מעבר באור אדום
אנונימי שאל\ה בתאריך 21/06/2016:
קיבלתי דו"ח על מעבר באור אדום 5 שניות אחרי האדום.
זה היה במחלף עם רמזור של ארבעה נתיבים ואני הייתי בנתיב השמאלי, היו שני רמזורים שמראים על ישר אחד מימין אחד משמאל והרמזור מצד שמאל לא עבד לפי תמונת הדו"ח ששלחו לי. האם שני הרמזורים חייבים לעבוד לפי החוק או שהדו"ח תקף?
זה שהרמזור לא עבד מסביר לי למה עברתי אחרי 5 שניות כי אני נהג כבר כמעט 40 שנה ולא קרה לי דבר כזה אף פעם.
מה שעוד יותר בלבל אותי בצומת זה שאחרי חמישים מטר יש עוד רמזור עם 4 נתיבים ששניים מהם בשביל להמשיך ישר ושניים לפנייה שמאלה. בזמן שעברתי באדום ברמזור שאחרי 50 מטרבפנייה שמאלה היה ירוק וזה מה שכנראה בלבל אותי.
האם יש לי דרך לבטל את הדו"ח בגלל שהרמזור לא עבד?
-
מעבר באור אדום
שלום שימי,
מעבר באור אדום לאחר 5 שניות היא עבירה בנסיבות מחמירות שדינה פסילת רישיון בפועל במרבית המקרים.
אם תוכל להוכיח שאחד הרמזורים לא עבד – בהחלט שיש טענה טובה שעשויה להוביל לביטול האישום.
ממליץ לך בחום לשכור שירותי עו"ד לענייני תעבורה ולהגן על זכויותיך.
עו"ד אלעד שאול אלבז
עורך דין לתעבורה
טלפון 0522333730האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו”ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
מעבר באור אדום – השלכות ועונשים
בכדי ליצור התנהלות בטוחה בכבישים ולווסת את התנועה בהם, נקבעה מערכת חוקים וכללים, לרבות באמצעות רמזורים ותמרורים. אי ציות לרמזור אדום, מהווה עבירת תעבורה חמורה שעשויה להוביל לתוצאות הרסניות ובלתי קרא עוד >>
-
שנתיים מאסר על צעיר שנהג בשכרות ופגע ברכבו בשתי נערות שחצו מעבר חצייה והפקירן
בית משפט השלום לתעבורה בפתח תקווה גזר לאחרונה 24 חודשי מאסר על אדם שנהג ללא רישיון בעודו שיכור, פגע בשתי קטינות כשחצו מעבר חצייה באור ירוק ונמלט מהמקום [תד"א 5187-08-16]. קרא עוד >>
-
מעבר מכלא צבאי לאזרחי – באילו מקרים?
בתי הכלא הצבאיים כפופים לדיני הצבא ומנוהלים בהתאם לאמות המידה בצה"ל, על כן, המערכת הצבאית מונה מספר חסרונות שבעקבותיהם צפוי אסיר המרצה עונש מאסר בבית כלא צבאי לבקש לעבור לכלא קרא עוד >>
-
4 חיילים נעצרו בחשד שקיבלו שוחד מפלסטינים תמורת מעבר במחסומים
מצ"ח בשיתוף עם שוטרי מג"ב עצרו 4 חיילים בחשד שקיבלו טובות הנאה ושוחד מפלסטינים בתמורה להקלות במעבר במחסומים. החשודים מכחישים את המיוחס להם ובהמשך יובאו לדיון בהארכת קרא עוד >>
תשובות לשאלות חשובות בנושא
מדוע חשוב כל כך להסתייע בעורך דין פלילי מומחה?
עולם המשפט הפלילי סבוך, מורכב ומאפשר טווח פעולה רחב. עורך הדין שייצג את האינטרסים שלך יוכל עוד משלביו הראשונים של ההליך לסכל את האפשרות שתואשם או תורשע בהאשמות שווא וכן במקרים מסוימים אף להביא לביטול ההליך הפלילי שנפתח נגדך.
כיצד לבחור את עורך הדין הפלילי הנכון?
קיימים משרדי עורכי דין פליליים רבים, וכל אחד מהם מצהיר על עצמו כמשרד מוביל ומצליח. בבחירת עו"ד פלילי רצוי לשים דגש על תחומי ההתמחות שלו, הוותק והניסיון המשפטי בהם הוא מחזיק, לוודא שאינו מספק הבטחות שווא ולדאוג שיש ביניכם אינטראקציה אישית טובה. בנוסף, כל מי שבידו רישיון לעריכת דין יכול לספק סיוע משפטי למי שזקוק לכך, אך כשם שאיננו מצפים מרופא עיניים שיסתום לנו חור בשן, כך לא יהיה זה נבון לצפות מעו"ד המתמחה בנדל”ן שיהיה בעל מומחיות בדין הפלילי.
מדוע לבחור בנו לייצוג בהליכים פליליים?
משרדנו מחזיק במוניטין וניסיון עשיר בתחומי המשפט הפלילי ומורכב מעורכי דין המתורגלים בחשיבה משפטית פורצת דרך למציאת פתרונות מקוריים ללקוחותיו, תוך מאמץ מתמיד להעניק את השירות המשפטי האיכותי, המסור והדיסקרטי ביותר.