מה העונש על הטרדה מינית בעבודה?
אנונימי שאל\ה בתאריך 16/06/2024:
היי, אני צריך לדעת מה העונש על הטרדה מינית במקום העבודה. מדובר במקרה שבו מנהל הטריד עובדת. אני ממש מודאג כי זה קרה לחברה טובה שלי והיא לא יודעת מה לעשות. תודה מראש על העזרה.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
הטרדה מינית בעבודה – כל מה שצריך לדעת
מקום עבודה אמור להיות מרחב מוגן שמאפשר התפתחות אישית ומיצוי היכולות. מקומות עבודה כוללים היררכיה והבדלי סמכות, וכך מצב לא שוויוני בין האנשים העובדים במקום ונוצרים יחסי תלות בין ממונים קרא עוד >>
-
הטרדה מינית של מעסיק בעבודה – כיצד מתמודדים?
התמודדות עם הטרדה מינית אינה עניין של מה בכך עבור כל קרבן, ועל אחת כמה וכמה, כאשר ההטרדה מתרחשת במקום העבודה על ידי מי שקרבן העבירה כפוף לו. מטרת החוק קרא עוד >>
-
רומן במקום העבודה – הרפתקה מינית או הטרדה מינית?
ההטרדה המינית רווחה כתופעה חברתית כבר מימים ימימה, והיא הוחרפה מאז כניסתן של נשים למעגל העבודה. גם במציאות הנוכחית גברים הם בעלי כוח רם יותר להטרדה, שכן לרוב הם העומדים קרא עוד >>
-
האם הוטרדתי מינית בעבודה?
מחמאה פה, נגיעה שם – כיצד לפעול כאשר הבוס מרגיש אתך יותר מידי "בנוח" ובמיוחד בכל הנוגע למראה החיצוני שלך? מתי דיבור או פלירטוט מתחיל להיחשב כהטרדה מינית ולמי לפנות קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתתומר חסוי | 08/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:קצרה היריעה מלפרט את עבודת הקודש שעו"ד דוק ומשרדו עשו בשביליחוות דעת:מגיע לו 1000 כוכבים ולא רק 5 שמקציבים פה. ביום אחד בהיר נלקחתי לחקירות קשות נפשית, שלא לדבר על המחיר המשפחתי והנזק הסביבתי שיכל להיגרם אם אסף לא היה בתמונה. משרד מקצועי יסודי ומומלץ בחום. אסף עצמו פיקח ואינטילגנט ברמות גבוהות, יסודי, חשיבה מחוץ לקופסא, מקוריות וייחודיות. המשרד משרה בך תחושת ביטחון שאתה בידיים טובות. יתרה מכך אדם נעים מאוד ומרגיע נכנס ללב מהרגע הראשון, תסמכו עליו בעיניים עצומות. אודה גם לעו"ד עודד רגב שעזר מאוד לקדם את העניינים בצורה מופתית. תודה אסף, תודה עודד, החזרתם לנו את השקט הנפשי לחיים. היריעה קצרה מלפרט את עבודת הקודש שאתם עושים ואת התודות שאנו מוקירים לכם. מומלץ מאוד מאוד מאוד!!! -
הוסף חוות דעתקובי חסוי | 08/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות עבודתו המשפטית היסודית ונחישותו האמת יצאה לאורחוות דעת:עו''ד אסף דוק היקר. בפתח דברי אבקש להודות לך! פניתי אליך מתוך מצוקה של אזרח ישר ושומר חוק, שלא ידע עברה על החוק מימיו, אושר נקלע לצרה שאינה קשורה אליו, ועלולה היתה להיות הרת אסון לפגיעה ביושרה שלי ועוד הבטים חשובים בחיי. פניתי אליך בהתראה קצרה של שעות בודדות מאוד, דאגת למצוא זמן יקר, בין דיון בבית משפט לפגישות, בכדי להיפגש,להקשיב, לייעץ, לתת כתף ולהירתם לעזרתי. מקצועיות , יחס אישי צמוד ומסור, זמינות, מהירות תגובה, לירידה לפרטים בצורה יסודית וכל מה שנדרש מעו"ד עם נסיון בסדר גודל שלך. תמיד דאגת להרגיע, לתת מענה בכל שעה שפניתי. בזכות כל זאת התקבלה התוצאה, והאמת יצאה לאור. כמו כן אבקשך למסור את תודתי לצוות המשרד שלך,שתמיד היה זמין ונכון לעזור. תבורכו ישר כח. שנה טובה בהוקרה קובי צ -
הוסף חוות דעתיעקב מ. | 30/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שהעניק לי בתחנה הרווחתי את חיי חזרהחוות דעת:זומנתי לתחנה המשטרה בעקבות תלונה על אלימות. עו"ד דוק הגיע במהירות לתחנה וייעץ לי לפני החקירה. בדיעבד אני יכול להגיד שבזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שלו - התיק נגדי נסגר מחוסר אשמה ובכך הרווחתי את כבודי ואת שגרת חיי חזרה. תודה -
הוסף חוות דעתמאור חסוי | 21/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מבטיח הבטחות שווא ומשיג בסופו של דבר תוצאות טובות!חוות דעת:אני רוצה להודות לך עו"ד דוק על הליווי המשפטי המיוחד והנאמן לאורך כל הדרך. זה לא מובן מאליו שעו"ד נותן 200% בתיק ועושה זאת בגאון כמוך. תודה רבה ממני ומכל המשפחה על המסירות והמקצועיות. -
הוסף חוות דעתפאולה חסוי | 12/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין תותח בתחום הפליליחוות דעת:תודה ענקית לעורך דין אסף דוק, על היחס האישי, המענה בכל הדרך, והכי הכי חשוב- על התוצאה המטורפת. אסף הצליח לרפא אי צדק ענקי ועוול שנגרם לי. לא אגזים אם אומר שהוא פשוט עורך דין תותח בתחומו. תודה רבה🙌 -
הוסף חוות דעתגבריאלוב חסוי | 12/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הלוואי שיהיו עוד עורכי דין מסורים ואמינים כמותוחוות דעת:עורך דין פצצה דובר רק אמת שהציל אותי ממליץ מאוד! -
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 11/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על המסירות, האנושיות והמקצועיות הרבהחוות דעת:רוצה להודות לעו"ד דוק ועו"ד רביד כהן ממשרדו על שייצגו אותי בהצלחה לאורך שנים בתיק שנוהל נגדי. תודה על המסירות, האנושיות והמקצועיות הרבה. ממליץ בחום כמובן, יישר כוח אוהב אתכם. -
הוסף חוות דעתמייקל חסוי | 11/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של מקצועניםחוות דעת:משרד עורכי דין של מקצוענים. לאחר ניסיון כושל עם מספר עו"ד אחרים עו"ד דוק ושאר עורכי הדין המשרד עשו בשבילי עבודה מדהימה ואודה להם על כך עד שארית חיי. -
הוסף חוות דעתאודליה חסוי | 28/10/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנהחוות דעת:ברצוני להביע את תודתי והערכתי לך באופן אישי ולצוות משרדך, על השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנה. עלה והצלח. אודליה