עבירות סחר בסמים
אנונימי שאל\ה בתאריך 17/11/2018:
הוגש נגדי כתב אישום(בגיר 19) על שימוש וסחר יבוא ויצוא בסמים והכי חמור הייתי עם קטין שסחר אבל לא השתמש ובדקו אותו ויצא נקי בכתב אישום מופיע
3 אישומים
1.שימוש שלא לצריכה עצמית
2.יבוא יצוא וסחר
3. רשום אותו דבר כמו בשני ואני לא מבין מה המשמעות של זה שחזרו על זה פעמיים
בר.פ שהוצאתי היה עוד סעיף כמובן של הדחת קטין
מה שאני לא רואה שמוזכר בכתב אישום…
צריך להתייחס שזה עבירה ראשונה ואחרונה שלי ושיתפתי פעולה מלאה עם החוקרים ורציתי לדעת מה העונש הצפוי ואם יש סיכוי שאני לא אקבל על זה כלא ובמקום עבודות שירות…
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
צעיר ירצה 23 חודשי מאסר על סחר ותיווך בסמים לסוכן משטרתי
בית משפט השלום בירושלים הטיל 23 חודשי מאסר על צעיר שהיה מעורב בעבירות סמים [ת"פ 56122-07-17]. הצעיר מכר בכמה הזדמנויות סמים לסוכן משטרתי ואף תיווך עבורו בעבירות סמים אחרות. השופט קרא עוד >>
-
סגירת 4 תיקים ללקוח בעבירות סחר בסמים ומכירת משקאות משכרים לקטינים
כנגד לקוח המשרד נפתחו 4 תיקים פליליים בחשד לסחר בסמים ומכירת משקאות משכרים לקטינים. בעקבות ייצוג משרדנו הוחלט בתביעות רמלה לאמץ את טענות ההגנה שלנו ולסגור את כל תיקי החקירה קרא עוד >>
-
שחרור ממעצר נאשם בעבירות סחר בסמים בהיקף נרחב ללא קבלת תסקיר
לקוח המשרד נעצר ונחקר במשטרת מוריה לאחר שנתפס על חם מבצע עסקאות סמים בהיקף נרחב. עם הגשת כתב האישום נגדו ובמסגרת הדיון להארכת מעצרו עד תום ההליכים בבית משפט השלום קרא עוד >>
-
נשיא המדינה העניק חנינה לעובד סוציאלי שהורשע בעבירות סחר בסמים
נשיא המדינה, מר יצחק הרצוג, נעתר לבקשת חנינה שהגיש משרדנו ומתוקף סמכותו הורה על מחיקת עברו הפלילי של לקוח שהורשע בעבירות סחר בסמים, זאת לאחר ששיקם את חייו, החל לעבוד קרא עוד >>
תשובות לשאלות חשובות בנושא
מדוע חשוב כל כך להסתייע בעורך דין פלילי מומחה?
עולם המשפט הפלילי סבוך, מורכב ומאפשר טווח פעולה רחב. עורך הדין שייצג את האינטרסים שלך יוכל עוד משלביו הראשונים של ההליך לסכל את האפשרות שתואשם או תורשע בהאשמות שווא וכן במקרים מסוימים אף להביא לביטול ההליך הפלילי שנפתח נגדך.
כיצד לבחור את עורך הדין הפלילי הנכון?
קיימים משרדי עורכי דין פליליים רבים, וכל אחד מהם מצהיר על עצמו כמשרד מוביל ומצליח. בבחירת עו"ד פלילי רצוי לשים דגש על תחומי ההתמחות שלו, הוותק והניסיון המשפטי בהם הוא מחזיק, לוודא שאינו מספק הבטחות שווא ולדאוג שיש ביניכם אינטראקציה אישית טובה. בנוסף, כל מי שבידו רישיון לעריכת דין יכול לספק סיוע משפטי למי שזקוק לכך, אך כשם שאיננו מצפים מרופא עיניים שיסתום לנו חור בשן, כך לא יהיה זה נבון לצפות מעו"ד המתמחה בנדל”ן שיהיה בעל מומחיות בדין הפלילי.
מדוע לבחור בנו לייצוג בהליכים פליליים?
משרדנו מחזיק במוניטין וניסיון עשיר בתחומי המשפט הפלילי ומורכב מעורכי דין המתורגלים בחשיבה משפטית פורצת דרך למציאת פתרונות מקוריים ללקוחותיו, תוך מאמץ מתמיד להעניק את השירות המשפטי האיכותי, המסור והדיסקרטי ביותר.