מעשה מגונה בקטינה בת 15 במסגרת שיעורים פרטיים
אנונימי שאל\ה בתאריך 01/07/2023:
שלום רב, לפני חמש שנים הכרתי קטינה בת 15 שהיתה נזקקת לשיעורים פרטיים. במהלך השיעורים, בטעות עברתי את הגבול ונגעתי במקומות מוצנעים. כעת, אני חש בושה ודאגה שמה המעשה עלול לגרום לי צרות משפטיות. אני מבקש לדעת מה אני צריך לעשות עכשיו אם בכלל. מבחינה מוסרית ונפשית אני יודע שחטאתי ואשלם על כך מחיר נפשי עד יום מותי. תודה
-
מענה ל־מעשה מגונה בקטינה בת 15 במסגרת שיעורים פרטיים
חשוב מאוד לקבל ייעוץ פרטני במקרה זה שכן מדובר בעבירות חמורות.
סעיף 348(ד)(1) בחוק העונשין עוסק בכך: "העושה מעשה מגונה באדם שהוא קטין שמלאו לו ארבע עשרה שנים תוך ניצול יחסי תלות, מרות, חינוך, השגחה, עבודה או שירות, דינו – מאסר ארבע שנים;
(2) לענין סעיף קטן זה יראו מטפל נפשי שהוא פסיכולוג, פסיכיאטר או עובד סוציאלי, או מי שמתחזה לאחד מאלה, שעשה מעשה מגונה באדם שמלאו לו ארבע עשרה שנים וטרם מלאו לו שמונה עשרה שנים, במהלך התקופה שבה ניתן לאותו אדם טיפול נפשי על ידו, כאילו עשה את המעשה תוך ניצול יחסי תלות; חזקה זו לא תחול אם מלאו לאדם שש עשרה שנים, והמעשים החלו לפני תחילתו של הטיפול הנפשי במסגרת קשר זוגי."
נשמח לספק ייעוץ בנושא.
עו"ד עדן וורנר
054-2462636
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
סגירת תיק מעשה מגונה בקטינה בת 13 ללקוח שטען שהוא נמשך לגברים בכלל
לקוח המשרד נעצר ונחקר במשטרת אשקלון בחשד שביצע מעשים מגונים בבתם בת ה-13 של חברי משפחתו. הקטינה טענה בעדותה כי כאשר שהתה בביתו הלקוח שכב עליה ונגע בגופה. הלקוח הכחיש קרא עוד >>
-
סגירת תיק פלילי ללקוח שנחשד בביצוע מעשה סדום ומעשה מגונה בקטינה
לקוח המשרד נחקר ונעצר בחשד לביצוע שורה של מעשי סדום ומעשים מגונים בקטינה אותה הכיר. הלקוח הכחיש בפנינו מן ההתחלה את החשדות שיוחסו לו במסגרת החקירה וטען לחפותו. בעקבות ייצוג קרא עוד >>
-
איש שב"ס שנחשד בביצוע מעשה מגונה בקטינה בת 13 נוקה מאשמה
לקוח המשרד, איש שב"ס מוערך, נעצר ונחקר בחשד שביצע מעשה מגונה בקטינה בת 13. הלקוח זעק את חפותו מלכתחילה וטען כי מדובר בתלונת שווא מכוונת שנועדה לפגוע בו. בעקבות ייצוג קרא עוד >>
-
שחרור ממעצר חשוד בעבירות מעשה מגונה בקטינה והטרדה מינית
עו"ד אסף דוק הביא לשחרורו ממעצר של חשוד בעבירות של מעשה מגונה בקטינה והטרדה מינית, שבוצעו, כך על פי הנטען, במהלך עבודתו כמאבטח ביישוב קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתרינת חסוי | 04/07/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורכי דין חדים, מקצועיים ושווים כל שקלחוות דעת:משרד של עורכי דין מצויינים, ענייניים, חדים ומסבירי פנים, חווית שירות ומקצועיות מושלמת, מאד מומלצים, שווים כל שקל, כל היעדים הושגו, תודה לכם. -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 03/07/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי תותח!חוות דעת:מקבל ממני Like של החיים! עו"ד תותח. -
הוסף חוות דעתמאור חסוי | 02/07/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מבטיח הבטחות שווא ומשיג בסופו של דבר תוצאות טובות!חוות דעת:אני רוצה להודות לך עו"ד דוק על הליווי המשפטי המיוחד והנאמן לאורך כל הדרך. זה לא מובן מאליו שעו"ד נותן 200% בתיק ועושה זאת בגאון כמוך. תודה רבה ממני ומכל המשפחה על המסירות והמקצועיות. -
