נפתח לי תיק במשטרה על תקיפה
אנונימי שאל\ה בתאריך 10/10/2014:
היי עו"ד דוק, לפני מספר ימים המשטרה פתחה לי תיק על תקיפה שלא הייתה ולא נבראה. זימנו אותי כבר בפעם השלישית לתחנה על מנת שאני יודה בעבירה שלא ביצעתי בשבוע שעבר – תקיפה מחוץ למועדון לילה. אני לא יודע מה המשטרה רוצה ממני ואני ממש צריך ייעוץ בעניין. תודה מראש.
-
נפתח לי תיק במשטרה על תקיפה
יבגני שלום,
בהנחה שלא ביצעת את התקיפה אני ממליץ שתכחיש מכל וכל את המיוחס לך בכל פעם מחדש ולא תשנה את גרסתך הראשונית. עצם העובדה שאתה נקרא כבר פעם שלישית לתחנה מעידה על כך שלחוקרים אין מספיק ראיות שקושרות אותך לאירוע. כמו כן, אני ממליץ שתקרא מאמר שפרסמתי לאחרונה בנושא חקירה במשטרה על מנת שתגיע מוכן יותר לחקירה הבאה (אם תגיע) וכן תיוועץ עם עו"ד פלילי שיפעל אל מול התחנה לצורך סגירת התיק נגדך.
בכבוד רב,
עו"ד אסף דוק
052-6885006האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו”ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
יחידת הסדר מותנה במשטרה סגרה תיק תקיפה וחבלה נגד לקוח מחוסר אשמה פלילית
לקוח המשרד נעצר ונחקר על ידי משטרת יבנה בחשד שתקף באלימות אדם אחר בעסק שלו. הלקוח הכחיש מן ההתחלה את החשדות שיוחסו לו, תוך שטען כי מדובר בתלונת שווא שמניעיה קרא עוד >>
-
סגירת תיק פלילי בעבירות תקיפה ופציעה
כנגד לקוח המשרד נפתח תיק פלילי חמור בגין עבירות תקיפה ופציעה כלפיי אדם אחר במסגרת בילוי לילי בעיר תל אביב. בעקבות פניית משרדנו למפלג תביעות ת"א, הסכימה התביעה לקבל את קרא עוד >>
-
סגירת תיק תקיפה והיזק לרכוש במזיד בעילה של חוסר אשמה
כנגד לקוחת המשרד נפתח תיק פלילי בגין תקיפה והיזק לרכוש במזיד. במרוצת הזמן התיק נגדה נסגר בעילה של חוסר ראיות וכך יצא שנותר לה רישום משטרתי. בעקבות ערר שהוגש על-ידי קרא עוד >>
-
סגירת תיק פלילי ללקוח בעבירות תקיפה חמורה והחזקת סכין
כנגד לקוח המשרד נפתח תיק פלילי בחשד לתקיפה חמורה והחזקת סכין שלא כדין. בעקבות ייצוג משרדנו הוחלט במדור תביעות אילת לסגור את תיק החקירה כנגדו ובכך להימנע מהגשת כתב אישום קרא עוד >>
תשובות לשאלות חשובות בנושא
מדוע חשוב כל כך להסתייע בעורך דין פלילי מומחה?
עולם המשפט הפלילי סבוך, מורכב ומאפשר טווח פעולה רחב. עורך הדין שייצג את האינטרסים שלך יוכל עוד משלביו הראשונים של ההליך לסכל את האפשרות שתואשם או תורשע בהאשמות שווא וכן במקרים מסוימים אף להביא לביטול ההליך הפלילי שנפתח נגדך.
כיצד לבחור את עורך הדין הפלילי הנכון?
קיימים משרדי עורכי דין פליליים רבים, וכל אחד מהם מצהיר על עצמו כמשרד מוביל ומצליח. בבחירת עו"ד פלילי רצוי לשים דגש על תחומי ההתמחות שלו, הוותק והניסיון המשפטי בהם הוא מחזיק, לוודא שאינו מספק הבטחות שווא ולדאוג שיש ביניכם אינטראקציה אישית טובה. בנוסף, כל מי שבידו רישיון לעריכת דין יכול לספק סיוע משפטי למי שזקוק לכך, אך כשם שאיננו מצפים מרופא עיניים שיסתום לנו חור בשן, כך לא יהיה זה נבון לצפות מעו"ד המתמחה בנדל”ן שיהיה בעל מומחיות בדין הפלילי.
מדוע לבחור בנו לייצוג בהליכים פליליים?
משרדנו מחזיק במוניטין וניסיון עשיר בתחומי המשפט הפלילי ומורכב מעורכי דין המתורגלים בחשיבה משפטית פורצת דרך למציאת פתרונות מקוריים ללקוחותיו, תוך מאמץ מתמיד להעניק את השירות המשפטי האיכותי, המסור והדיסקרטי ביותר.