היי אסף
היי זה יהיה ארוך אך תיקרא בבקשה הכל ותגיד מה כדאי לעשות.. {תענה בבקשה כאן באתר המייל שלי לא תקין}.. אז הנושא אצלנו יש בניין בשיפוץ בקיצור אסור לקשור אופניים אז יש לי זוג אופניים אחד ולאחי עוד זוג יחד עם כל זה יש עוד 7 זוגות אופניים שגם קשורים ברחוב כזבל שבורים לחלקים הכל בקיצור כל האופניים זה רואים חלודה זבל שבאמת באמת באמת מעולם לא גנבתי ולא כלום והכל הגיע מזבל הרוב מצאתי ברחוב פתוח זרוק אז הגיע עייריה ואז אמרתי מפריע אני יזיז אין בעייה את כל זוגות האופיים ואז מפה לשם הם אמרו לא לגעת שכן טוען שזה גנוב נמתין למשטרה וניראה מה יגידו ישר הגיע משטרה בלוי ויכוח בלי לברר ישר אמרה השוטרת אתה ואחיך מועכבים לחקירה בחשד להחזקת רכוש גנוב אוקי נסענו לתחנה כל האופניים הגיעו לתחנה עכשיו פתאום רציתי שירותים הלכתי לבד פתאום תקפו אותי והפכתי להיות עצור שם עם אזיקים לא הפעלתי שום כוח כמובן גם פתאום אחי עם אזיקים אוקי בקיצור אחרי איזה 6 שעות ניכנסתי לחקירה יחד עם אזיקים חקירה אמרתי הכל שהכל זבל יש לי רק זוג אחד שנוסע שקניתי יד שנייה וכל השאר זה זבל סתם עומד שנים ושהם יכולים לתרום הכל פרט לזוג שאני נוסע ולעשות איתם מה שהם רוצים זה זבל וכאלה דברים בקיצור בסוף החקירה לקחו אותי לחדר טביעות אצבעות עשו לי בשני היידים צילום גוף פנים וגם לקחו לי תצרור מפתחות שהיה את של הבית שלי וכל ה3 מפותחות של כל הזוגות אופניים וזה גם בחקירה. בקיצור רצו אני יביא מישהו שיחתום לי ערבות אמרתי לא חותם אז בסוף הם התקפלו וחתמתי ערבות עצמית על 2000 ש"ח ואז רק הלכתי משם עם כאבים בידיים מהאזיקים. עכשיו מה אני אמור לעשות מה יהיה? בוא נגיד כמו שאמרתי הכל זה זבל לא גנבתי שם כלום ואין להם שום הוכחה שאני גנבתי איזה משהו.. מה עכשיו יש לי תיק פלילי? רישום? אני מודאג כי הרסו אותי וממש לא עשיתי כלום. האם צריך לקחת כאן עורך דין? בקיצור מה נעשה… תודה רבה גיל שבת שלום. אין לי שום עבר פלילי לפני ולכן לא מבין בזה.
-
שלום גיל,
ראשית ניתן להגיש בשלב זה בקשה לסגירת התיק בעילה של העדר אשמה
ככל והבקשה תענה בחיוב בהתאם לנסיבות שתיארת אז לא יהיה כל זכר ברישום הפלילי לחקירה שעברת.
ככל והנושא יגיע לכדי כתב אישום אזי יהיה לפניו גם הליך שימוע שבו ניתן לבקש להימנע מכך
אני ממליץ לך להגיש בקשה באמצעות עורך דין בקיא בדין הפלילי לתוצאה האופטימלית בנסיבות העניין.באשר לאלימות שהופעלה כלפיך הרי שניתן להגיש בעניין זה תלונה למחלקה לחקירות שוטרים
בהצלחההאמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו”ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
הפורום הפלילי מנוהל על-ידי עורך דין פלילי – אסף דוק, בעליו של משרד עורכי דין מוביל בתחום המשפט הפלילי העוסק בייעוץ וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה בתיקים קלים ומורכבים כאחד. המשרד מונה צוות עורכי דין פליליים מוכשר וייחודי המתורגל בחשיבה “מחוץ לקופסה” למציאת פתרונות מקוריים ופועל תמיד למען לקוחותיו ללא מורא ובנאמנות, תוך לחימה עיקשת, רציפה ובלתי מתפשרת במנגנונים השונים עד לכיבוש היעד לשביעות רצון המטופל. המשרד ערוך למתן מענה מיידי ומקצועי 24 שעות ביממה בטלפון 03-5505995 או 052-6885006. כמו כן ניתן לעקוב אחר פעילות המשרד בפייסבוק.
-
לא הבנתי התיק כרגע כמו שאמרתי לא ניסגר ולא ממשיך הלאה כעת התיק בטיפול בחקירות מה יהיה אני אומר שיסגר התיק זה צפוי להיסגר התיק אך לא מחוסר אשמה הלאה או מחוסר עניינן לציבור או ראיות וזה אז האם ניתן לעשות משהו עכשיו לפני שיש תוצאות בנוגע לתיק? עכשיו בתום החקירה גם עשיתי טביעות אצבעות צילום פנים יש אפשרות לבמידה וניסגר התיק מחוסר אשמה זה ימחק הדברים האלה ? מבקש בקשה הסבר על הכל מה זה היה הטביעות אצבעות שלקחו ממני ומה במידה ותיק ניסגר אז מה קורה… האם קריטי מאיזה חסור זה ניסגר?
-
אפשר להגיש בקשה לסגור את התיק מחוסר אשמה. לגבי טביעות אצבע וצילומים זה נשמר במאגר במשטרה.
האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו”ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
הפורום הפלילי מנוהל על-ידי עורך דין פלילי – אסף דוק, בעליו של משרד עורכי דין מוביל בתחום המשפט הפלילי העוסק בייעוץ וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה בתיקים קלים ומורכבים כאחד. המשרד מונה צוות עורכי דין פליליים מוכשר וייחודי המתורגל בחשיבה “מחוץ לקופסה” למציאת פתרונות מקוריים ופועל תמיד למען לקוחותיו ללא מורא ובנאמנות, תוך לחימה עיקשת, רציפה ובלתי מתפשרת במנגנונים השונים עד לכיבוש היעד לשביעות רצון המטופל. המשרד ערוך למתן מענה מיידי ומקצועי 24 שעות ביממה בטלפון 03-5505995 או 052-6885006. כמו כן ניתן לעקוב אחר פעילות המשרד בפייסבוק.
-
אני שואל אז במידה ואני מגיש בקשה לשנות את זה לחוסר אשמה אז יהיה לי רישום פלילי? אני ירצה מקום עבודה יגידו תביא ר.פ יופיע ? או עם זה ניסגר מחוסר לציבור או ראיות אז יופיע ר.פ? ומה שאמרת על טביעות האצבע והכל זה תמיד יהיה במשטרה זה יש אפשרות למחוק ?
-
רק סגירה בחוסר אשמה תמחק את התיק מהרישום המשטרתי.
האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו”ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
זקוק לייעוץ אישי ומקצועי בנושא?
אתה מוזמן ליצור עימנו קשר ונשמח לסייע ולהציע לך מענה ופתרון מקצועי בנושא על פני כל שעות היממה. הפניה אינה כרוכה בהתחייבות כל שהיא מצידך.
בטלפון: 077-5006206 או בנייד: 052-6885006
בדוא"ל: office@dok.co.ilאו מלא את הפרטים בטופס הבא ונחזור אליך בהקדם:
הפניה הינה ישירות אל עורכי דין פליליים במשרד. עורך דין פלילי מטעמנו יחזור אליכם בהקדם.