נסיעה בדרך עירונית במהירות של 120 קמ"ש
אנונימי שאל\ה בתאריך 09/05/2014:
שלום רב, קיבלתי מהמשטרה זימון למשפט תעבורה, כיוון שצילמו אותי נוסע בדרך עירונית 120 קמ"ש. רציתי לשאול מהו העונש המירבי? האם יש סיכון לשלילה והאם עלי להיעזר בעו"ד לתעבורה? תודה מראש
-
נסיעה בדרך עירונית במהירות של 120 קמ"ש
נועם שלום,
בסיפור אותו סיפרת חסרים פרטים רבים כגון כיצד צילמו אותך?(מצלמה נייחת,ממל"ז,דבורה)
מהו עברך התעבורתי?
מהי המהירות המותרת בקטע הכביש בו צולמת?
מכל מקום במהירות של 120 קמ"ש מעל המותר וודאי שעליך להיוועץ בעו"ד תעבורה.
אשמח לעזור ולסייע.בברכה,
עו"ד חזי כהן
050-9920250האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו"ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
אבי דוביצקי צייד הפדופילים בדרך לפשיטת רגל
אבי דוביצקי, או בשמו המכובס "צייד הפדופילים", ברח מישראל לארצות הברית בשלהי שנת 2014 וזאת על מנת להתחמק ממבול התביעות המשפטיות נגדו מתחום לשון הרע, הדיבה, והגנת הפרטיות – כמו קרא עוד >>
-
פטור מאיסור עיסוק לטכנאי רנטגן שהורשע במעשה מגונה באישה במהלך נסיעה באוטובוס
לקוח המשרד, טכנאי רנטגן במקצועו, הורשע בעברו בבית דין צבאי בביצוע מעשים מגונים באישה במהלך נסיעה באוטובוס, ועקב כך לא יכל היה להתחיל ולעסוק במקצועו בשל האיסור הקיים בחוק המונע קרא עוד >>
-
עבירת נהיגה במהירות מופרזת
נהיגה במהירות מופרזת נחשבת לאחת העבירות השכיחות והנפוצות בכבישי ארצנו ומשכך זוכה היא לאכיפה מוגברת מצד משטרת ישראל. עבירת מהירות הינה כל חריגה מהמהירות המותרת שנקבעה בחוק בהתאם לסוג הרכב קרא עוד >>
-
בית המשפט המחוזי הורה על חידוש שמיעת התיק בעבירת נהיגה במהירות מופרזת
בית המשפט המחוזי קיבל את ערעור הנאשמת והורה על חידוש שמיעת התיק בעבירת נהיגה במהירות מופרזת, לאחר שהרכב נמכר לפני ביצוע העבירה. ההחלטה מדגישה את חשיבות ההליך ההוגן והזכות קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתנפתלי חסוי | 08/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מבריק - מניסיון.חוות דעת:פגשתי את עו"ד דוק לראשונה בחדר החקירות. בסבלנות אין קץ הקשיב לכל פרט ונתן לי את הייעוץ הכי מקצועי שיש שהחזיר לי את חיי חזרה. תודה רבה ואין לי ספק שכמו שסייעת לי והצלחת להוכיח את חפותי - כך תעשה עם כל אדם אחר במצבי. -
הוסף חוות דעתחנוך לוי | 07/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין ששווה כל שקלחוות דעת:אסף ייצג את דוד שלי בדיון מעצר בירושלים ושחרר אותו ממעצר שווא. המשטרה הגישה ערר וגם במחוזי הפסידו. עורך דין תותח -
הוסף חוות דעתאורי חסוי | 06/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:באמת שלא יכולתי לבחור עורך דין טוב יותר!חוות דעת:אסף מקצועי ברמה הכי גבוהה שהכרתי. יסודי, תמיד נותן ייעוץ מדויק, לא משאיר שאלה אחת ללא תשובה והכי חשוב מספק את הסחורה בסופו של דבר. -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 03/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות ותבונה והכל בגובה העינייםחוות דעת:השילוב האולטימטיבי של מקצועיות בלתי מתפשרת, תבונה ואנושיות. אם הגעת למשרד הזה אתם יכולים להיות בטוחים שאתם בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 16/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות ותבונה והכל בגובה העינייםחוות דעת:השילוב האולטימטיבי של מקצועיות בלתי מתפשרת, תבונה ואנושיות. אם הגעת למשרד הזה אתם יכולים להיות בטוחים שאתם בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתחיים חסוי | 10/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מרוצה מאוד מהשירות ומפסק הדין שקיבלתיחוות דעת:אסף דוק התותח, מאוד מרוצה מהפסק דין מהשירות שלך יש לך ראש מהטובים ביותר שהכרתי ב-22 שנה שאני לכאורה עושה פשעים ???? שיחקת אותה שאפו שאפו שאפו. -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 10/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הזדמנות להגיד תודה על המקצועית והאמינות מהרגע הראשוןחוות דעת:בהזדמנות זו אני רוצה להגיד תודה גדולה לעו"ד אסף דוק היקר, תודה רבה על המסירות, המקצועיות והאמינות מהרגע הראשון, על כך שהיית נחוש לנקות את שמי , להוציא את הצדק והאמת לאור. מלבד היותך איש מקצוע הכרתי אדם מדהים, אכפתי וקשוב. המון תודה לך וכמובן לצוות המשרד היקר. -
הוסף חוות דעתרמי חסוי | 07/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה על פעולותיך בסגירת התיק נגדיחוות דעת:מעריך מאד את העבודה הרבה והקשה שעשיתם עבורי. על כן ממליץ עליך בחום! -
הוסף חוות דעתירון חסוי | 06/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מקצועי ומסור שיודע לספק את התוצאה המיוחלת ללקוחחוות דעת:אסף דוק הוא כל קודם בן אדם טוב ואחר כך עורך דין מקצועי ומסור שיודע לספק את התוצאה המיוחלת ללקוח. לפני מספר שבועות הוגש נגדי כתב אישום על נהיגה בשכרות. על אף הכמות הגבוהה ולמרות שכבר כמעט וויתרתי על מקום העבודה (נהג במקצועי) אסף הפתיע אותי בתוצאה ובזכותו קיבלתי את הרישיון שלי חזרה ובכך נמנע אסון כלכלי לי ולמשפחתי. תצליח בכל אשר תפנה, אמשיך להמליץ עליך בחום. -
הוסף חוות דעתאמיר חסוי | 04/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות הייצוג שלהם זוכתי מעבירת משמעת באוניברסיטהחוות דעת:הגעתי לעורך דין אסף דוק בעקבות העמדה לוועדת משמעת במוסד לימודיי בגין העתקה והונאה במבחן , חשוב לי לציין שהמקרה שלי היה מורכב הרבה יותר מאחר וזו לא היתה וועדת המשמעת הראשונה שלי. עורך דין אסף יחד עם עורך דין יניב נבון לקחו את התיק , ייצגו אותי והוציאו אותי זכאי , אני רוצה להודות על העבודה המקצועית והטובה שנעשתה. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתעמית חסוי | 26/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מספר אחד!חוות דעת:אסף דאג מהרגע הראשון להכל, מספר אחד! -
הוסף חוות דעתציקי חסוי | 22/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה לעו"ד דוקחוות דעת:אני רוצה להודות לך על הטיפול והליווי המקצועי, האישי והמסור בכל תהליך ההגנה בהליך שהוגש נגדי.