רישום משטרתי לבגיר
אנונימי שאל\ה בתאריך 25/07/2017:
שלום אשמח לעזרתכם בשתי שאלות.
1. כשהייתי בגיר נפתח לי תיק פלילי עקב ריב עם אחותי שצעירה ממני בשנה. אכן הודיתי שתקפתי אותה אך לא הועלתי לדין, והתיק נסגר עקב חוסר עניין לציבור. מהו העונש לתקיפת בן משפחה שנעשתה על ידי בגיר (בן 17) והאם הרישום המשטרתי ימחק אוטומטית?
2. במהלך הריב נפצעה אחותי בשפה אך ללא שום חבלה נוספת. הייתי בן 17 בעת המקרה והיא שנה מתחתיי. רציתי לדעת מהי הסבירות שהרישום המשטרתי יבוטל אם אגיש בקשה והאם המשטרה מבטלת רישומים של תיקים אשר נסגרו מחוסר עניין לציבור בכלל?
תודה.
-
רישום משטרתי לבגיר
שלום וברכה רני
משאלתך מובן כי התיק נסגר בעילת חוסר עניין לציבור, כלומר, יש די ראיות בתיק אך אין אינטרס ציבורי לפעול כנגדך. משכך, לא יוגש נגדך כתב אישום וממילא לא תורשע ותיענש על עבירה זו.
מנגד, יש לך כרגע רישום משטרתי, ועל ידי סיוע של עו"ד פלילי ניתן למחוק רישום זה.
ראוי לציין כי המידע מהרישום המשטרתי מועבר לגופים מסוימים כגון צה"ל וכו, ועלול להסב נזק בתעסוקה עתידית.על כן מוצע להיוועץ בעו"ד פלילי שיסייע לך במחיקת הרישום המשטרתי.
בברכה
אור הדאיה, עו"דהאמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו"ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
מחיקת רישום משטרתי וביטול רישום תיקים שנסגרו במשטרה
כאשר אדם נחשד בביצוע עבירה הוא מזומן לחקירה, ונפתח כנגדו תיק במשטרה. באם החקירה מבשילה לכדי העמדה לדין פלילי, יעבור הדיון בתיק לבית המשפט, ועל פי תוצאת המשפט יירשם לחובת קרא עוד >>
-
ביטול רישום משטרתי בעבירות נשק וסחר בסמים
כנגד לקוח המשרד נפתחו תיקים משטרתיים בחשד שסחר בסמים והחזיק בנשק שלא כדין. במרוצת הזמן התיקים נגדו נסגרו במשטרה בעילות שונות וכך למעשה נותר לו רישום משטרתי. בעקבות בקשה שהגיש קרא עוד >>
-
מחיקת רישום משטרתי למנהל בית ספר שנחשד בעבירות אלימות ונשק
לקוח המשרד, מנהל בית ספר בפזורה הבדואית, פנה למשרדנו על מנת שנסייע לו במחיקת עברו הפלילי הכולל רישומים משטרתיים בעבירות אלימות ונשק. בעקבות ייצוג משרדנו הוחלט במדור מידע פלילי במטה קרא עוד >>
-
ביטול רישום משטרתי ללקוח שנחשד באונס
לקוח המשרד, אדם נורמטיבי המצוי בתחילת חייו האישיים והמקצועיים, פנה למשרדנו על מנת שנסייע לו במחיקת עברו הפלילי הכולל רישום משטרתי בעבירת אונס. הלקוח הכחיש מן ההתחלה את החשד המיוחס קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתנתנאל חסוי | 06/10/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך על שירות, מקצועיות ואיכפתיותחוות דעת:אחרי לא מעט התלבטויות והתייעצויות החלטתי להגיע לעו״ד אסף דרך כמה המלצות - כותב את החוות דעת הזו כמה דקות אחרי שהתיק נסגר. אז שוב תודה לך על שירות, מקצועיות, ואיכפתיות. ממליץ מאוד מאוד. -
הוסף חוות דעתרמי חסוי | 14/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה על פעולותיך בסגירת התיק נגדיחוות דעת:מעריך מאד את העבודה הרבה והקשה שעשיתם עבורי. על כן ממליץ עליך בחום! -
הוסף חוות דעתנתנאל חסוי | 11/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך על שירות, מקצועיות ואיכפתיותחוות דעת:אחרי לא מעט התלבטויות והתייעצויות החלטתי להגיע לעו״ד אסף דרך כמה המלצות - כותב את החוות דעת הזו כמה דקות אחרי שהתיק נסגר. אז שוב תודה לך על שירות, מקצועיות, ואיכפתיות. ממליץ מאוד מאוד. -
הוסף חוות דעתיקיר חסוי | 07/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ומקצועי שעזר לי מאוד!חוות דעת:עו"ד דוק הוא אדם ישר ומקצועי שעזר לי מאוד בייעוץ וייצוג בתיק פלילי מורכב. הגעתי אליו לאחר שעברתי 2 עורכי דין אחרים שהיו כלום ושום דבר לידו. ממליץ בחום. רק הצלחה בנאדם! -
הוסף חוות דעתטובי חסוי | 02/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד דוק ליווה אותנו במסירות אין קץ ובביטחון מלא בחפותו של הבןחוות דעת:עו"ד דוק זיכה את בני מעבירה חמורה בה הואשם על לא עוול בכפו! לאורך כל המשפט עו"ד דוק ליווה אותנו, המשפחה, במסירות אין קץ ובביטחון מלא בחפותו של הבן. על כך, אנו רוצים להביע בפניך כאן את תודתנו והערכתנו לפועלך. מי ייתן ומלאכים כמוך יהיו נחלת הכלל. תודה משפחת טובי. -
