טלפון מקצין משטרה לגבי צו הבאה
אנונימי שאל\ה בתאריך 21/05/2024:
היי,
אני בבלאגן עם סיפור מוזר. נפל לי שיחה מבחור שטען שהוא שוטר ואמר לי שיש לי דיון בבית המשפט. אני חשבתי שזה רמאות או משהו בסגנון, ולא הגעתי. רק שעכשיו נראה לי שבאמת יש לי צו הבאה מהבית המשפט.
האם השיחה הזאת מהווה זימון חוקי? ואם לא, יש לי דרך לבטל את הצו הבאה באמצעות פס"ד או החלטה מחייבת? בנוסף, יש לי אפשרות לבטל את הצו בכלל? תודה על העזרה.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
צו הבאה במשפט פלילי
צו הבאה הוא אחד הכלים הנתונים בידי בית המשפט ומערכות החוק לשם אכיפת התייצבותם של עדים, נאשמים, חשודים וחייבים אשר נמנעים מלהתייצב בבית המשפט. עו"ד אסף דוק מסביר במאמר הבא קרא עוד >>
-
זיכוי מנהיגה תחת השפעת קוקאין בעקבות שיחת טלפון עם אישה שהודתה בהנחת סמים במשקה
בית המשפט זיכה נאשם מנהיגה תחת השפעת קוקאין לאחר שהוצגה שיחת טלפון עם אישה שהודתה כי שמה לו סמים במשקה ללא ידיעתו. ההחלטה מדגישה את חשיבות בחינת הנסיבות קרא עוד >>
-
מיהו מדובב משטרתי ומה תפקידו בחקירת משטרה?
במידה ונעצרתם, אחד הדברים שעלולים לשמש נגדכם במסגרת ההליך הפלילי הוא המדובב המשטרתי. עו"ד אסף דוק מסביר מיהו מדובב משטרתי ומה תפקידו, באילו דרכים ינסה המדובב להוציא מהחשוד הודאה וכיצד קרא עוד >>
-
האם רצוי שעורך דין יתלווה עם חשוד לחקירת משטרה?
יום אחד הטלפון מצלצל ועל הקו נמצא שוטר שמזמין אתכם לתחנת המשטרה המקומית, שם מסתבר שאתם חשודים בעבירה פלילית ועומדים בפני חקירה תחת אזהרה. גם מוסבר לכם שלפני שתתחיל החקירה קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 14/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:טיפול מהיר יעיל ומסורחוות דעת:ברצוני להודות לעורך הדין אסף דוק על טיפול מהיר יעיל ומסור ליווי צמוד על ההדרכה המקצוענות הנסיון שלך חסך לי הרבה צרות באמת אסירות תודה על השרות ועל התוצאות 100% הצלחה לא מובן מאיליו תודה רבה רבה והרבה הצלחה. -
הוסף חוות דעתקובי חסוי | 06/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות עבודתו המשפטית היסודית ונחישותו האמת יצאה לאורחוות דעת:עו''ד אסף דוק היקר. בפתח דברי אבקש להודות לך! פניתי אליך מתוך מצוקה של אזרח ישר ושומר חוק, שלא ידע עברה על החוק מימיו, אושר נקלע לצרה שאינה קשורה אליו, ועלולה היתה להיות הרת אסון לפגיעה ביושרה שלי ועוד הבטים חשובים בחיי. פניתי אליך בהתראה קצרה של שעות בודדות מאוד, דאגת למצוא זמן יקר, בין דיון בבית משפט לפגישות, בכדי להיפגש,להקשיב, לייעץ, לתת כתף ולהירתם לעזרתי. מקצועיות , יחס אישי צמוד ומסור, זמינות, מהירות תגובה, לירידה לפרטים בצורה יסודית וכל מה שנדרש מעו"ד עם נסיון בסדר גודל שלך. תמיד דאגת להרגיע, לתת מענה בכל שעה שפניתי. בזכות כל זאת התקבלה התוצאה, והאמת יצאה לאור. כמו כן אבקשך למסור את תודתי לצוות המשרד שלך,שתמיד היה זמין ונכון לעזור. תבורכו ישר כח. שנה טובה בהוקרה קובי צ -
הוסף חוות דעתגלעד ש. | 24/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובותחוות דעת:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובות. עורכי הדין במשרד ייצגו אותי במסירות, מקצועיות ותמיד היו זמינים עבורי לכל שאלה ועניין גם שחזרתי על עצמי. גם התוצאה המשפטית הטובה לא איחרה לבוא והתיק שנפתח נגדי נסגר מחוסר אשמה. תודה רבה לכם. -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 21/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונהחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק עם תיק מסובך עתיר טעויות עקב ייעוץ כוזב מעו"ד אחרים, כשכבר חשבתי שאין לי מה לעשות פגשתי את אסף שהיווה לי חבל הצלה, ממש ככה. אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונה. אנצל את הזדמנות זו גם להודות לעו"ד נוי לביא שעמלה יחד עם אסף על התיק שלי, במקצועיות יוצאת דופן. מחיר הוגן, שירותיות תוך מקצועיות, והכי חשוב אורך הרוח והתחושה שהתיק באמת בידיים טובות כערך עליון. עו"ד אסף דוק, ועו"ד נוי לביא תודה רבה רבה לו הייתה לי היכולת להביע את הערכתי מעבר לפלטפורמה הזו הייתי עושה זאת ללא ספק. תודה. אאחל לכם שנה של השגת יעדים והגשמת חלומות, והכי חשוב תמשיכו להיות כפי שאתם. -
