עיכוב בהליך משפטי פלילי – מה ההשלכות?
אנונימי שאל\ה בתאריך 01/06/2024:
היי,
המשטרה טוענת שלכאורה נתתי מכה למישהו בתחילת 2015. עד עכשיו לא נפתח המשפט. העיכוב נובע מכמה סיבות, אבל בעיקר בגלל שהייתי חולה. אם יגישו את כתב האישום בעוד כמה חודשים – מה היתרונות של חלוף הזמן – מעל 8 שנים (גם לגבי הגשה, ניהול המשפט, גזר הדין, טיעונים לעונש, וכד')?
אשמח מאוד לתשובה מפורטת.
תודה,
יוסי
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
צו עיכוב יציאה מהארץ בהליך פלילי – מהו וכיצד ניתן לבטלו?
צו עיכוב יציאה מהארץ הוא אחד הכלים העומדים לרשות הרשויות בהליכים פליליים, הליכי הוצאה לפועל, פשיטת רגל ועוד. בהליך הפלילי המטרה היא להבטיח שהאדם יגיע לחקירה, לדיונים בבתי המשפט ואף קרא עוד >>
-
פוליגרף בהליך פלילי – בדיקת אמת או שקר של נבדק
האם מכשיר הפוליגרף משמש כראיה קבילה בהליכים משפטיים? האם תוצאותיו חד משמעיות או מהוות ניתוח סטטיסטי? בחדשות אנו שומעים רבות על השימוש במכשיר הפוליגרף כאמצעי לבדיקת האמת, אך יש לדעת קרא עוד >>
-
שימוש בפוליגרף בהליך פלילי
בעת האחרונה עלו לכותרות מספר מקרים בהם בחרו חשודים בעבירות, וכן מתלוננים, לעבור בדיקת פוליגרף בשלבי החקירה המשטרתית. על מנת לסלק אי הבנות, חשוב להבהיר כי בדיקה זו איננה משמשת קרא עוד >>
-
באילו מצבים לא תינתן לחשוד זכות שימוע בהליך פלילי?
במציאות ימינו, די בעצם הגשת כתב אישום כנגד אדם בכדי להביא לפגיעה אנושה בשמו, בקריירה שלו ובמשפחתו. זכות השימוע בהליך הפלילי מעוגנת בסעיף 60א לחוק סדר הדין הפלילי ומגדירה את קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתפאולה חסוי | 01/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין תותח בתחום הפליליחוות דעת:תודה ענקית לעורך דין אסף דוק, על היחס האישי, המענה בכל הדרך, והכי הכי חשוב- על התוצאה המטורפת. אסף הצליח לרפא אי צדק ענקי ועוול שנגרם לי. לא אגזים אם אומר שהוא פשוט עורך דין תותח בתחומו. תודה רבה🙌 -
הוסף חוות דעתרווית חסוי | 01/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מנוסה עם סבלנות אין קץחוות דעת:הגעתי למשרדו של אסף על מנת לקבל ייעוץ משפטי בעניין שמדיר שינה מעיני כבר תקופה ארוכה. אסף ישב איתי ארוכות ובסבלנות אין קץ פשוט ענה לי על כל השאלות שהטרידו את מנוחתי וגרם לי להרגיש הרבה יותר רגועה עם הדברים. יישר כוח! -
הוסף חוות דעתקובי חסוי | 01/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:5 כוכבים קל! משרד עורכי דין של מקצוענים ויסודיים!חוות דעת:הגעתי לשיחת ייעוץ עם עורכי הדין אסף דוק ונוי לביא לאחר שחברה שמולה אני נמצא בתביעה אזרחית איימה עלי בתביעה פלילית. התרשמתי כי מדובר בעורכי דין יסודיים באופן שנדיר למצוא במחוזותינו. נתנו לי הרבה טיפים ונקודות למחשבה וניתחו את כל הנקודות הרלוונטיות דק דק והרגיעו אותי מאד. תודה רבה ו5 כוכבים - קל! -
הוסף חוות דעתעמית חסוי | 01/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מספר אחד!חוות דעת:אסף דאג מהרגע הראשון להכל, מספר אחד! -
