חבילה עם סמים שנשלחה אלי
אנונימי שאל\ה בתאריך 21/12/2015:
שלום רב, קיבלתי טלפון מהמשטרה ובישרו לי שהגיעה אלי חבילה מהמכס שמכילה סמים (זרעים ועלי קנאביס) ולכן אני מוזמן לחקירה. העניין הוא שאני כלל לא הזמנתי סמים באינטרנט ואין לי מושג איך הדבר הזה בכלל נשלח אלי. השם שלי והכתובת רשומים על החבילה לפי מה שהבנתי אבל זה לא אומר שאני זה שהזמין את זה נכון? אין לי עבר פלילי, סטודנט לתואר שני וממש חושש. מה עלי לעשות?
-
חבילה עם סמים שנשלחה אלי
שלום רועי,
בנסיבות העניין – קיימת חשיבות עליונה ליצירת קשר עם עו"ד פלילי מנוסה בכדי לקבל ייעוץ פרטני וליווי בטרם החקירה!
מעשייך, אמירותייך ושתיקתך בשלב זה – יהוו גורם מכריע בהחלטה האם להעמידך לדין או לסגור את התיק.
בכבוד רב,
עו"ד פלילי אלעד שאול אלבזהאמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו"ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
נאשם שאסף חבילה שהכילה 800 גרם קנאביס זוכה לאחר שטען שלא ידע את תכולתה
בית משפט השלום בירושלים זיכה נאשם שנתפס אוסף חבילה שהגיעה מארה"ב והכילה 800 גרם קנאביס לאחר שהתביעה לא הוכיחה שהוא אכן ידע את קרא עוד >>
-
עיכוב עונש לסוחר סמים בעקבות הליך שיקומי מרשים
בית המשפט העליון עיכב את עונשו של נאשם בהברחת סמים בעקבות הליך שיקומי מרשים שעבר. ההחלטה מדגישה את חשיבות השיקום בעבירות סמים ואת הצורך במתן הזדמנות שנייה למי שמראה רצון קרא עוד >>
-
ביטול כתב אישום ללקוח שהואשם ביבוא סמים באינטרנט
כנגד לקוח המשרד הוגש כתב אישום שייחס לו יבוא סמים לישראל באמצעות רשת אינטרנט אנונימית (דארקנט). בעקבות ייצוג משרדנו הוחלט בתביעה לאמץ את טענות ההגנה שלנו ולחזור מכתב האישום שהוגש קרא עוד >>
-
שחרור נאשם ממעצר בית לעבודה בעבירות גידול סמים
משרדנו הביא לשחרור נאשם ממעצר בית לעבודה בעבירות של גידול וייצור סמים מסוכנים במשקל כולל של 900 גרם שנמצאו בחצר ביתו. במסגרת דיון המעצר בבית המשפט השלום באשקלון קבע כב' קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתכרמל חסוי | 26/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ויצירתיחוות דעת:אסף דוק הינו עורך דין מצויין אשר מביא פתרון לכל בעיה. תקתן מסודר ומדוקדק. בעל ראש יצירתי וחשיבה מחוץ לקופסא, אחראי וישר. עורך דין בין המומלצים וטובים ביותר שיש כיום. מומלץ ביותר בכל נושא. -
הוסף חוות דעתשלומי חסוי | 24/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מוקיר אתכם על כך שעזרתם לי להוכיח שאני לא אשם בתיק שנפתח נגדי בגין העלבת עובד ציבורחוות דעת:ברצוני להודות למשרד אסף דוק, על אופן הטיפול המסור על כך שעזרתם להוכיח שאני לא אשם בתיק שנפתח נגדי בגין העלבת עובד ציבור . אשמח שתפרסמו פידבק מלקוח שלכם באמת שגאה בכם :) -
הוסף חוות דעתמארק חסוי | 17/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:יחס אישי, ידע נרחב ויצירתיותחוות דעת:ברצוני להודות לכם על הטיפול המסור, המושקע והיצירתי בתיק שלי. הרגשתי את היחס המקסים והמאמץ לעשות את המקסימום כדי להגיע להישג משמעותי עבורי ולעזור לי. בברכה והמון בריאות. ❤❤🙏🏻 -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 11/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מספר 1חוות דעת:לעורך דין מספר 1 תודה רבה על הכל על התמיכה, האכפתיות, פשוט תודה תודה תודה בברכה גבי. -
הוסף חוות דעתנתנאל חסוי | 27/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך על שירות, מקצועיות ואיכפתיותחוות דעת:אחרי לא מעט התלבטויות והתייעצויות החלטתי להגיע לעו״ד אסף דרך כמה המלצות - כותב את החוות דעת הזו כמה דקות אחרי שהתיק נסגר. אז שוב תודה לך על שירות, מקצועיות, ואיכפתיות. ממליץ מאוד מאוד. -
הוסף חוות דעתמשה חסוי | 15/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי, צנוע וישרחוות דעת:מקצועי, צנוע וישר. העבודה מבוצעת למעלה מן הציפיות. הבחירה החשובה ביותר בהליך המשפטי היא בחירה באדם שייצג אותך ואת האינטרס שלך על הצד הטוב ביותר, עו"ד אסף דוק עונה על כך בהחלט! -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 14/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:כבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות!חוות דעת:הגעתי לעו"ד דוק דרך האינטרנט וכבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה לא קלה בכלל בחיי כאשר בסופה כבודי שב אלי. אין עליו, צעיר ומבריק - יישר כוח! -
הוסף חוות דעתמור חסוי | 12/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מפוקח, עתיר ניסיון וידע שמספק את הסחורהחוות דעת:עו"ד מפוקח, עתיר ניסיון שמספק את הסחורה בשקט ובנועם. בזכות העבודה המקצועית שלו נמנע אסון כבד לי ולמשפחתי. מוקירים ומעריכים את פועלך, המשך להיות עילוי בתחומך. -
הוסף חוות דעתגיא צברי | 11/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוחחוות דעת:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוח. מי ששוכר את שירותיו יודע שהוא בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתנפתלי חסוי | 09/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מבריק - מניסיון.חוות דעת:פגשתי את עו"ד דוק לראשונה בחדר החקירות. בסבלנות אין קץ הקשיב לכל פרט ונתן לי את הייעוץ הכי מקצועי שיש שהחזיר לי את חיי חזרה. תודה רבה ואין לי ספק שכמו שסייעת לי והצלחת להוכיח את חפותי - כך תעשה עם כל אדם אחר במצבי. -
הוסף חוות דעתעמית חסוי | 02/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:שרות מקצועי ואמין בכל פעם ותמיכה לאורך כל הדרךחוות דעת:אני רוצה להודות לך מעומק ליבי על העזרה הענקית והטיפול המסור שהענקת לי שרות מקצועי ואמין בכל פעם ותמיכה לאורך כל הדרך מצדך. לא יכולתי להעזר במישהו טוב יותר! תודה רבה רבה! -
הוסף חוות דעתעמית חסוי | 26/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מספר אחד!חוות דעת:אסף דאג מהרגע הראשון להכל, מספר אחד!