חשש מחשיפת ילדים לתכנים לא הולמים אצל האב
אנונימי שאל\ה בתאריך 12/06/2024:
שלום לכולם,
הגרוש שלי צופה באופן קבוע בסרטים פורנוגרפיים עם קטינות ובתכנים לא הולמים אחרים באינטרנט. בנוסף, הוא גם צורך שירותי זנות. הילדים שלנו משתמשים בטלפון ובמחשב האישי שלו כשהם אצלו, ואני חוששת שהם נחשפים לתכנים האלה. האם צפייה בסרטים פורנוגרפיים עם קטינות מהווה עבירה על החוק? והאם החשיפה של הילדים לפורנוגרפיה בביתו של האב נחשבת לעבירה? תודה מראש על העזרה.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
ביטול פסק דין בשל חשש לעיוות דין ללקוח שנשפט בהעדרו בתיק נהיגה בשכרות
נגד לקוח המשרד הוגש כתב אישום המייחס לו עבירות של נהיגה בשכרות ונהיגה בקלות ראש. בית משפט השלום לתעבורה בירושלים גזר עליו פסילה בפועל למשך 24 חודשים לאחר שלא התייצב קרא עוד >>
-
עילות פסלות שופט – חשש לניגוד עניינים או דעה קדומה
תפקידם של שופטי ישראל הוא להכריע בהתאם לחוק בפרשיות שונות, מבלי שיופעל עליהם לחץ להטיית הדין וללא משוא פנים. הזכות למשפט הוגן נחשבת זכות יסוד הנמנית על עיקרי הצדק הטבעי, קרא עוד >>
-
עבודות שירות לגננת שהתעללה בפעוטות בגן ילדים בקריית ביאליק
לאחר מספר מקרים מזעזעים של התעללות בפעוטות על ידי חברות הצוות המטפל בגנים ופעוטונים פרטיים, קמה זעקה בקרב ציבור ההורים בדרישה להגביר את הפיקוח על גנים, פעוטונים,ומעונות המופעלים על ידי קרא עוד >>
-
מאסר על תנאי בלבד לגננת שהורשעה בתקיפת פעוט בגן ילדים
נגד לקוחת המשרד, גננת בגן ילדים בדרום הארץ, הוגש כתב אישום חמור שייחס לה תקיפת פעוט בן שנה. לאחר שהודתה בכתב אישום שתוקן משמעותית עקב פגמים ראייתיים של ממש בתיק קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 12/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:פשוט משרד של אלופים!חוות דעת:תודה על היחס האישי,והסבלנות שהגדשתם ,לכל אורך התהליך, עם המקצועיות והיסודיות הגבוהה, פשוט אלופים... תודה רבה 🙏🌹🌺 -
הוסף חוות דעתגיל חסוי | 02/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין אחד הטובים שיצא לי להכירחוות דעת:עורך דין אחד הטובים שיצא לי להכיר. רמת מקצועיות גבוהה מאוד, בן אדם מקסים ! -
הוסף חוות דעתשלומי חסוי | 10/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מוקיר אתכם על כך שעזרתם לי להוכיח שאני לא אשם בתיק שנפתח נגדי בגין העלבת עובד ציבורחוות דעת:ברצוני להודות למשרד אסף דוק, על אופן הטיפול המסור על כך שעזרתם להוכיח שאני לא אשם בתיק שנפתח נגדי בגין העלבת עובד ציבור . אשמח שתפרסמו פידבק מלקוח שלכם באמת שגאה בכם :) -
הוסף חוות דעתמוחמד חסוי | 14/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג משפטי בליגה אחרת שהוביל לתוצאה לה ייחלנו!חוות דעת:כל הכבוד לעו״ד אסף דוק וגם המון תודה לעו״ד נוי לביא, על כל ההסבר וההבנה המקצועית, ועל המענה המהר והדאגות שדאגתם לנו שנקבל את ההחלטה כמו שרוצים, ובסוף קבלנו החלטה שהינו מרוציים ממנה. והייצוג המשפטי שקבלנו אותו היה מאוד יעייל, ורוצה להדגיש שלפני שבועיים הכרנו אותך והיום כותבים לך משוב מאוד חיובי כי מגיע לך, המון תודה והצלחה בהמשך הדרך. -
