נסיעה לחול-דחוף!!!
אנונימי שאל\ה בתאריך 24/08/2014:
שלום,לפני כשנתיים (שנה ו10 חודשים) נחקרתי במשטרה, התיק נגדי נסגר יום למחרת כ"חוסר עניין לציבור". מאז הלכתי למשטרה להוציא 3 פעמים "מרשם פלילי" כאשר באתי, ביקשתי את זה מהם במספר וריאציות, "מרשם פלילי", "תעודת יושר", אפילו אמרתי "רשימת תיקים סגורים וכל מידע פלילי לגבי שמופיע במערכת" אבל תמיד יצא רק דף אחד בלבד שאומר "אם קיבלת דף זה בלבד אין לך שום מרשם" (כמובן לא בנוסח הזה אבל בגדול…) זה משהו שגם לא הצלחתי להבין כי אמרו לי "חוסר עניין לציבור" לא מחיקת תיק או משהו…..בכל מקרה אני רוצה לטוס לכמה ימים לאירופה ולמרות שהדרכון שלי בתוקף חששתי שאולי לא יתנו לי לצאת מהארץ בגלל זה, איך אוכל לברר זאת בוודאות או תוכלו אולי אתם לענות לי על זה? לא רוצה פדיחות מול החברה חלילה, מקרה כזה יכול למנוע יציאה מהארץ? או מידע כל שהוא לגבי בשדה? כלומר שעת בדיקת דרכון יכולות להתעורר בעיות?תודה מראש על המענה.
-
תיק פלילי ויציאה מן הארץ
שלום רב,
במידה וקיבלת לידך רק את העמוד הראשון של גליון המרשם הפלילי אזי אינך מחזיק ברישום פלילי ו/או משטרתי. סביר להניח כי התיק אשר בגינו נחקרת בעבר במשטרה נסגר בעילה של "היעדר אשמה פלילית" ולכן אותו רישום נמחק מן המסוף המשטרתי.
לאור כך, אתה יכול להיות רגוע, לא צפויה להתעורר כל בעיה עם יציאתך מן הארץ.
חופשה נעימה,
עו"ד אסף דוק
052-6885006האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו"ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
פטור מאיסור עיסוק לטכנאי רנטגן שהורשע במעשה מגונה באישה במהלך נסיעה באוטובוס
לקוח המשרד, טכנאי רנטגן במקצועו, הורשע בעברו בבית דין צבאי בביצוע מעשים מגונים באישה במהלך נסיעה באוטובוס, ועקב כך לא יכל היה להתחיל ולעסוק במקצועו בשל האיסור הקיים בחוק המונע קרא עוד >>
-
נהג מונית שפגע בשוטר במהלך נסיעה פרועה נידון לעבודות שירות
בית המשפט דן במקרה של נהג מונית שפגע בשוטר במהלך נסיעה פרועה בחיפה. הנהג נידון לעבודות שירות כעונש חינוכי קרא עוד >>
-
ביטול פיטוריו של עורך חדשות בשל נטילת ערכת טעינה
בית המשפט ביטל את פיטוריו של עורך חדשות ברשת ב' בשל נטילת ערכת טעינה, לאחר שקבע כי לא הוכחה כוונה פלילית. הנזיפה החמורה נותרה קרא עוד >>
-
צעיר שסייע בגניבת אופנועי שטח נידון לעבודות שירות
בית המשפט דן במקרה של צעיר שסייע בגניבת שלושה אופנועי שטח מבת ים. הנאשם נידון לארבעה חודשי עבודות שירות בשל מעורבותו הישירה בגניבה ובניסיון לטשטש את זהות קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 30/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:זכיתי לעורך דין מוצלח ישר וסבלני בכל קנה מידהחוות דעת:ברצוני להודות ולהלל את עו"ד אסף דוק על העזרה והדאגה לגבי תלונה שהגישו עליי ממש הרגשתי שבאותו רגע חרב עליי עולמי אלא שמאותו רגע שדיברתי איתך הרגשתי בטוח ומלא תקווה באמת אני רוצה להוסיף ולומר שזכיתי לעורך דין מוצלח ישר סבלני בכל קנה מידה..אני מאוד מודה לך שעזרת לי שתצליח בכל אשר תלך. -
הוסף חוות דעתמאור חסוי | 13/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מבטיח הבטחות שווא ומשיג בסופו של דבר תוצאות טובות!חוות דעת:אני רוצה להודות לך עו"ד דוק על הליווי המשפטי המיוחד והנאמן לאורך כל הדרך. זה לא מובן מאליו שעו"ד נותן 200% בתיק ועושה זאת בגאון כמוך. תודה רבה ממני ומכל המשפחה על המסירות והמקצועיות. -
