מה לעשות עם כתב אישום על העלבת שוטר?
אנונימי שאל\ה בתאריך 11/06/2024:
היי, קיבלתי כתב אישום על זה שקראתי לשוטר "אידיוט". אני ממש מודאג ולא יודע מה לעשות עכשיו. מה יכול לקרות לי בבית המשפט? האם יש דרך להקל על העונש? תודה מראש.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
עיכוב על-ידי שוטר ואדם שאינו שוטר
עיכוב מוגדר כיום בסעיף 66 לחוק המעצרים כהגבלת חירותו של אדם לנוע באופן חופשי, בשל חשד שבוצעה עבירה או כדי למנוע ביצוע עבירה כאשר הגבלת החירות מסויגת מראש בזמן קרא עוד >>
-
ביטול כתב אישום – המדריך לביטול אישום פלילי
נתחיל בכך שהשלב המתאים והנכון ביותר לתקוף כתב אישום הוא טרם הגשתו. עם זאת, ככל והוגש נגדך כתב אישום ישנן מספר דרכים לבטלו ולהימנע ממיצוי ההליך הפלילי בבית המשפט. עו"ד קרא עוד >>
-
אכיפה בררנית הובילה לביטול כתב אישום בעבירת העלבת עובד ציבור
בית משפט השלום בירושלים קבע שיש לבטל את אישומו של גבר בהעלבת עובד ציבור לאחר שהתלונה המקורית הוגשה נגדו ונגד רעייתו. אולם בדיעבד, החליטה התביעה לבטל את התלונה נגד האישה קרא עוד >>
-
תיקון כתב אישום בעקבות טעות פרקליטות והסדר טיעון בתיק שוד
בית המשפט דן במקרה שבו הנאשם הורשע בעבירות של שוד וכניסה לישראל בניגוד לחוק בעקבות הסדר טיעון. התיקון נבע מטעות בפרקליטות שהובילה להקלה בכתב קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 29/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:זכיתי לעורך דין מוצלח ישר וסבלני בכל קנה מידהחוות דעת:ברצוני להודות ולהלל את עו"ד אסף דוק על העזרה והדאגה לגבי תלונה שהגישו עליי ממש הרגשתי שבאותו רגע חרב עליי עולמי אלא שמאותו רגע שדיברתי איתך הרגשתי בטוח ומלא תקווה באמת אני רוצה להוסיף ולומר שזכיתי לעורך דין מוצלח ישר סבלני בכל קנה מידה..אני מאוד מודה לך שעזרת לי שתצליח בכל אשר תלך. -
הוסף חוות דעתאלי חסוי | 10/07/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי מהשורה הראשונהחוות דעת:עו"ד פלילי מהשורה הראשונה, אכפתי, מקצועי ובעל ידע נרחב ביותר בעולם המשפט. למרות שהסיכויים בתחילה נראו היו קלושים, עו"ד דוק נלחם בשבילי עד הסוף והתוצאה הטובה לא איחרה לבוא. ממליץ בחום לכל מי שמחפש עורך דין שבאמת מכוון מטרה וכזה שלא מפחד מלהיכנס לעימות ישיר עם הצד שכנגד כאשר הדבר באמת נדרש. -
הוסף חוות דעתרינת חסוי | 03/07/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורכי דין חדים, מקצועיים ושווים כל שקלחוות דעת:משרד של עורכי דין מצויינים, ענייניים, חדים ומסבירי פנים, חווית שירות ומקצועיות מושלמת, מאד מומלצים, שווים כל שקל, כל היעדים הושגו, תודה לכם. -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 13/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי תותח!חוות דעת:מקבל ממני Like של החיים! עו"ד תותח. -
הוסף חוות דעתקובי חסוי | 13/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:5 כוכבים קל! משרד עורכי דין של מקצוענים ויסודיים!חוות דעת:הגעתי לשיחת ייעוץ עם עורכי הדין אסף דוק ונוי לביא לאחר שחברה שמולה אני נמצא בתביעה אזרחית איימה עלי בתביעה פלילית. התרשמתי כי מדובר בעורכי דין יסודיים באופן שנדיר למצוא במחוזותינו. נתנו לי הרבה טיפים ונקודות למחשבה וניתחו את כל הנקודות הרלוונטיות דק דק והרגיעו אותי מאד. תודה רבה ו5 כוכבים - קל! -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:טיפול משפטי מקצועי ומנצחחוות דעת:פניתי למשרדו של אסף היקר, עם נושא שהיה חשוב לי מאוד ליכולת שלי להמשיך לחיות בשלום עם עצמי. רציתי צדק מוחלט וביקשתי את עזרתו של אסף. אני שמח מאוד לספר שאסף יחד עם נוי, עשו עבודה מקצועית מצויינת והשיגו במלואה את בקשתי המורכבת. בנוסף, אציין בשמחה שמלבד העבודה המקצועית המושלמת, קיבלתי במשך כל הדרך