הוסף חוות דעתולדי חסוי | 14/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אני חושב שפניתי לעו"ד הכי טוב שיש ולא יכולתי לבקש טוב יותר!חוות דעת:שבוע שעבר פורסמה כתבה באתר החדשות, כתבה שהפלילה אותי סתם ולא בצדק. מספר חברים שלחו לי את הכתבה ואמרו לי להתבייש במעשיי. הפרסום הזה בא לי בתקופה הכי לא רצוייה ולא מתאימה. בתקופת מבחנים, שעוד נשאר לי מבחן אחד ממש גדול וחשוב שיכול להשפיע עלי על שנה שלמה, זמנו אותי לראיון עבודה רציני בחברת השקעות (הזדמנות חד פעמית לסטודנטים) ברגע שקיבלתי את ההודעה על קיום האתר הזה, חשכו עיני. רציתי לקבור את עצמי באדמה ופחדתי לצאת מבית מהחשש שאנשים אולי יזהו אותי. לקח לי חצי יום לנסות לשכנע את עצמי לנסות להתמודד עם המצב ולחפש עו"ד מתאים שיתמוך בי. לאחר חיפוש זריז בגוגל התקשרתי אליך, לקח לי כמה דקות להתאפס על עצמי ולספר מה קרה. חייב לציין שממש לא היה לי נעים לספר את זה, זה מביך. הייתי ממש נרגש בשיחתנו הראשונה, לא ידעתי איך להציג את המצב המשפיל הזה, המילים לא יצאו לי מהפה. בשיחה הייתי איתך לא ידעתי מה אני צריך לעשות, וממש הדרכת אותי איך לספר את המקרה שקרה לי שתוכל לתמוך בי. בשיחתנו אמרת לי שאני לא הראשון עם המקרה הנ"ל, שיש הרבה כמוני (משהו שממש הרגיע אותי). קבענו להיפגש ולדון בנושא ולהחליט איך לפעול על מנת להוריד את הפרסום הזה. הסברת לי בצורה מאוד מסודרת איך נפעל, ומה עתיד להיות במקצועיות. תוך מספר ימים נשלח מכתב לפני תביעה לחברה שמארחת את האתר הנוראי הזה, ותוך מספר שעות הפרסום הוסר מהרשת. עכשיו שאני כבר אחרי זה והכל טופל, אני חושב שפניתי לעו"ד הכי טוב שיש ולא יכולתי לבקש טוב יותר. בנוסף, אם אשמע ממשהו שצריך עזרה משפטית, אפנה אותו ישר אליך. תודה רבה עו"ד אסף דוק! -
הוסף חוות דעתאורי חסוי | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין אלוף שהציל לי את החייםחוות דעת:עורך דין אסף אתה איש מיוחד תודה רבה על העזרה הגדולה בשעה הקשה בחיי. לאלו שמתלבטים - מדובר בעורך דין אלוף! אדם מלא בידע וחוכמה שיודע להוביל לתוצאה הטובה ביותר גם אם הדברים נראים אבודים בתחילת הדרך. -
הוסף חוות דעתרינת חסוי | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורכי דין חדים, מקצועיים ושווים כל שקלחוות דעת:משרד של עורכי דין מצויינים, ענייניים, חדים ומסבירי פנים, חווית שירות ומקצועיות מושלמת, מאד מומלצים, שווים כל שקל, כל היעדים הושגו, תודה לכם. -
הוסף חוות דעתנטאשה חסוי | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אין לי מספיק מילים להביע את תודתי והערכתי לעורכי הדין אסף ונוי היקריםחוות דעת:אסף רציתי לשלוח לך שממש תודהה על הכל אתה ונויי באמת אין מילים עזרתם לי עזרה לא מובן !!!! אני מבטיחה לעצמי לפני שאני מבטיחה לכם שזה פעם אחרונה שזה קורה. בעזרת השם אני אפגש אותכם רק בבשורות טובות 💗 -
הוסף חוות דעתפאולה חסוי | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין תותח בתחום הפליליחוות דעת:תודה ענקית לעורך דין אסף דוק, על היחס האישי, המענה בכל הדרך, והכי הכי חשוב- על התוצאה המטורפת. אסף הצליח לרפא אי צדק ענקי ועוול שנגרם לי. לא אגזים אם אומר שהוא פשוט עורך דין תותח בתחומו. תודה רבה🙌 -
הוסף חוות דעתריקי חסוי | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:האמנתי מההתחלה שרק אסף באמת יוכל לעזור לי ולא טעיתיחוות דעת:עו״ד אסף רציתי להדות לך על כל המאמץ שעשית בשבילי על מנת שאצליח באתי אליך וידעתי מהתחלה שאתה באמת תעזור לי מאוד האמנתי בך ובסוף לטוב🙏 מאחלת לך מהעומק לב את הכל טוב בעולם בזכותך אני הצלחתי❤️ -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:פשוט משרד של אלופים!חוות דעת:תודה על היחס האישי,והסבלנות שהגדשתם ,לכל אורך התהליך, עם המקצועיות והיסודיות הגבוהה, פשוט אלופים... תודה רבה 🙏🌹🌺 -
הוסף חוות דעתיעקב מ. | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שהעניק לי בתחנה הרווחתי את חיי חזרהחוות דעת:זומנתי לתחנה המשטרה בעקבות תלונה על אלימות. עו"ד דוק הגיע במהירות לתחנה וייעץ לי לפני החקירה. בדיעבד אני יכול להגיד שבזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שלו - התיק נגדי נסגר מחוסר אשמה ובכך הרווחתי את כבודי ואת שגרת חיי חזרה. תודה