עו"ד לחקירה
אנונימי שאל\ה בתאריך 16/04/2017:
היי,
האם סנגור יכול להכנס עם חשוד לחקירה במשטרה?
אשמח לדעת. אם לא, אז כמה קרוב ואם בכלל יכול סנגור להיות עם החשוד בזמן חקירה? והאם יש הבדל בין גופ המשטרה או גוף אחר לעניין זה. תודה רבה
-
עו"ד לחקירה
שלום,
בניגוד למדינות מתוקנות ברחבי העולם, בישראל עורך הדין לא יכול לנכוח עם מרשו בחדר החקירות במשטרה. הסנגור יכול ללוות את הלקוח לתחנת המשטרה, לייעץ לו לפני החקירה ולהמתין לו מחוץ לחדר החקירות.
שימי לב, כי לאחרונה נפסק בבית הדין לעבודה כי עורכי דין רשאים לנכוח עם מרשו בחקירה של המוסד לביטוח לאומי.
בכבוד רב,
עו"ד אלעד שאול
עורך דין פלילי
טלפון 0522333730האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו"ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
מה ההבדל בין בדיקה משטרתית לחקירה משטרתית?
בכדי לשמור על החוק והסדר במדינה משטרת ישראל מתבצעות חקירות משטרתיות בכדי לאתר עבריינים החשודים בביצוע עבירות פליליות, לאסוף ראיות ולמנוע את הפשע הבא. לרוב תחילתה של החקירה הפלילית נעשית קרא עוד >>
-
מה ההבדל בין חקירה ראשית לחקירה נגדית?
ישנם שני סוגי חקירות של עדים בבית המשפט: חקירה ראשית וחקירה קרא עוד >>
-
הכנה לחקירה במשטרה – המדריך לנחקר
גם האדם הנורמטיבי ביותר יכול למצוא עצמו יום אחד מוזמן במפתיע לחקירה בתחנת משטרה, מכל סיבה שהיא, גם אם אינו אשם במאומה. נוכחות בחדר החקירות היא מעמד מביש, פולשני ומבלבל קרא עוד >>
-
הזמנה בטלפון לחקירה במשטרה
אדם יושב בביתו, לפתע מצלצל הטלפון, מן העבר השני נמצא שוטר, המזמן אותו לתחנת המשטרה לחקירה, או למתן עדות. מה עליו לעשות, ממה יש להיזהר, והאם חובה עליו להתייצב מיד קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתאיסק חסוי | 20/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי הדין הטוב ביותר בתחום הפליליחוות דעת:שירות מהיר, מקצועי ומרגיע. שמח שמצאתי אתכם, הצלתם לי את החיים. -
הוסף חוות דעתג'ון חסוי | 15/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אסף הקוסם עזר לי לנצח את הסטטיסטיקה ודאג לגניזת התיק נגדי.חוות דעת:תודה רבה לאסף דוק ולצוות המשרד שלקח חלק בתיק. אסף הוא עורך דין מקצועי, אמין, רציני, מקרין ביטחון וכריש. תודה על הזמינות והליווי 24.7, השליפות מהכובע בדיונים בבית המשפט, על זה שכל דיון גרמת לחוקרים ולתובעים לגמגם והשארת אותם אובדי עצות. התיק היה מנוהל ע"י יחידת הסייבר הארצית בלהב 433 ופרקליטות הסייבר של מדינת ישראל. אסף הקוסם עזר לי לנצח את הסטטיסטיקה ודאג לגניזת התיק נגדי. -
הוסף חוות דעתאיסק חסוי | 06/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי הדין הטוב ביותר בתחום הפליליחוות דעת:שירות מהיר, מקצועי ומרגיע. שמח שמצאתי אתכם, הצלתם לי את החיים. -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 03/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מפחד להילחם על חפותו של הלקוחחוות דעת:שלום לכולם ברצוני להמליץ על עו"ד אסף דוק. הגענו למשרד שלו בעקבות המלצה באינטרנט ואף המלצה של קולגה שלו. מצאנו עורך דין שלא מפחד להילחם על חפותו של הלקוח שלו בבית המשפט ולא רואה ממטר את גורמי האכיפה שנמצאו על-ידי בית המשפט כלא אמינים. אנחנו ממליצים עליו בחום ובטוחים שכל מי שייעזר בשירותיו יבין בדיוק על מה אנחנו מדברים. -
