רישון לעסוק לרופא
אנונימי שאל\ה בתאריך 04/02/2019:
שלום אני למדתי רפואה וסיימתי סטאז לפני חודש, לפני 4 חודשים הותקפתי על ידי שכן ונחקרתי תחת אזהרה במשטרה בגלל שהגיש תלונה נגדי קיים סרטון במשטרה שמתעד את האירוע שבעצם הותקפתי ואני נקטתי בהגנה עצמית.. העניין שקבלתי רישיון קבוע לעסוק ברפואה לפני שבוע, ואתמול התקשרו אליי ממשרד בריאות שהמשטרה העבירה שקיימם נגדי תהליך פלילי בחקירה ובקשו לדעת עם התחלתי עבודה בבית חולים והמזכירה מסרה שיזמינו אותך לפגישה בנושא.. שאפה כעת יש לי רשיון קבוע ומתנהלת חקירה ועדיין אין כתב אישום או בית משפט ורוב סיכויים שתיק נגדי יסגר.. האם רשאי משרד בריאות במצב שה להתלות לי רשיון קבוע בלי החלטת שופט או ועדה רפואית??? ומה אני יעול לעשות אני אמור לתחיל לעבוד בבית חולים עוד שבועיים…
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
עבירת התחזות לרופא – משמעותה והעונש לצידה
היוקרה, המעמד והכסף שהחברה המודרנית מתגמלת איתם בעלי מקצוע שונים כגון רופאים, פסיכולוגים ועורכי דין, יחד עם הקושי והזמן שלוקח להרוויח ביושר תעודות אלו, גורם לאנשים מסוימים להתחזות לבעלי אותם קרא עוד >>
-
ארבע שנות מאסר לנאשמים שייבאו נשים ממזרח אירופה לעסוק בזנות
בית משפט העליון דחה לאחרונה את ערעורם של שני גברים ששכנעו נשים להגיע לישראל לעסוק בעיסוי, אך בפועל כפו עליהן לעסוק בזנות [ע"פ 8057/16]. הם ערערו על עונש של 4 קרא עוד >>
-
כיצד ניתן לקבל פטור מן האיסור לעסוק במוסדות מסוימים עקב מרשם עבירות מין?
בישראל קיימים שלושה חוקים עיקריים בנושא הגבלת תנועתם של עברייני מין מורשעים: חוק ההגנה על הציבור מפני עברייני מין, חוק מגבלות על חזרתו של עבריין מין לסביבת נפגע עבירה, וחוק קרא עוד >>
-
הגורמים להרשעת חפים מפשע בישראל
עצומות, קבוצות פייסבוק, סדרות וסרטי טלוויזיה, מחאות המוניות – כל אלו הם פרויקטים ופעולות המתבצעים על ידי אנשים אשר רוצים להשמיע את זעקתם בעניין אדם אשר לדעתם הורשע לשווא על-ידי קרא עוד >>
תשובות לשאלות חשובות בנושא
מדוע חשוב כל כך להסתייע בעורך דין פלילי מומחה?
עולם המשפט הפלילי סבוך, מורכב ומאפשר טווח פעולה רחב. עורך הדין שייצג את האינטרסים שלך יוכל עוד משלביו הראשונים של ההליך לסכל את האפשרות שתואשם או תורשע בהאשמות שווא וכן במקרים מסוימים אף להביא לביטול ההליך הפלילי שנפתח נגדך.
כיצד לבחור את עורך הדין הפלילי הנכון?
קיימים משרדי עורכי דין פליליים רבים, וכל אחד מהם מצהיר על עצמו כמשרד מוביל ומצליח. בבחירת עו"ד פלילי רצוי לשים דגש על תחומי ההתמחות שלו, הוותק והניסיון המשפטי בהם הוא מחזיק, לוודא שאינו מספק הבטחות שווא ולדאוג שיש ביניכם אינטראקציה אישית טובה. בנוסף, כל מי שבידו רישיון לעריכת דין יכול לספק סיוע משפטי למי שזקוק לכך, אך כשם שאיננו מצפים מרופא עיניים שיסתום לנו חור בשן, כך לא יהיה זה נבון לצפות מעו"ד המתמחה בנדל”ן שיהיה בעל מומחיות בדין הפלילי.
מדוע לבחור בנו לייצוג בהליכים פליליים?
משרדנו מחזיק במוניטין וניסיון עשיר בתחומי המשפט הפלילי ומורכב מעורכי דין המתורגלים בחשיבה משפטית פורצת דרך למציאת פתרונות מקוריים ללקוחותיו, תוך מאמץ מתמיד להעניק את השירות המשפטי האיכותי, המסור והדיסקרטי ביותר.