הגשת תלונה במשטרה על תקיפה מינית מצד נבחר ציבור
שאל\ה בתאריך 15/06/2023:
שלום רב, עברתי תקיפה מינית מצד נבחר ציבור מוכר. אני מתכוונת להגיש תלונה במשטרה, אך אינני יודעת מה התהליך ומהם הדברים שעלי להיזהר מהם לפני הגשת התלונה. אני מאוד חוששת מהמהלך וצריכה עזרה והכוונה מקצועית בעניין. תודה
-
מענה ל־הגשת תלונה במשטרה על תקיפה מינית מצד נבחר ציבור
במקרה בו החשש הוא כ"כ משמעותי אני ממליצה שתהיי מלווה ע"י עו"ד בתהליך.
תהליך של הגשת תלונה כולל לא רק את הגשת התלונה במשטרה אלא גם מתן עדות נוספת, עימות עם גרסת החשוד, עימות אל מול החשוד. לאחר מכן התיק יעבור להחלטה לפרקליטות הרלוונטית. במקרה בו יוחלט על סגירת התיק תעמוד לך הרשות להגיש ערר על סגירת התיק, מומלץ לעשות כן בליווי עו"ד שכן מדובר בבקשה משפטית.
במקרה בו יוגש כתב אישום את צפויה למתן עדות בביהמ"ש, חקירה ראשית ע"י הפרקליט המטפל וחקירה נגדית ע"י עו"ד של החשוד, כמו כן יהיה גם מתן עדות על הנזקים בשלב הטיעונים לעונש.זה תהליך ארוך ומורכב ולכן מומלץ להיות מלווה בו בכדי לקבל הכוונה, ליווי והסבר על התהליך ושלביו.
אשמח לסייע בנושא.עו"ד עדן וורנר
054-2462636
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
הגשת תלונה במשטרה – המדריך השלם
על מנת שהמשטרה תפתח בחקירה כנגד חשוד בגין עבירה שבוצעה, נפגע העבירה צריך להגיע למשטרה ולהגיש תלונה. הגשת התלונה במשטרה מהווה את יריית הפתיחה להליך פלילי שיתנהל כנגד מבצע העבירה. קרא עוד >>
-
הגשת תלונה במשטרה דרך האינטרנט
משטרת ישראל מאפשרת הגשת תלונה באופן מקוון, מבלי להגיע לתחנת המשטרה בעקבות משבר הקורונה. הטופס המקוון מהווה דיווח למשטרה אך אינו בבחינת תלונה רשמית עד להשלמת התהליך על ידי חוקרי קרא עוד >>
-
מקרה של גניבה על ידי עובד הסתיים בהסדר פשרה ומבלי שהוגשה נגדו תלונה במשטרה
לקוחת המשרד, עובדת רשת בתי מרקחת גדולה, נחשדה בגניבה ממעביד בגובה עשרות אלפי שקלים. משרדנו התייצב לצידה של הלקוחה וניהל משא ומתן מול המחלקה המשפטית של הרשת שהתחייבה, בתמורה להשבת קרא עוד >>
-
תקיפה מינית ברשת
אין ספק כי רשת האינטרנט הביאה עימה שינויים מהותיים בכל תחומי חיינו, חלקם חיוביים ואחרים שליליים. על האחרונים נמנים מקרים בהם מנוצלת התקשורת האינטרנטית לצורך השגת סיפוק מיני, באופן הפוגע קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתרם חסוי | 24/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי עם יחסי אנוש ואיכפתיות אמיתיתחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק במקרה דרך האינטרנט בעת המתנה לחקירה במשטרה, לאחר שהאשימו אותי באיומים, עצם המעמד היה לא נעים ואסף שדיבר איתי בפלאפון הרגיע אותי והדריך אותי בעניין, לאחר החקירה נפגשנו באופן אישי, פגשתי אדם נעים, מקצועי עם יחסי אנוש ואיכפתיות, הסביר לי את כל התהליך, עו"ד אסף דוק ביחד עם עמיתו עו"ד אילון טיפלו בתיקי על הצד הטוב ביותר ואני יכול לומר בלב שלם שלאחר שעברתי תקופה לא קלה לבסוף התיק נסגר ללא העמדה לדין, ממליץ בחום לכל המעוניין לקבל יחס אישי, מקצועי, בהבנה ואוזן קשבת. -
הוסף חוות דעתגיא חסוי | 17/06/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי מאוד עם מלא סבלנותחוות דעת:עורך דין פלילי מעולה, נתן לי ייעוץ טלפוני והרגיע אותי מאוד, היה סבלני והסביר כל דבר כמה פעמים. מומלץ מאוד. -
