבודה במגזר הפרטי למסור למעסיקו תדפיס מן המרשם הפלילי (תעודת יושר) בדבר הרשעות פליליות או תיקים משטרתיים לחובתו, כלל שישנם. נשאלת השאלה, האם מעסיק פרטי רשאי קרא עוד >>
-
חקירה פלילית במשטרה – עשה ואל תעשה – המדריך לנחקר במשטרה
קיבלת זימון לחקירה במשטרה והנך תוהה כעת כיצד עליך לנהוג? נתחיל מזה שחקירת משטרה איננה דבר פשוט, שכן גם חקירה על עניין פעוט יכולה להסתיים במקרה הטוב בסגירת התיק והותרת קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתרינת חסוי | 17/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורכי דין חדים, מקצועיים ושווים כל שקלחוות דעת:משרד של עורכי דין מצויינים, ענייניים, חדים ומסבירי פנים, חווית שירות ומקצועיות מושלמת, מאד מומלצים, שווים כל שקל, כל היעדים הושגו, תודה לכם. -
הוסף חוות דעתאופיר חסוי | 16/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונהחוות דעת:אסף היקר, אנשים שוכחים לכתוב כאשר מישהו עושה משהו טוב. אז ברצוני להודות לך על היחס החם, האיכפתי ושתמיד נתת לי מענה מהיר, במיוחד במקרה שלי שהייתי צריך מישהו להישען עליו, שביזכותך יכולתי להיות בטוח שאתה נלחם עבורי ושתעשה הכל כדי להוציא את האמת לאור. אין ספק שאני הכרתי אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונה, חכמה ורואים שאתה אוהב מה שאתה עושה ולכן אתה מצליח בדרך שלך. תודה רבה ותמשיך לעשות חייל. -
הוסף חוות דעתרחל חסוי | 10/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ביותר, מסור, אמין ואחראיחוות דעת:🌹אסף היקר🌹 חודש טוב ומבורך תודה רבה לך על מסירות, אמינות, אחריות והמון מקצועיות בתיק שייצגת עבורי. הדף יקצר מלהכיל את הערכתי הכנה אליך. אין לי ספק שהתוצאה מדברת בעד עצמה! מודה לך מקרב לב ומאחלת לך הצלחה רבה בכל מעשה ידך, להיכן שתפנה תצליח ותשגשג. אתה עו"ד מסור, מקצועי ואחראי שמדינת ישראל זקוקה להרבה כמוך !!!! המון הצלחה בהמשך בהערכה ובהוקרה רבה❤️❤️❤️ רחל -
הוסף חוות דעתמאור חסוי | 03/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מבטיח הבטחות שווא ומשיג בסופו של דבר תוצאות טובות!חוות דעת:אני רוצה להודות לך עו"ד דוק על הליווי המשפטי המיוחד והנאמן לאורך כל הדרך. זה לא מובן מאליו שעו"ד נותן 200% בתיק ועושה זאת בגאון כמוך. תודה רבה ממני ומכל המשפחה על המסירות והמקצועיות. -
הוסף חוות דעתחאלד חסוי | 03/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי מספר 1חוות דעת:לעורך דין אסף ולכל הצוות שלך ... תודה לכם על הכל ,עבדתם קשה בשבילי ובסוף הצלחתם ... מאחל לכם עוד הצלחות במשך חייכם בעבודה. במשפט אחד יכול להגיד לכם שאתם מספר 1. -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 01/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונהחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק עם תיק מסובך עתיר טעויות עקב ייעוץ כוזב מעו"ד אחרים, כשכבר חשבתי שאין לי מה לעשות פגשתי את אסף שהיווה לי חבל הצלה, ממש ככה. אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונה. אנצל את הזדמנות זו גם להודות לעו"ד נוי לביא שעמלה יחד עם אסף על התיק שלי, במקצועיות יוצאת דופן. מחיר הוגן, שירותיות תוך מקצועיות, והכי חשוב אורך הרוח והתחושה שהתיק באמת בידיים טובות כערך עליון. עו"ד אסף דוק, ועו"ד נוי לביא תודה רבה רבה לו הייתה לי היכולת להביע את הערכתי מעבר לפלטפורמה הזו הייתי עושה זאת ללא ספק. תודה. אאחל לכם שנה של השגת יעדים והגשמת חלומות, והכי חשוב תמשיכו להיות כפי שאתם. -
הוסף חוות דעתיאיר חסוי | 01/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד שאפשר לסמוך עליו וגם להמליץ עליו בלב שלםחוות דעת:אסף דוק הוא עורך דין מקצועי, רציני, מקרין ביטחון, אמין, הגון וישר, לא עושה טעויות (עד כמה שידוע), מסביר מהו התהליך וכיצד הוא מתנהל, משתף ומעדכן לאורך כל הטיפול עד לסיום (מוצלח במקרה שלנו). טיפל במקרה שלנו ביעילות והוציא אותנו מהתסבוכת המיותרת. -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 01/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי תותח!חוות דעת:מקבל ממני Like של החיים! עו"ד תותח. -
הוסף חוות דעתריקי חסוי | 01/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:האמנתי מההתחלה שרק אסף באמת יוכל לעזור לי ולא טעיתיחוות דעת:עו״ד אסף רציתי להדות לך על כל המאמץ שעשית בשבילי על מנת שאצליח באתי אליך וידעתי מהתחלה שאתה באמת תעזור לי מאוד האמנתי בך ובסוף לטוב🙏 מאחלת לך מהעומק לב את הכל טוב בעולם בזכותך אני הצלחתי❤️ -
הוסף חוות דעתשירה חסוי | 01/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך עו"ד דוק!חוות דעת:תודה רבה על הייעוץ המקצועי, על הסבלנות, ההסבר המפורט. כן ירבו עו"ד כמוך. תודה רבה ! -
הוסף חוות דעתשי זהבי | 01/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי בכל מובן.חוות דעת:עו"ד מקצועי בכל מובן. זמין, אדיב וקשוב. ייצוג ללא דופי. -
הוסף חוות דעתאורי חסוי | 01/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין אלוף שהציל לי את החייםחוות דעת:עורך דין אסף אתה איש מיוחד תודה רבה על העזרה הגדולה בשעה הקשה בחיי. לאלו שמתלבטים - מדובר בעורך דין אלוף! אדם מלא בידע וחוכמה שיודע להוביל לתוצאה הטובה ביותר גם אם הדברים נראים אבודים בתחילת הדרך.