הוסף חוות דעתישראל חסוי | 01/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הבחור יודע את העבודהחוות דעת:להיות מואשם במעשים מגונים זה לא קל, לבלות ימים ושבועות במעצר זה עוד יותר לא קל, לראות את החיים שלך נגמרים מיום ליום והזמן זוחל כמו צב, זה מתכון קל להתאבדות, עד ליום שאתה פוגש את עורך דין אסף דוק, שנכנס לנעליים שלך, מדמיין שהוא בעל התיק ומוכיח לכולם שהוא נלחם על חפותו האישית כדי להוציא בשבילך חלופת מעצר ובהמשך גורם לתביעה לחזור בה מכתב האישום. הבחור יודע את העבודה. -
הוסף חוות דעתאורי חסוי | 01/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:באמת שלא יכולתי לבחור עורך דין טוב יותר!חוות דעת:אסף מקצועי ברמה הכי גבוהה שהכרתי. יסודי, תמיד נותן ייעוץ מדויק, לא משאיר שאלה אחת ללא תשובה והכי חשוב מספק את הסחורה בסופו של דבר. -
הוסף חוות דעתאיתמר חסוי | 01/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין פלילי מיומן וחריף שהציל אותיחוות דעת:ברצוני להודות לעורך דין דוק שייצג אותי בתיק פלילי, לאחר שיחה ראשונה בטלפון ישר הרגשתי שהגעתי לבן אדם הנכון שבאמת לא עוד תיק על הדרך, בן אדם שאכפת לו ממך במבחן התוצאה לא יכולתי לקבל החלטה יותר טוב ממה שקיבלתי, מומלץ בחום בן אדם חם בן אדם עם נשמה שכיף לדבר איתו ולספר לו את המקרה בתיק בתור מי שמייצג אותך כמובן נותן לך את כל האופציות שבדרך מה יהיה ומה מבחן התוצאה, מאחל לך בהצלחה בהמשך דרכך ושוב פעם תודה אלוף ובעזרת השם שניפגש רק בדרכים טובות. -
הוסף חוות דעתיאיר חסוי | 01/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד שאפשר לסמוך עליו וגם להמליץ עליו בלב שלםחוות דעת:אסף דוק הוא עורך דין מקצועי, רציני, מקרין ביטחון, אמין, הגון וישר, לא עושה טעויות (עד כמה שידוע), מסביר מהו התהליך וכיצד הוא מתנהל, משתף ומעדכן לאורך כל הטיפול עד לסיום (מוצלח במקרה שלנו). טיפל במקרה שלנו ביעילות והוציא אותנו מהתסבוכת המיותרת. -
הוסף חוות דעתקובי חסוי | 01/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות עבודתו המשפטית היסודית ונחישותו האמת יצאה לאורחוות דעת:עו''ד אסף דוק היקר. בפתח דברי אבקש להודות לך! פניתי אליך מתוך מצוקה של אזרח ישר ושומר חוק, שלא ידע עברה על החוק מימיו, אושר נקלע לצרה שאינה קשורה אליו, ועלולה היתה להיות הרת אסון לפגיעה ביושרה שלי ועוד הבטים חשובים בחיי. פניתי אליך בהתראה קצרה של שעות בודדות מאוד, דאגת למצוא זמן יקר, בין דיון בבית משפט לפגישות, בכדי להיפגש,להקשיב, לייעץ, לתת כתף ולהירתם לעזרתי. מקצועיות , יחס אישי צמוד ומסור, זמינות, מהירות תגובה, לירידה לפרטים בצורה יסודית וכל מה שנדרש מעו"ד עם נסיון בסדר גודל שלך. תמיד דאגת להרגיע, לתת מענה בכל שעה שפניתי. בזכות כל זאת התקבלה התוצאה, והאמת יצאה לאור. כמו כן אבקשך למסור את תודתי לצוות המשרד שלך,שתמיד היה זמין ונכון לעזור. תבורכו ישר כח. שנה טובה בהוקרה קובי צ