הוסף חוות דעתיפים חסוי | 10/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מקצועי, מקרין ביטחון, הגון וישרחוות דעת:תודה רבה לעו''ד אסף דוק! יחס אנושי והמון המון סבלנות לכל השאלות, והיו לא מעט! תמיד היה זמין ופשוט אין מילים לתאר את העזרה הרבה שקיבלנו ממנו! מקצועי מאוד! תודה שוב!! -
הוסף חוות דעתבלסם חסוי | 28/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין חכם ומקצועיחוות דעת:עורך דיין אסף דוק שירות טוב מאוד, הכל מדויק, הכל כמו שצריך . עבודה מושלמת, הכל בזמן. יש שיטת דיבור טובה מאוד. סדר בעבודה. אין מה להגיד יותד הכל מושלם. אני מאוד שמחה. -
הוסף חוות דעתמייקל חסוי | 22/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של מקצועניםחוות דעת:משרד עורכי דין של מקצוענים. לאחר ניסיון כושל עם מספר עו"ד אחרים עו"ד דוק ושאר עורכי הדין המשרד עשו בשבילי עבודה מדהימה ואודה להם על כך עד שארית חיי. -
הוסף חוות דעתרינת חסוי | 19/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורכי דין חדים, מקצועיים ושווים כל שקלחוות דעת:משרד של עורכי דין מצויינים, ענייניים, חדים ומסבירי פנים, חווית שירות ומקצועיות מושלמת, מאד מומלצים, שווים כל שקל, כל היעדים הושגו, תודה לכם. -
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 17/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על ייצוג מקצועי ומשובחחוות דעת:אסף, כעת שה'אבק שקע' ברצוני להודות לך על ייצוג מקצועי ומשובח. במבט לאחור, אני מבין כעת שכל ההחלטות שנלקחו היו מדויקות. כפי שכתבתי לעו"ד תומר, המראה המרשים, מקרין השקט והאסרטיביות שלכם היו כה מרשימים. הרגשתי מיוצג ומוגן. תודה מקרב לך. מי ייתן ודרככם תהיה רצופה בהצלחות וזיכויים! -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 13/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:כבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות!חוות דעת:הגעתי לעו"ד דוק דרך האינטרנט וכבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה לא קלה בכלל בחיי כאשר בסופה כבודי שב אלי. אין עליו, צעיר ומבריק - יישר כוח! -
הוסף חוות דעתרחל חסוי | 12/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ביותר, מסור, אמין ואחראיחוות דעת:🌹אסף היקר🌹 חודש טוב ומבורך תודה רבה לך על מסירות, אמינות, אחריות והמון מקצועיות בתיק שייצגת עבורי. הדף יקצר מלהכיל את הערכתי הכנה אליך. אין לי ספק שהתוצאה מדברת בעד עצמה! מודה לך מקרב לב ומאחלת לך הצלחה רבה בכל מעשה ידך, להיכן שתפנה תצליח ותשגשג. אתה עו"ד מסור, מקצועי ואחראי שמדינת ישראל זקוקה להרבה כמוך !!!! המון הצלחה בהמשך בהערכה ובהוקרה רבה❤️❤️❤️ רחל -
הוסף חוות דעתאורי חסוי | 09/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:באמת שלא יכולתי לבחור עורך דין טוב יותר!חוות דעת:אסף מקצועי ברמה הכי גבוהה שהכרתי. יסודי, תמיד נותן ייעוץ מדויק, לא משאיר שאלה אחת ללא תשובה והכי חשוב מספק את הסחורה בסופו של דבר. -
הוסף חוות דעתאירנה חסוי | 30/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:לוחם צדק אמיתי!חוות דעת:עו"ד דוק סייע לי רבות בתביעה פלילית שהגישו נגדי. מההתחלה הוא פעל ביסודיות והפך כל אבן בסיפור כדי לאפשר לי לחזור לשגרה במהרה. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 21/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות ותבונה והכל בגובה העינייםחוות דעת:השילוב האולטימטיבי של מקצועיות בלתי מתפשרת, תבונה ואנושיות. אם הגעת למשרד הזה אתם יכולים להיות בטוחים שאתם בידיים הכי טובות שיש.