הקלטת שוטרים- האם מותר?
אנונימי שאל\ה בתאריך 02/01/2017:
אני הגשתי תלונה במשטרה על תקיפה פיזית שמישהו פגע בי וגרם לי גם חבלה בגוף.
הייתה תלונה ראשונה על איומים אבל היא כלל לא טופלה.
השוטרים בתחנה כלל לא טיפלו ואף לעגו לי.
פעמים רבות שהלכתי לברר מדוע הם לא מטפלים הם פשוט התעלמו ממני.
הם סגרו את התיק ללא שום בירור.
הקלטתי חלק מהשיחות איתם. גם ביום הגשת התלונה וגם בפעמים אחרות שהגעתי לשם.
אני רוצה לפנות למבקר המדינה ולצרף לו את ההקלטות בתור הוכחה.
האם זה אפשרי?
אני יודע שמותר להקליט/לצלם שוטרים אבל אינני יודע האם זה אפשרי גם בתחנה עצמה?
האם הם יכולים להגיש נגדי תלונה על כך שהקלטתי אותם?
חשוב לי לציין שאילולא התיעוד של השיחות איתם אין לי שום דרך להגן על עצמי או להוכיח מה שהם עשו לי.
תודה.
-
הקלטת שוטרים- האם מותר?
בנוסף.
האם יש הבדל בין הקלטת שוטרים בעת בירור בתחנה או בעת מסירת עדות? -
הקלטת שוטרים- האם מותר?
שלום דוד,
מדובר בסוגיה סבוכה המצריכה האזנה להקלטות והבנה מעמיקה של איזו הקלטה בוצעה באילו נסיבות.
על פניו, ככל שהקלטת שיחה עם שוטר ואתה אחד המשתתפים בשיחה – אין כל מניעה להקליט.
בכבוד רב,
עו"ד פלילי אלעד שאול אלבז
טלפון 0522333730האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו"ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
האם מותר לייבא זרעי קנאביס לישראל?
ייבוא סמים דרך רשת האינטרנט נהפך לדבר שבשגרה בקרב צרכני הסמים, אולם מדובר בעבירה פלילית שלצדה נקבעו עונשי מאסר ממושכים. ייבוא סמים דרך האינטרנט עשוי להיות מלווה בשורה של עבירות קרא עוד >>
-
האם מותר להחזיק ולהשתמש ברובה אוויר?
אחד התחביבים שתופסים תאוצה בשנים האחרונות בישראל הוא ירי ברובה אוויר במטווחים וכן ירי מרובי "איירסופט", במועדונים ובאזורי משחק ייעודיים. אמנם, עקב החשיבה המוטעית כי רובים אלה אינם גורמים לנזק, קרא עוד >>
-
האם כבר מותר לגדל מריחואנה?
נתחיל בשורה התחתונה: אם אין לכם אישורים ייעודיים ותקפים מטעם הרשויות הממונות, אסור לכם לגדל מריחואנה. את העובדה הזו ראוי לשנן ולזכור בעיקר בימים אלו, כאשר נושאי הגידול וההפצה של קרא עוד >>
-
האם מותר לשוטרים לחפש בטלפון הנייד שלכם?
כל אחד מאיתנו מסתובב עם טלפון נייד שבו הוא מחזיק תכתובות ותמונות פרטיות, חלקן בעלות אופי עסקי, אחרות אישיות ואף אינטימיות. על כן, חיפוש במכשירים אלו אינו רק פוגע בפרטיות קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתמארק חסוי | 09/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:יחס אישי, ידע נרחב ויצירתיותחוות דעת:ברצוני להודות לכם על הטיפול המסור, המושקע והיצירתי בתיק שלי. הרגשתי את היחס המקסים והמאמץ לעשות את המקסימום כדי להגיע להישג משמעותי עבורי ולעזור לי. בברכה והמון בריאות. ❤❤🙏🏻 -
הוסף חוות דעתפיראס חסוי | 27/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה לעורכי הדין אסף דוק ובר נמרי על ייצוג משפטי לעלא ולעלאחוות דעת:אין מילים לתאר את הליווי, היחס האישי והאכפתיות שחוויתי. צוות מקצועי, אכפתי ומקשיב. בנוסף, המחיר היה מאוד הוגן. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 13/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין פלילי מקצועי ברמות - הציל אותי מתיק אונסחוות דעת:עורך דין אסף דוק הוא עורך דין מקצועי ברמות, בעל יחסים מעולים עם הלקוח , אדם מרשים עם יכולות מדהימות ! עזר לי בענייניי ונלחם למעני והתוצאות היו מעולות !! -