הארוכה, יחס אישי, חם, מבין, לבבי, איכפתי, דואג ותומך ללא תנאי וזאת עד שהשגנו את הניצחון המלא ברוך השם. תודה חמה לאסף היקר והצוות שלו על הטיפול הסופר מקצועי והמנצח ותודה על היחס הלבבי והתומך. בכבוד והערכה, ניסים -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונהחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק עם תיק מסובך עתיר טעויות עקב ייעוץ כוזב מעו"ד אחרים, כשכבר חשבתי שאין לי מה לעשות פגשתי את אסף שהיווה לי חבל הצלה, ממש ככה. אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונה. אנצל את הזדמנות זו גם להודות לעו"ד נוי לביא שעמלה יחד עם אסף על התיק שלי, במקצועיות יוצאת דופן. מחיר הוגן, שירותיות תוך מקצועיות, והכי חשוב אורך הרוח והתחושה שהתיק באמת בידיים טובות כערך עליון. עו"ד אסף דוק, ועו"ד נוי לביא תודה רבה רבה לו הייתה לי היכולת להביע את הערכתי מעבר לפלטפורמה הזו הייתי עושה זאת ללא ספק. תודה. אאחל לכם שנה של השגת יעדים והגשמת חלומות, והכי חשוב תמשיכו להיות כפי שאתם. -
הוסף חוות דעתיעקב מ. | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שהעניק לי בתחנה הרווחתי את חיי חזרהחוות דעת:זומנתי לתחנה המשטרה בעקבות תלונה על אלימות. עו"ד דוק הגיע במהירות לתחנה וייעץ לי לפני החקירה. בדיעבד אני יכול להגיד שבזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שלו - התיק נגדי נסגר מחוסר אשמה ובכך הרווחתי את כבודי ואת שגרת חיי חזרה. תודה -
הוסף חוות דעתרם חסוי | 11/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי עם יחסי אנוש ואיכפתיות אמיתיתחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק במקרה דרך האינטרנט בעת המתנה לחקירה במשטרה, לאחר שהאשימו אותי באיומים, עצם המעמד היה לא נעים ואסף שדיבר איתי בפלאפון הרגיע אותי והדריך אותי בעניין, לאחר החקירה נפגשנו באופן אישי, פגשתי אדם נעים, מקצועי עם יחסי אנוש ואיכפתיות, הסביר לי את כל התהליך, עו"ד אסף דוק ביחד עם עמיתו עו"ד אילון טיפלו בתיקי על הצד הטוב ביותר ואני יכול לומר בלב שלם שלאחר שעברתי תקופה לא קלה לבסוף התיק נסגר ללא העמדה לדין, ממליץ בחום לכל המעוניין לקבל יחס אישי, מקצועי, בהבנה ואוזן קשבת. -
הוסף חוות דעתרווית חסוי | 11/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מנוסה עם סבלנות אין קץחוות דעת:הגעתי למשרדו של אסף על מנת לקבל ייעוץ משפטי בעניין שמדיר שינה מעיני כבר תקופה ארוכה. אסף ישב איתי ארוכות ובסבלנות אין קץ פשוט ענה לי על כל השאלות שהטרידו את מנוחתי וגרם לי להרגיש הרבה יותר רגועה עם הדברים. יישר כוח! -
הוסף חוות דעתבדואן חסוי | 11/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין ישר ומקצועי שהגשים לי חלוםחוות דעת:הגשמת לי חלום אסף, חלום הילדות שכל כך אהבתי מהילדות שלי . בזמן שחשבתי שהכל נגמר ואין לי שום סיכוי להגשים את החלום שלי אתה החזרת לי את התקווה למרות שהייתי קצת נודניק אבל אתה היית תמיד סבלני וחביב מאוד . לכן אני מביע את כל התודות שבעולם לך ולכל אנשי המשרד שעבדו על התיק שלי במקצעיות רבה וחזקה ובאמינות רבה ובהשקעה ענקית ללא טיפת רשלנות ועל היחס הנהדר שקיבלתי ממך בצורה אישית והיחס הטוב ונחמד ביותר מיניב ונוי , ושאלוהים יברך אותך בכל צעד שתצעד בחיים , ואני מאמין שיום אחד נתפגש ואני על מדים ונצטלם ביחד סילפי ונעלה סטורי, והכל היה בזכותך ובזכות המקצעיות שלך בתחום .. מאחל לך כל הטוב שבעולם . תודה רבה רבה רבה אסף מעריך מאוד. -
הוסף חוות דעתכרמל חסוי | 11/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ויצירתיחוות דעת:אסף דוק הינו עורך דין מצויין אשר מביא פתרון לכל בעיה. תקתן מסודר ומדוקדק. בעל ראש יצירתי וחשיבה מחוץ לקופסא, אחראי וישר. עורך דין בין המומלצים וטובים ביותר שיש כיום. מומלץ ביותר בכל נושא.