נתפסתי עם קנאביס והשוטר נהג באלימות – מה לעשות?
אנונימי שאל\ה בתאריך 15/06/2024:
שלום לכולם,
אתמול בערב נתפסתי עם חבר שלי כשעלינו היה קצת קנאביס, פחות מגרם. לא השתמשנו בו עדיין. במהלך המעצר ביקשנו מהשוטר להפסיק את החיפוש, אבל הוא התעלם מאיתנו. ניסינו לצלם אותו והוא התחיל להיות אלים, כמעט תקף אותנו פיזית. הוא נרגע רק כששאלנו למה הוא מפעיל אלימות ואמרנו שאנחנו לא מתנגדים למעצר.
כשהגענו לתחנה, השוטרים צחקו עלינו והמתנו 45 דקות עד שהגיע חוקר. במהלך החקירה הייתי ממש לחוץ, והחוקר איים עליי שאם לא אדבר הוא ייתן לי סטירה ושכדאי לי לדבר לעניין. כל פעם שניסיתי להסביר את עצמי, הוא צרח עליי שאני משקר, למרות שאמרתי את האמת. בסוף שוחררתי, אבל אני בן 17 וחצי וזו הפעם הראשונה שאני נתקל במשטרה. האם יש סיכוי למחוק את הרישום הזה?
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
היועמ"ש הורה על עיכוב הליכים פליליים נגד לקוח שהואשם שתקף באלימות קשה את אשתו
משטרת ישראל הגישה כתב אישום נגד לקוח המשרד לאחר שתקף באלימות קשה את אשתו. בעקבות ייצוג משרדנו, היועץ המשפטי לממשלה החליט לעכב את ההליכים המשפטיים נגדו תוך ביטול ההליך המשפטי קרא עוד >>
-
שכנות פלילית – כיצד להתמודד עם שכן מטריד שנוהג באלימות
יחסי שכנות הם חלק בלתי נפרד מהחיים בישראל לאור העובדה שמעל שמונים אחוזים מהתושבים במדינה מתגוררים בבנייני מגורים או בבתים משותפים. על כן, ביחסים אלו, בדומה לרוב האינטראקציות האנושיות, עשויים קרא עוד >>
-
הרשעת אישה שתקפה באלימות במספר הזדמנויות את לקוח משרדנו במסגרת קובלנה פלילית פרטית
לקוח משרדנו הגיש קובלנה פלילית פרטית נגד נאשמת שתקפה אותו באלימות במספר הזדמנויות. בעקבות ייצוג משרדנו ובזמן שמיעת ההוכחות בתיק, הנאשמת בחרה להודות במעשיה ובית משפט השלום בתל אביב מצא קרא עוד >>
-
סגירת תיק פלילי בהיעדר אשמה לבעל עסק שהואשם שתקף באלימות לקוחה
לקוח המשרד, בעל עסק לשטיפת מכוניות, נעצר במשטרת יבנה ונחקר בחשד שתקף באלימות לקוחה שהגיעה למקום. הלקוח הכחיש מכל וכל את המיוחס לו ומסר כי נפל קורבן לתלונת שווא מחפירה קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 23/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מצוין שבקי בכל הפינות הקטנות של המקצועחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק דרך האינטרנט בעקבות ההמלצות. התברר שזה עו"ד מצוין. היה מקצועי מאוד ובקי בכל הפינות הקטנות של המקצוע. זמין למקרה שצריך ומוכן לענות על השאלות ולהסביר (הרבה מעל ומעבר לציפיות שלי). העבודה נעשתה תוך זמן קצר לשביעות רצוני. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 20/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונהחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק עם תיק מסובך עתיר טעויות עקב ייעוץ כוזב מעו"ד אחרים, כשכבר חשבתי שאין לי מה לעשות פגשתי את אסף שהיווה לי חבל הצלה, ממש ככה. אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונה. אנצל את הזדמנות זו גם להודות לעו"ד נוי לביא שעמלה יחד עם אסף על התיק שלי, במקצועיות יוצאת דופן. מחיר הוגן, שירותיות תוך מקצועיות, והכי חשוב אורך הרוח והתחושה שהתיק באמת בידיים טובות כערך עליון. עו"ד אסף דוק, ועו"ד נוי לביא תודה רבה רבה לו הייתה לי היכולת להביע את הערכתי מעבר לפלטפורמה הזו הייתי עושה זאת ללא ספק. תודה. אאחל לכם שנה של השגת יעדים והגשמת חלומות, והכי חשוב תמשיכו להיות כפי שאתם. -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 15/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:כבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות!חוות דעת:הגעתי לעו"ד דוק דרך האינטרנט וכבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה לא קלה בכלל בחיי כאשר בסופה כבודי שב אלי. אין עליו, צעיר ומבריק - יישר כוח! -
