סירוב שירות ציבורי בטענה להטרדה – מה עושים?
אנונימי שאל\ה בתאריך 08/06/2024:
שלום לכולם, יש לי שאלה דחופה. פקיד בעירייה סירב לתת לי שירות בטענה שאני מטריד אותו. אני מרגיש שזה לא הוגן ושזה נעשה בכוונה. האם אפשר להגיש נגדו כתב אישום על אי מילוי חובה ציבורית במזיד? מה התנאים להגשת כתב אישום כזה? תודה מראש על העזרה!
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
בית המשפט דוחה בקשה לצו הרחקה של אישה שטענה להטרדה מינית
לקוח המשרד הוזמן לדיון בבית משפט השלום בהרצליה בעקבות בקשה לצו למניעת הטרדה מאיימת שהגישה נגדו אישה שטענה שהטריד אותה מינית בכך שהתקין מצלמות נסתרות בביתה ואיים על חייה. במהלך קרא עוד >>
-
סירוב של פקודה בלתי חוקית בעליל: מה ההשלכות?
המערכת הצבאית מושתתת על היררכיה, משמעת וסדר על כן על המשרתים בה מוטלת החובה להיענות לפקודות. חיילים המסרבים פקודה מערערים את היציבות הצבאית ועונשים חמורים מוטלים עליהם. יחד עם זאת, קרא עוד >>
-
שחרור ממעצר לקוח שנחשד בתקיפת שוטרים עקב סירוב המשטרה לגבות עדות מזכה מעד מרכזי
לקוח המשרד נעצר על-ידי משטרת אשדוד בחשד שתקף שוטרת סיור וקצין משטרה. במסגרת הדיון להארכת מעצרו של החשוד בבית משפט השלום באשקלון, ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו לצורך השלמות חקירה קרא עוד >>
-
זיכוי נאשם מהטרדה עקב סירוב לקבלת פרידה
בית המשפט זיכה נאשם מהטרדה באמצעות מתקן בזק לאחר שניסה לשכנע את זוגתו לשקול מחדש את החלטתה להיפרד ממנו. ההחלטה התבססה על כך שלא הוכח שהנאשם פעל מתוך כוונה קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתיניב חסוי | 05/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:צוות של אלופים. מודה לבורא עולם שהכיר לי אתכם.חוות דעת:אומר כמה וכמה פעמים תודה רבה לבורא עולם ששלח לי תעורך דין הזה. הוא אלוף עורך דין חכם מאוד ומנוסה שיודע ומכיר את בית המשפט טוב מאוד איך להתנהל מולו עורך דין אלוף עזר לי המון וסגר לי שני תיקים חמורים ובעייתיים והוכיח את הצדק האמיתי. המלצה שלי בנוסף לכל אדם ישר והגון שזה דבר הכי חשוב בעורך דין. כיום יש הרבה רמאים שימרחו אותכם הוא משקף תמציאות וישר והגון במילותיו ממש תענוג של עורך דין. תודה לבורא עולם ששלח לי אותו. ועורכת הדין נוי לביא שעובדת יחד עם אסף – מודה לך מקרב לב גם אין מילים, איזה סבלנות עזרה המון בלדבר לפעול וכל דבר אפשרי. התייחסות מדהימה אין דברים כאלה מתייחסת כמו אמא. ממש ריגשה אותי אלופה עזרה לי המון. הצוות הזה הם פשוט מדהימים. אני ומשפחתי מודים לכם. -
הוסף חוות דעתאיתן חסוי | 19/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ודקדקן כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפליליחוות דעת:זו הזדמנות טובה להודות על העבודה והדאגה. מדובר בעו"ד מקצועי, דקדקן, כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפלילי ואפשר לסמוך עליו שיוביל אותך בבטחה בדרך הנכונה לעבר התוצאה הטובה ביותר. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 11/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:פשוט משרד של אלופים!חוות דעת:תודה על היחס האישי,והסבלנות שהגדשתם ,לכל אורך התהליך, עם המקצועיות והיסודיות הגבוהה, פשוט אלופים... תודה רבה 🙏🌹🌺 -
הוסף חוות דעתאריק חסוי | 09/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:לבחור בו כמייצג בתיק הייתה ההחלטה הטובה ביותר שעשיתיחוות דעת:קיבלתי ייצוג מקיף ומקצועי מעו״ד אסף דוק ושותפיו, לבחור בו כמייצג בתיק הייתה אחת ההחלטות הטובות שעשיתי. ממליץ בחום! -
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על המסירות, האנושיות והמקצועיות הרבהחוות דעת:רוצה להודות לעו"ד דוק ועו"ד רביד כהן ממשרדו על שייצגו אותי בהצלחה לאורך שנים בתיק שנוהל נגדי. תודה על המסירות, האנושיות והמקצועיות הרבה. ממליץ בחום כמובן, יישר כוח אוהב אתכם. -
הוסף חוות דעתאורן חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים.חוות דעת:אסף הוא אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים. ליווה אותי במסירות ומקצועיות בתקופה הכי חשוכה בחיי ועשה זאת בגאון. -
הוסף חוות דעתיהודה חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה ענקית על ייצוג משפטי מציל חייםחוות דעת:אני רוצה להודות לאסף וכל הצוות שלו על השרות הנפלא שקיבלתי וגם בתחום המשפטי הוא פשוט ענק וכל מה שנשאר לי לומר זה רק תודה בענק. -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונהחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק עם תיק מסובך עתיר טעויות עקב ייעוץ כוזב מעו"ד אחרים, כשכבר חשבתי שאין לי מה לעשות פגשתי את אסף שהיווה לי חבל הצלה, ממש ככה. אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונה. אנצל את הזדמנות זו גם להודות לעו"ד נוי לביא שעמלה יחד עם אסף על התיק שלי, במקצועיות יוצאת דופן. מחיר הוגן, שירותיות תוך מקצועיות, והכי חשוב אורך הרוח והתחושה שהתיק באמת בידיים טובות כערך עליון. עו"ד אסף דוק, ועו"ד נוי לביא תודה רבה רבה לו הייתה לי היכולת להביע את הערכתי מעבר לפלטפורמה הזו הייתי עושה זאת ללא ספק. תודה. אאחל לכם שנה של השגת יעדים והגשמת חלומות, והכי חשוב תמשיכו להיות כפי שאתם. -
הוסף חוות דעתגיא צברי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוחחוות דעת:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוח. מי ששוכר את שירותיו יודע שהוא בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתאורן חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים.חוות דעת:אסף הוא אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים. ליווה אותי במסירות ומקצועיות בתקופה הכי חשוכה בחיי ועשה זאת בגאון. -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:טיפול משפטי מקצועי ומנצחחוות דעת:פניתי למשרדו של אסף היקר, עם נושא שהיה חשוב לי מאוד ליכולת שלי להמשיך לחיות בשלום עם עצמי. רציתי צדק מוחלט וביקשתי את עזרתו של אסף. אני שמח מאוד לספר שאסף יחד עם נוי, עשו עבודה מקצועית מצויינת והשיגו במלואה את בקשתי המורכבת. בנוסף, אציין בשמחה שמלבד העבודה המקצועית המושלמת, קיבלתי במשך כל הדרך הארוכה, יחס אישי, חם, מבין, לבבי, איכפתי, דואג ותומך ללא תנאי וזאת עד שהשגנו את הניצחון המלא ברוך השם. תודה חמה לאסף היקר והצוות שלו על הטיפול הסופר מקצועי והמנצח ותודה על היחס הלבבי והתומך. בכבוד והערכה, ניסים