חניית רכב נכה בשעות אסורות – מה החוק אומר?
שאל\ה בתאריך 02/06/2024:
שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי חניית רכב נכה. האם מותר לנכה לחנות את הרכב שלו לזמן קצר גם בשעות שבהן החנייה אסורה, כמו למשל באזורי פריקה וטעינה? אני קצת מודאג כי לפעמים אין לי ברירה ואני חייב לחנות במקומות כאלה. תודה מראש על העזרה!
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
נכה צה"ל שנידון לעבודות שירות בעקבות גידול סמים בשל חובות
נכה צה"ל הורשע בגידול סמים בשל חובות כספיים. בית המשפט גזר עליו עבודות שירות, תוך התחשבות בהליך שיקומי מקיף שהוא קרא עוד >>
-
נאשמת בתקיפת נכה בעקבות תאונת דרכים תבצע עבודות שירות
בית המשפט דן במקרה של תקיפה בעקבות תאונת דרכים קלה, בה הנאשמת תקפה נכה. הנאשמת תבצע עבודות שירות כעונש על קרא עוד >>
-
מתי מתקיימת חקירה תחת אזהרה ומה זה אומר?
לעיתים קרובות מופיעות באמצעי התקשורת ידיעות אודות אדם זה או אחר שנחקר "תחת אזהרה". המשמעות היא שהאדם חשוד בביצועה של עבירה פלילית מסוימת, ושהדברים שיאמר במהלך חקירתו עשויים לשמש נגדו קרא עוד >>
-
ייצוג נפגעי עבירה – מה זה אומר?
אנשים רבים סבורים כי אם נפגעו מעבירה תפקידם יסתכם בתלונה במשטרה ובמסירת עדות בפני בית המשפט או גופים אחרים. מעבר לכך, לא אמור להיות להם כל חלק בהליך הפלילי שמתנהל קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתאריק חסוי | 06/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:לבחור בו כמייצג בתיק הייתה ההחלטה הטובה ביותר שעשיתיחוות דעת:קיבלתי ייצוג מקיף ומקצועי מעו״ד אסף דוק ושותפיו, לבחור בו כמייצג בתיק הייתה אחת ההחלטות הטובות שעשיתי. ממליץ בחום! -
הוסף חוות דעתנטאשה חסוי | 03/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אין לי מספיק מילים להביע את תודתי והערכתי לעורכי הדין אסף ונוי היקריםחוות דעת:אסף רציתי לשלוח לך שממש תודהה על הכל אתה ונויי באמת אין מילים עזרתם לי עזרה לא מובן !!!! אני מבטיחה לעצמי לפני שאני מבטיחה לכם שזה פעם אחרונה שזה קורה. בעזרת השם אני אפגש אותכם רק בבשורות טובות 💗 -
הוסף חוות דעתפיראס חסוי | 03/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה לעורכי הדין אסף דוק ובר נמרי על ייצוג משפטי לעלא ולעלאחוות דעת:אין מילים לתאר את הליווי, היחס האישי והאכפתיות שחוויתי. צוות מקצועי, אכפתי ומקשיב. בנוסף, המחיר היה מאוד הוגן. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתטלי חסוי | 03/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד דוק הוא הכתובת!חוות דעת:היי אסף, רק רציתי להודות מקרב לב הילדה הגיעה רגועה יחסית למצב... אבל בטוחה שיש גב מאחוריה והוא לא רק שלנו. מקווה מאוד שלא נצטרך להיפגש בעתיד😁 אך אם הגורל יזמן לנו אירוע כזה או אחר(🙏שלא) אני יודעת שאתה הכתובת!!! תודה רבה, טלי -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 02/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג משובח ויחס אישי בכל שעהחוות דעת:משרד עורכי דין מהטובים ביותר בתחום הפלילי אם לא הטוב ביותר! תודה על שירות אדיב ומקצועי. -
הוסף חוות דעתאורן חסוי | 02/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים.חוות דעת:אסף הוא אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים. ליווה אותי במסירות ומקצועיות בתקופה הכי חשוכה בחיי ועשה זאת בגאון. -
הוסף חוות דעתיאיר חסוי | 02/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד שאפשר לסמוך עליו וגם להמליץ עליו בלב שלםחוות דעת:אסף דוק הוא עורך דין מקצועי, רציני, מקרין ביטחון, אמין, הגון וישר, לא עושה טעויות (עד כמה שידוע), מסביר מהו התהליך וכיצד הוא מתנהל, משתף ומעדכן לאורך כל הטיפול עד לסיום (מוצלח במקרה שלנו). טיפל במקרה שלנו ביעילות והוציא אותנו מהתסבוכת המיותרת. -
הוסף חוות דעתאופיר חסוי | 02/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונהחוות דעת:אסף היקר, אנשים שוכחים לכתוב כאשר מישהו עושה משהו טוב. אז ברצוני להודות לך על היחס החם, האיכפתי ושתמיד נתת לי מענה מהיר, במיוחד במקרה שלי שהייתי צריך מישהו להישען עליו, שביזכותך יכולתי להיות בטוח שאתה נלחם עבורי ושתעשה הכל כדי להוציא את האמת לאור. אין ספק שאני הכרתי אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונה, חכמה ורואים שאתה אוהב מה שאתה עושה ולכן אתה מצליח בדרך שלך. תודה רבה ותמשיך לעשות חייל. -
הוסף חוות דעתלירון חסוי | 02/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדם ישר, מקצועי וטוען בבית המשפט בצורה רהוטה וכריזמטיתחוות דעת:עו"ד דוק הגיע לבית המשפט לסייע בשחרור בעלי לאחר שהמשטרה טפלה עליו שקרים בפרשייה סבוכה. לאחר שחקר את נציג המשטרה מעל דוכן העדים - האמת יצאה לאור! השופטת הורתה על שחרורו לאחר שהטילה ספק גדול בדבר אשמתו. קיבלנו את הייצוג הטוב ביותר שהיינו יכולים לבקש. תודה -
הוסף חוות דעתמור חסוי | 02/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מפוקח, עתיר ניסיון וידע שמספק את הסחורהחוות דעת:עו"ד מפוקח, עתיר ניסיון שמספק את הסחורה בשקט ובנועם. בזכות העבודה המקצועית שלו נמנע אסון כבד לי ולמשפחתי. מוקירים ומעריכים את פועלך, המשך להיות עילוי בתחומך.