הוסף חוות דעתזוהר חסוי | 02/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה על עורך הדין אסף דוקחוות דעת:עו"ד דוק, תודה על העזרה! חשוב לי לציין שלמשטרה אין את הכלים העדינים להתמודד עם משברים בזוגיות. בקלות רבה ומבלי להתכוון (!) המשטרה יכולה להרוס חיים של משפחה שלמה. היה לי ריב עם אישתי. בתמימותי ומסתבר שגם בטיפשותי חשבתי שלהתקשר 100 יכול להרגיע את העיניינים. התקשרתי ל100 ומיד ביטלתי את הקריאה. לצערי הסתבר לי שזה לא אפשרי. כעבור מספר דקות המשטרה כבר עירבה את עצמה בניגוד לרצוני ולרצון אישתי. הם ניסו להבין ממנה מה גרם לי להתקשר אליהם, היא חשבה שאני טענתי שהיא הכתה אותי ובצעד אינסטנקטיבי היא טענה שאני הכיתי אותה. ומהתקרית ההזויה הזו הדברים רק הסתבכו וכעת החרב מתהפכת מעל צווארי ומעל עתיד משפחתי. לאזרח מן השורה אין את הידע ואין את הניסיון לטיפול במיקרים כאלו. למעשה המצב חמור אפילו יותר- אין שום מנגנון ריסון למשטרה. זה נכון, יש את מח״ש ויש את מבקר המדינה, ויש את הנשיא, אבל הכל זה לאחר מעשה. מי יבטיח לי ששמי ינוקה? מי יתקן את הנזק לתא המשפחתי? בכוחו של עו״ד פלילי להציל נפשות. ממש כך. עו"ד דוק, תודה מקרב לב על הייעוץ. -
הוסף חוות דעתיעקב מ. | 07/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שהעניק לי בתחנה הרווחתי את חיי חזרהחוות דעת:זומנתי לתחנה המשטרה בעקבות תלונה על אלימות. עו"ד דוק הגיע במהירות לתחנה וייעץ לי לפני החקירה. בדיעבד אני יכול להגיד שבזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שלו - התיק נגדי נסגר מחוסר אשמה ובכך הרווחתי את כבודי ואת שגרת חיי חזרה. תודה -
הוסף חוות דעתגל חסוי | 01/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך הדין הטוב ביותר בישראל עם השירות המקצועי, הייצוגי והאיכותי ביותר.חוות דעת:אסף ייצג אותי באופן הראוי ביותר .ובהחלט מימש את מבוקשי. אני ממליץ על עורך הדין אסף ומשרדו בחום! מקצועי - רציני - אמין - רהוט. -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 01/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות ותבונה והכל בגובה העינייםחוות דעת:השילוב האולטימטיבי של מקצועיות בלתי מתפשרת, תבונה ואנושיות. אם הגעת למשרד הזה אתם יכולים להיות בטוחים שאתם בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתיעקב מ. | 29/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שהעניק לי בתחנה הרווחתי את חיי חזרהחוות דעת:זומנתי לתחנה המשטרה בעקבות תלונה על אלימות. עו"ד דוק הגיע במהירות לתחנה וייעץ לי לפני החקירה. בדיעבד אני יכול להגיד שבזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שלו - התיק נגדי נסגר מחוסר אשמה ובכך הרווחתי את כבודי ואת שגרת חיי חזרה. תודה -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 27/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:זכיתי לעורך דין מוצלח ישר וסבלני בכל קנה מידהחוות דעת:ברצוני להודות ולהלל את עו"ד אסף דוק על העזרה והדאגה לגבי תלונה שהגישו עליי ממש הרגשתי שבאותו רגע חרב עליי עולמי אלא שמאותו רגע שדיברתי איתך הרגשתי בטוח ומלא תקווה באמת אני רוצה להוסיף ולומר שזכיתי לעורך דין מוצלח ישר סבלני בכל קנה מידה..אני מאוד מודה לך שעזרת לי שתצליח בכל אשר תלך. -
הוסף חוות דעתאופיר חסוי | 23/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונהחוות דעת:אסף היקר, אנשים שוכחים לכתוב כאשר מישהו עושה משהו טוב. אז ברצוני להודות לך על היחס החם, האיכפתי ושתמיד נתת לי מענה מהיר, במיוחד במקרה שלי שהייתי צריך מישהו להישען עליו, שביזכותך יכולתי להיות בטוח שאתה נלחם עבורי ושתעשה הכל כדי להוציא את האמת לאור. אין ספק שאני הכרתי אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונה, חכמה ורואים שאתה אוהב מה שאתה עושה ולכן אתה מצליח בדרך שלך. תודה רבה ותמשיך לעשות חייל.