הוסף חוות דעתגבריאלוב חסוי | 01/07/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הלוואי שיהיו עוד עורכי דין מסורים ואמינים כמותוחוות דעת:עורך דין פצצה דובר רק אמת שהציל אותי ממליץ מאוד! -
הוסף חוות דעתכרם חסוי | 01/07/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג מקצועי ומסור בכל שעות היממהחוות דעת:עורך דין טיפול זריז ללא השתהות זו פעם שניה אני פונה אליו פשוט גדול. -
הוסף חוות דעתחיים חסוי | 01/07/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מרוצה מאוד מהשירות ומפסק הדין שקיבלתיחוות דעת:אסף דוק התותח, מאוד מרוצה מהפסק דין מהשירות שלך יש לך ראש מהטובים ביותר שהכרתי ב-22 שנה שאני לכאורה עושה פשעים ???? שיחקת אותה שאפו שאפו שאפו. -
הוסף חוות דעתקובי חסוי | 01/07/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות עבודתו המשפטית היסודית ונחישותו האמת יצאה לאורחוות דעת:עו''ד אסף דוק היקר. בפתח דברי אבקש להודות לך! פניתי אליך מתוך מצוקה של אזרח ישר ושומר חוק, שלא ידע עברה על החוק מימיו, אושר נקלע לצרה שאינה קשורה אליו, ועלולה היתה להיות הרת אסון לפגיעה ביושרה שלי ועוד הבטים חשובים בחיי. פניתי אליך בהתראה קצרה של שעות בודדות מאוד, דאגת למצוא זמן יקר, בין דיון בבית משפט לפגישות, בכדי להיפגש,להקשיב, לייעץ, לתת כתף ולהירתם לעזרתי. מקצועיות , יחס אישי צמוד ומסור, זמינות, מהירות תגובה, לירידה לפרטים בצורה יסודית וכל מה שנדרש מעו"ד עם נסיון בסדר גודל שלך. תמיד דאגת להרגיע, לתת מענה בכל שעה שפניתי. בזכות כל זאת התקבלה התוצאה, והאמת יצאה לאור. כמו כן אבקשך למסור את תודתי לצוות המשרד שלך,שתמיד היה זמין ונכון לעזור. תבורכו ישר כח. שנה טובה בהוקרה קובי צ -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 01/07/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:כבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות!חוות דעת:הגעתי לעו"ד דוק דרך האינטרנט וכבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה לא קלה בכלל בחיי כאשר בסופה כבודי שב אלי. אין עליו, צעיר ומבריק - יישר כוח! -
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 01/07/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על המסירות, האנושיות והמקצועיות הרבהחוות דעת:רוצה להודות לעו"ד דוק ועו"ד רביד כהן ממשרדו על שייצגו אותי בהצלחה לאורך שנים בתיק שנוהל נגדי. תודה על המסירות, האנושיות והמקצועיות הרבה. ממליץ בחום כמובן, יישר כוח אוהב אתכם. -
הוסף חוות דעתאורי חסוי | 01/07/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:באמת שלא יכולתי לבחור עורך דין טוב יותר!חוות דעת:אסף מקצועי ברמה הכי גבוהה שהכרתי. יסודי, תמיד נותן ייעוץ מדויק, לא משאיר שאלה אחת ללא תשובה והכי חשוב מספק את הסחורה בסופו של דבר. -
הוסף חוות דעתשי זהבי | 01/07/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי בכל מובן.חוות דעת:עו"ד מקצועי בכל מובן. זמין, אדיב וקשוב. ייצוג ללא דופי. -
הוסף חוות דעתגבריאלוב חסוי | 01/07/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הלוואי שיהיו עוד עורכי דין מסורים ואמינים כמותוחוות דעת:עורך דין פצצה דובר רק אמת שהציל אותי ממליץ מאוד!