הוסף חוות דעתדוד חסוי | 07/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות אסף בית המשפט זיכה אותי מעבירה חמורה שיש עימה קלוןחוות דעת:אסף, מקצוען אמיתי, בקיא בחומר, ידע איך להתנהל עם הפרקליטות, בזכותו הפרקליטות חזרה בה מהאשמות. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתיגאל חסוי | 04/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על המקצוענות והסבלנות!חוות דעת:עו"ד דוק הגיע לייצג אותי בדיון המעצר הראשון בעבירה לא פשוטה והציל אותי מהמשך ישיבה מאחורי סורג ובריח. בהמשך עו"ד דוק הגן תמיד על האינטרסים שלי על פני עשרות דיונים עד קבלת פסק דין מקל ביותר. אין לי באמת דרך להודות לו מלבד המילים שאני כותב כאן ויכול ויסייעו לאחרים למצוא אותו כי באמת ומדובר באדם מיוחד ומקצוען אמיתי. -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 03/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מצוין שבקי בכל הפינות הקטנות של המקצועחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק דרך האינטרנט בעקבות ההמלצות. התברר שזה עו"ד מצוין. היה מקצועי מאוד ובקי בכל הפינות הקטנות של המקצוע. זמין למקרה שצריך ומוכן לענות על השאלות ולהסביר (הרבה מעל ומעבר לציפיות שלי). העבודה נעשתה תוך זמן קצר לשביעות רצוני. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 26/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג משובח ויחס אישי בכל שעהחוות דעת:משרד עורכי דין מהטובים ביותר בתחום הפלילי אם לא הטוב ביותר! תודה על שירות אדיב ומקצועי. -
הוסף חוות דעתאבי חסוי | 18/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של אלופיםחוות דעת:משרד של אלופים מהרגע שפניתי לאסף בשיחה הראשונה הבנתי שמדובר באדם עם המון מקצועיות וידע, היו לו תשובות להכל, מאוד מרגיע. צוות המשרד גם כן מאוד מקצועיים, סיפקו לי תשובות לאורך כל התהליך ודאגו לכל פרט ופרט. עו"ד אסף דוק עו"ד נוי לביא עו"ד יניב נבון תודה רבה. -
הוסף חוות דעתנפתלי חסוי | 10/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מבריק - מניסיון.חוות דעת:פגשתי את עו"ד דוק לראשונה בחדר החקירות. בסבלנות אין קץ הקשיב לכל פרט ונתן לי את הייעוץ הכי מקצועי שיש שהחזיר לי את חיי חזרה. תודה רבה ואין לי ספק שכמו שסייעת לי והצלחת להוכיח את חפותי - כך תעשה עם כל אדם אחר במצבי. -
הוסף חוות דעתנמרוד חסוי | 06/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אפשר לסמוך בלב שלם על העצות שלו ולהיות בטוח שהוא יהיה שם לצידך בצוק העיתיםחוות דעת:להיות חשוד במעשה שאין לך כל קשר אליו זה דבר נורא שאני לא מאחל אותו לאף אחד. בזכות עו"ד דוק ועורכי הדין במשרדו התיק נגדי נסגר וקיבלתי את חיי חזרה. מעבר להיותו של אסף עו"ד מוצלח, הוא קודם כל ב-נ-א-ד-ם שאפשר לסמוך בלב שלם על העצות שלו ולהיות בטוח שהוא יהיה שם לצידך בצוק העיתים. מהיום אמליץ אך ורק על עו"ד בכל הקשור לפלילים. בהצלחה לכולם -
הוסף חוות דעתראובן חסוי | 01/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות, אינטליגנציה, רגישות וערכיותחוות דעת:השילוב בין מקצועיות, אינטליגנציה, רגישות וערכיות מביאות לייחודיות של עו"ד אסף דוק. מדובר בסניגור שמשרה תחושת ביטחון מהרגע הראשון ועושה הכל כדי לקדם את התיק ולהוביל להצלחתו. תודה רבה לך ולצוות עורכי הדין במשרד על עבודה יסודית, יצירתית ומסורה. -
הוסף חוות דעתיעקב מ. | 26/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שהעניק לי בתחנה הרווחתי את חיי חזרהחוות דעת:זומנתי לתחנה המשטרה בעקבות תלונה על אלימות. עו"ד דוק הגיע במהירות לתחנה וייעץ לי לפני החקירה. בדיעבד אני יכול להגיד שבזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שלו - התיק נגדי נסגר מחוסר אשמה ובכך הרווחתי את כבודי ואת שגרת חיי חזרה. תודה