חשד לגניבת מוצרים מסופרמרקט וסחיטה באיומים מצד הקב”ט
אנונימי שאל\ה בתאריך 04/08/2022:
שלום רב, אתמול עשיתי קניות בסופרמרקט והעברתי בעמדה עצמאית מוצרים משום שהקופות הרגילות היו מלאות באנשים. אחרי הקנייה הגיע קב”ט שבדק לי את העגלה ומצא מוצר אחד על סך 55 ש”ח שלא עבר. הקב”ט מסר לי שיש לי שתי אפשרויות או שהוא מזמין משטרה או שאני משלם 2000 ש”ח ואחתום על מסמך בו אני מודה שגנבתי מהסופר. סירבתי והוא לקח את הפרטים שלי ומסר לי שיפנו אלי כבר מהמשטרה. האם מותר לו לעשות דבר כזה? ככל וזה יגיע למשטרה האם ראוי שאגיע מיוצג משום שבאמת לא ניסיתי לגנוב שום דבר. תודה
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
עבירות סחיטה בכוח וסחיטה באיומים במשפט הפלילי
בעבירות סחיטה חירותו וחופש בחירתו של הקרבן נפגעים. תכליתן של עבירות אלו הן לשלול את רצונו ושאיפתו של הקרבן לפעול או להימנע מביצוע של פעולה מסוימת תוך הפעלת אמצעים בלתי קרא עוד >>
-
ירצה שש וחצי שנות מאסר על עבירות מס וסחיטה לאחר שערעורו נדחה בעליון
בית המשפט העליון דחה ערעור של שני נאשמים על עבירות מס, סחיטה וניסיון סחיטה באיומים [רע"פ 1337/17]. השניים הוציאו חשבוניות פיקטיביות, ניכו מיסים ללא היתר, שיבשו הליכי משפט ואף איימו קרא עוד >>
-
המשטרה חשפה בצפון הארץ ארגון פשיעה חקלאית לגניבת אבוקדו
ארבעה חשודים נעצרו אתמול לאחר חקירה שארכה כמה שבועות, מטעם המשטרה וכוחות מיוחדים של מג"ב, בחשד לגניבת טון אבוקדו. החקירה העלתה כי לא מדובר מקרה בודד, אלא באחת מחוליות שפעלה קרא עוד >>
-
דייל נעצר בחשד לגניבת מעטפות תרומות מנוסעים
דייל בכיר נעצר בחשד שנטל לעצמו מעטפות עם תרומות ששמו נוסעים בכיס המושבים. המעטפות היו מיועדות לנזקקים מטעם עמותות שונות. בלש מטעם המשטרה שהצטרף לטיסה התחקה אחר מעשיו ובחיפוש בביתו קרא עוד >>
תשובות לשאלות חשובות בנושא
מדוע חשוב כל כך להסתייע בעורך דין פלילי מומחה?
עולם המשפט הפלילי סבוך, מורכב ומאפשר טווח פעולה רחב. עורך הדין שייצג את האינטרסים שלך יוכל עוד משלביו הראשונים של ההליך לסכל את האפשרות שתואשם או תורשע בהאשמות שווא וכן במקרים מסוימים אף להביא לביטול ההליך הפלילי שנפתח נגדך.
כיצד לבחור את עורך הדין הפלילי הנכון?
קיימים משרדי עורכי דין פליליים רבים, וכל אחד מהם מצהיר על עצמו כמשרד מוביל ומצליח. בבחירת עו"ד פלילי רצוי לשים דגש על תחומי ההתמחות שלו, הוותק והניסיון המשפטי בהם הוא מחזיק, לוודא שאינו מספק הבטחות שווא ולדאוג שיש ביניכם אינטראקציה אישית טובה. בנוסף, כל מי שבידו רישיון לעריכת דין יכול לספק סיוע משפטי למי שזקוק לכך, אך כשם שאיננו מצפים מרופא עיניים שיסתום לנו חור בשן, כך לא יהיה זה נבון לצפות מעו"ד המתמחה בנדל”ן שיהיה בעל מומחיות בדין הפלילי.
מדוע לבחור בנו לייצוג בהליכים פליליים?
משרדנו מחזיק במוניטין וניסיון עשיר בתחומי המשפט הפלילי ומורכב מעורכי דין המתורגלים בחשיבה משפטית פורצת דרך למציאת פתרונות מקוריים ללקוחותיו, תוך מאמץ מתמיד להעניק את השירות המשפטי האיכותי, המסור והדיסקרטי ביותר.