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 21/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין פלילי מקצועי ברמות - הציל אותי מתיק אונסחוות דעת:עורך דין אסף דוק הוא עורך דין מקצועי ברמות, בעל יחסים מעולים עם הלקוח , אדם מרשים עם יכולות מדהימות ! עזר לי בענייניי ונלחם למעני והתוצאות היו מעולות !! -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 21/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונהחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק עם תיק מסובך עתיר טעויות עקב ייעוץ כוזב מעו"ד אחרים, כשכבר חשבתי שאין לי מה לעשות פגשתי את אסף שהיווה לי חבל הצלה, ממש ככה. אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונה. אנצל את הזדמנות זו גם להודות לעו"ד נוי לביא שעמלה יחד עם אסף על התיק שלי, במקצועיות יוצאת דופן. מחיר הוגן, שירותיות תוך מקצועיות, והכי חשוב אורך הרוח והתחושה שהתיק באמת בידיים טובות כערך עליון. עו"ד אסף דוק, ועו"ד נוי לביא תודה רבה רבה לו הייתה לי היכולת להביע את הערכתי מעבר לפלטפורמה הזו הייתי עושה זאת ללא ספק. תודה. אאחל לכם שנה של השגת יעדים והגשמת חלומות, והכי חשוב תמשיכו להיות כפי שאתם. -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 21/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:טיפול משפטי מקצועי ומנצחחוות דעת:פניתי למשרדו של אסף היקר, עם נושא שהיה חשוב לי מאוד ליכולת שלי להמשיך לחיות בשלום עם עצמי. רציתי צדק מוחלט וביקשתי את עזרתו של אסף. אני שמח מאוד לספר שאסף יחד עם נוי, עשו עבודה מקצועית מצויינת והשיגו במלואה את בקשתי המורכבת. בנוסף, אציין בשמחה שמלבד העבודה המקצועית המושלמת, קיבלתי במשך כל הדרך הארוכה, יחס אישי, חם, מבין, לבבי, איכפתי, דואג ותומך ללא תנאי וזאת עד שהשגנו את הניצחון המלא ברוך השם. תודה חמה לאסף היקר והצוות שלו על הטיפול הסופר מקצועי והמנצח ותודה על היחס הלבבי והתומך. בכבוד והערכה, ניסים -
הוסף חוות דעתדני חסוי | 21/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מצויין!חוות דעת:עורך דין מצויין! מתנהל בצורה מקצועית תוך שיקוף מלא ושיתוף פעולה. מכיר את העבודה בצורה טובה ועושה הכל ע"מ להשיג את התוצאה הרצויה. -
הוסף חוות דעתגיא חסוי | 21/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי מאוד עם מלא סבלנותחוות דעת:עורך דין פלילי מעולה, נתן לי ייעוץ טלפוני והרגיע אותי מאוד, היה סבלני והסביר כל דבר כמה פעמים. מומלץ מאוד. -
הוסף חוות דעתאמיר חסוי | 21/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות הייצוג שלהם זוכתי מעבירת משמעת באוניברסיטהחוות דעת:הגעתי לעורך דין אסף דוק בעקבות העמדה לוועדת משמעת במוסד לימודיי בגין העתקה והונאה במבחן , חשוב לי לציין שהמקרה שלי היה מורכב הרבה יותר מאחר וזו לא היתה וועדת המשמעת הראשונה שלי. עורך דין אסף יחד עם עורך דין יניב נבון לקחו את התיק , ייצגו אותי והוציאו אותי זכאי , אני רוצה להודות על העבודה המקצועית והטובה שנעשתה. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתגלעד ש. | 21/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובותחוות דעת:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובות. עורכי הדין במשרד ייצגו אותי במסירות, מקצועיות ותמיד היו זמינים עבורי לכל שאלה ועניין גם שחזרתי על עצמי. גם התוצאה המשפטית הטובה לא איחרה לבוא והתיק שנפתח נגדי נסגר מחוסר אשמה. תודה רבה לכם.