הוסף חוות דעתאודליה חסוי | 15/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנהחוות דעת:ברצוני להביע את תודתי והערכתי לך באופן אישי ולצוות משרדך, על השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנה. עלה והצלח. אודליה -
הוסף חוות דעתראובן חסוי | 15/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות, אינטליגנציה, רגישות וערכיותחוות דעת:השילוב בין מקצועיות, אינטליגנציה, רגישות וערכיות מביאות לייחודיות של עו"ד אסף דוק. מדובר בסניגור שמשרה תחושת ביטחון מהרגע הראשון ועושה הכל כדי לקדם את התיק ולהוביל להצלחתו. תודה רבה לך ולצוות עורכי הדין במשרד על עבודה יסודית, יצירתית ומסורה. -
הוסף חוות דעתגלעד ש. | 15/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובותחוות דעת:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובות. עורכי הדין במשרד ייצגו אותי במסירות, מקצועיות ותמיד היו זמינים עבורי לכל שאלה ועניין גם שחזרתי על עצמי. גם התוצאה המשפטית הטובה לא איחרה לבוא והתיק שנפתח נגדי נסגר מחוסר אשמה. תודה רבה לכם. -
הוסף חוות דעתמייקל חסוי | 15/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של מקצועניםחוות דעת:משרד עורכי דין של מקצוענים. לאחר ניסיון כושל עם מספר עו"ד אחרים עו"ד דוק ושאר עורכי הדין המשרד עשו בשבילי עבודה מדהימה ואודה להם על כך עד שארית חיי. -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 15/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:כבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות!חוות דעת:הגעתי לעו"ד דוק דרך האינטרנט וכבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה לא קלה בכלל בחיי כאשר בסופה כבודי שב אלי. אין עליו, צעיר ומבריק - יישר כוח! -
הוסף חוות דעתראובן חסוי | 15/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות, אינטליגנציה, רגישות וערכיותחוות דעת:השילוב בין מקצועיות, אינטליגנציה, רגישות וערכיות מביאות לייחודיות של עו"ד אסף דוק. מדובר בסניגור שמשרה תחושת ביטחון מהרגע הראשון ועושה הכל כדי לקדם את התיק ולהוביל להצלחתו. תודה רבה לך ולצוות עורכי הדין במשרד על עבודה יסודית, יצירתית ומסורה. -
הוסף חוות דעתיפים חסוי | 15/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מקצועי, מקרין ביטחון, הגון וישרחוות דעת:תודה רבה לעו''ד אסף דוק! יחס אנושי והמון המון סבלנות לכל השאלות, והיו לא מעט! תמיד היה זמין ופשוט אין מילים לתאר את העזרה הרבה שקיבלנו ממנו! מקצועי מאוד! תודה שוב!! -
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 15/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על המסירות, האנושיות והמקצועיות הרבהחוות דעת:רוצה להודות לעו"ד דוק ועו"ד רביד כהן ממשרדו על שייצגו אותי בהצלחה לאורך שנים בתיק שנוהל נגדי. תודה על המסירות, האנושיות והמקצועיות הרבה. ממליץ בחום כמובן, יישר כוח אוהב אתכם.