הוסף חוות דעתאירנה חסוי | 16/06/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:לוחם צדק אמיתי!חוות דעת:עו"ד דוק סייע לי רבות בתביעה פלילית שהגישו נגדי. מההתחלה הוא פעל ביסודיות והפך כל אבן בסיפור כדי לאפשר לי לחזור לשגרה במהרה. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 15/06/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מצוין שבקי בכל הפינות הקטנות של המקצועחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק דרך האינטרנט בעקבות ההמלצות. התברר שזה עו"ד מצוין. היה מקצועי מאוד ובקי בכל הפינות הקטנות של המקצוע. זמין למקרה שצריך ומוכן לענות על השאלות ולהסביר (הרבה מעל ומעבר לציפיות שלי). העבודה נעשתה תוך זמן קצר לשביעות רצוני. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתאריק חסוי | 15/06/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:לבחור בו כמייצג בתיק הייתה ההחלטה הטובה ביותר שעשיתיחוות דעת:קיבלתי ייצוג מקיף ומקצועי מעו״ד אסף דוק ושותפיו, לבחור בו כמייצג בתיק הייתה אחת ההחלטות הטובות שעשיתי. ממליץ בחום! -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 15/06/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי תותח!חוות דעת:מקבל ממני Like של החיים! עו"ד תותח. -
הוסף חוות דעתנתנאל חסוי | 15/06/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך על שירות, מקצועיות ואיכפתיותחוות דעת:אחרי לא מעט התלבטויות והתייעצויות החלטתי להגיע לעו״ד אסף דרך כמה המלצות - כותב את החוות דעת הזו כמה דקות אחרי שהתיק נסגר. אז שוב תודה לך על שירות, מקצועיות, ואיכפתיות. ממליץ מאוד מאוד. -
הוסף חוות דעתחנוך לוי | 15/06/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין ששווה כל שקלחוות דעת:אסף ייצג את דוד שלי בדיון מעצר בירושלים ושחרר אותו ממעצר שווא. המשטרה הגישה ערר וגם במחוזי הפסידו. עורך דין תותח -
הוסף חוות דעתנאור חסוי | 15/06/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מהטובים בארץ שעזר לי לצאת מהסיוט ולחזור לחיים.חוות דעת:ההזמנה לחקירה במשטרה תחת אזהרה בפעם הראשונה בחיי הפכה את החיים שלי לסיוט והרגשתי אבוד אבל עו"ד אסף דוק היה שם בשבילי ועזר לי לצאת מהסיוט ולחזור לחיים. המון תודות לך עו"ד אסף דוק. -
הוסף חוות דעתרחל חסוי | 15/06/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ביותר, מסור, אמין ואחראיחוות דעת:🌹אסף היקר🌹 חודש טוב ומבורך תודה רבה לך על מסירות, אמינות, אחריות והמון מקצועיות בתיק שייצגת עבורי. הדף יקצר מלהכיל את הערכתי הכנה אליך. אין לי ספק שהתוצאה מדברת בעד עצמה! מודה לך מקרב לב ומאחלת לך הצלחה רבה בכל מעשה ידך, להיכן שתפנה תצליח ותשגשג. אתה עו"ד מסור, מקצועי ואחראי שמדינת ישראל זקוקה להרבה כמוך !!!! המון הצלחה בהמשך בהערכה ובהוקרה רבה❤️❤️❤️ רחל -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 15/06/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:כבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות!חוות דעת:הגעתי לעו"ד דוק דרך האינטרנט וכבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה לא קלה בכלל בחיי כאשר בסופה כבודי שב אלי. אין עליו, צעיר ומבריק - יישר כוח! -
הוסף חוות דעתנפתלי חסוי | 15/06/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מבריק - מניסיון.חוות דעת:פגשתי את עו"ד דוק לראשונה בחדר החקירות. בסבלנות אין קץ הקשיב לכל פרט ונתן לי את הייעוץ הכי מקצועי שיש שהחזיר לי את חיי חזרה. תודה רבה ואין לי ספק שכמו שסייעת לי והצלחת להוכיח את חפותי - כך תעשה עם כל אדם אחר במצבי.