הוסף חוות דעתבלסם חסוי | 03/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין חכם ומקצועיחוות דעת:עורך דיין אסף דוק שירות טוב מאוד, הכל מדויק, הכל כמו שצריך . עבודה מושלמת, הכל בזמן. יש שיטת דיבור טובה מאוד. סדר בעבודה. אין מה להגיד יותד הכל מושלם. אני מאוד שמחה. -
הוסף חוות דעתאהוד חסוי | 25/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של מקצועניםחוות דעת:משרד עורכי דין של מקצוענים. הגעתי אליהם בעקבות זימון לועדת משמעת באוניברסיטה. עו"ד דוק זיכה אותי מכל אשם! בזכות הייצוג שלו קיבלתי הזדמנות להמשיך במסלול המקצועי שלי. מדובר בעו"ד שנתן לי תחושת ביטחון כבר בפגישה הראשונה, הפגין אכפתיות לאורך כל הדרך ובסופו של דבר השיג עבורי את התוצאה הטובה ביותר. שמח שזכיתי להכיר אותו וממליץ עליו בעיניים עצומות. -
הוסף חוות דעתאלי חסוי | 23/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר וזיכה אותי מכל אשמהחוות דעת:אסף היקר ראוי להערכה והערצה, ייצג אותי בתהליך מורכב, ביצע חקירות נגדיות, נצמד לגירסתי, האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר, וזיכה אותי מכל אשמה, אין מילים שיוכלו לתאר את רמת הרגישות והמקצועיות והייחודיות בה פעל. מעריך מודה לך מקרב לך. -
הוסף חוות דעתדני חסוי | 06/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד דוק ליווה אותנו לאורך כל הליך המעצר במקצועיות עד לשחרורו של הבן בעבירה לא פשוטה כללחוות דעת:שלום לכולם, הגענו אל אסף בעקבות המלצות באינטרנט ואנחנו מברכים על כך. מלבד העובדה שקיבלנו מהתחלה יחס אישי והבנה לבעייה שהייתה לנו עם הבן, הוא ליווה אותנו לאורך כל הליך המעצר במקצועיות עד לשחרורו של הבן בעבירה לא פשוטה כלל. אין לנו אלא להודות לו ולהעלות מספר שורות שיסייעו לכל אותם אלה שהיו במצבנו לקבל בחירה נכונה באשר לזהות עו"ד אשר יטפל בעניינם. -
הוסף חוות דעתרחל חסוי | 04/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ביותר, מסור, אמין ואחראיחוות דעת:🌹אסף היקר🌹 חודש טוב ומבורך תודה רבה לך על מסירות, אמינות, אחריות והמון מקצועיות בתיק שייצגת עבורי. הדף יקצר מלהכיל את הערכתי הכנה אליך. אין לי ספק שהתוצאה מדברת בעד עצמה! מודה לך מקרב לב ומאחלת לך הצלחה רבה בכל מעשה ידך, להיכן שתפנה תצליח ותשגשג. אתה עו"ד מסור, מקצועי ואחראי שמדינת ישראל זקוקה להרבה כמוך !!!! המון הצלחה בהמשך בהערכה ובהוקרה רבה❤️❤️❤️ רחל -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 25/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי תותח!חוות דעת:מקבל ממני Like של החיים! עו"ד תותח. -
הוסף חוות דעתרן חסוי | 25/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:נחישות, ידע, הבנת העניין וטיפול מקצועי מאדחוות דעת:עם סיום הפרשה ברצוני להודות לך על טיפולך היעיל ומסור בעניני. מרגע הפניה אליך היית קשוב ומבין את הבעיה. הסכמת לקבל שיחת טלפון אפילו בשבת( מה שמעלה את הערכתי אליך בהבנת הדחיפות). גם בשפגישה במשרדך הבנת את הקושי ואת הבעייתיות והפגנת מקצועיות מרשימה יחד עם אמפטיה. הטיפול בעניין היה בהחלט מקצועי, יעיל ובסופו של דבר הוכיח כי ידעת את שאתה עושה - ועשית זאת בצורה המייטבית. שוב, הרבה תודה על נחישות, ידע, הבנת העניין וטיפול מקצועי מאד. -
הוסף חוות דעתאודליה חסוי | 21/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנהחוות דעת:ברצוני להביע את תודתי והערכתי לך באופן אישי ולצוות משרדך, על השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנה. עלה והצלח. אודליה