שיהוי בהליך פלילי – מה המשמעות?
אנונימי שאל\ה בתאריך 05/06/2024:
שלום,
המשטרה טוענת שלכאורה נתתי מכה לאדם אחר וזה קרה בתחילת 2015. עד עכשיו המשפט לא התחיל. העיכוב נובע מכמה סיבות, אבל בעיקר בגלל שהייתי חולה. אם יגישו את כתב האישום בעוד כמה חודשים – מה היתרון בכך שעברו כבר יותר מ-8 שנים? איך זה ישפיע על הגשת כתב האישום, ניהול המשפט, גזר הדין, טיעונים לעונש וכדומה?
אשמח מאוד לתשובה מפורטת.
תודה,
יוסי
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
נאשם בעבירות מס חמורות נידון לעבודות שירות בשל שיהוי דיוני
בית המשפט גזר על נאשם בעבירות מס חמורות 9 חודשי עבודות שירות בשל שיהוי דיוני ממושך. הנאשם הורשע בניכוי מס תשומות שלא כדין בסכום של 851,788 קרא עוד >>
-
פוליגרף בהליך פלילי – בדיקת אמת או שקר של נבדק
האם מכשיר הפוליגרף משמש כראיה קבילה בהליכים משפטיים? האם תוצאותיו חד משמעיות או מהוות ניתוח סטטיסטי? בחדשות אנו שומעים רבות על השימוש במכשיר הפוליגרף כאמצעי לבדיקת האמת, אך יש לדעת קרא עוד >>
-
שימוש בפוליגרף בהליך פלילי
בעת האחרונה עלו לכותרות מספר מקרים בהם בחרו חשודים בעבירות, וכן מתלוננים, לעבור בדיקת פוליגרף בשלבי החקירה המשטרתית. על מנת לסלק אי הבנות, חשוב להבהיר כי בדיקה זו איננה משמשת קרא עוד >>
-
באילו מצבים לא תינתן לחשוד זכות שימוע בהליך פלילי?
במציאות ימינו, די בעצם הגשת כתב אישום כנגד אדם בכדי להביא לפגיעה אנושה בשמו, בקריירה שלו ובמשפחתו. זכות השימוע בהליך הפלילי מעוגנת בסעיף 60א לחוק סדר הדין הפלילי ומגדירה את קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתיוני ח | 28/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:שירות אדיב, מקצועי ומקיף.חוות דעת:השארתי הודעה כדי להתייעץ לגבי נושא מסוים בתחום הפלילי. לאחר מספר דקות חזר אליי עו"ד אסף דוק. אציין שהיה סבלני מאוד, נסך בי ביטחון וענה לי על כל שאלותיי בסבלנות. קיבלתי שירות מקצועי ומידע מקיף על כל מה שהייתי צריך לדעת ואף יותר. וכל זאת בשיחת טלפון בודדה. כל מה שנשאר לי זה להמליץ בחום על שירותיו ועל שירותי משרדו. כן יירבו כמוך עו"ד אסף דוק. תודה -
הוסף חוות דעתאמל חסוי | 16/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצוען ואמין בעל מקצוע מבריקחוות דעת:אין לי מילים לתאר אותך עו״ד אסף, אתה פשוט מקצוען ואמין בעל מקצוע מבריק. הגשמת לי חלום לעולם לא ציפיתי שיקרה בפועל. תודה מכל הלב :) -
הוסף חוות דעתכרם חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג מקצועי ומסור בכל שעות היממהחוות דעת:עורך דין טיפול זריז ללא השתהות זו פעם שניה אני פונה אליו פשוט גדול. -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:סופרמן במדי משפטחוות דעת:חיפשתי את העורך דין הכי טוב שיש ואכן כשהגעתי הרגשתי שפגשתי את סופרמן. הצליח להרגיע אותי מאד, הביא הרגשה של ביטחון, מקצוען אמיתי, מאד מרוצה שבחרתי באסף דוק, ואני מאד מודה על שהציל אותי. מאחל לאסף המשך עם המון הצלחה ושיעזור לעוד הרבה אנשים. -
הוסף חוות דעתמשה חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי, צנוע וישרחוות דעת:מקצועי, צנוע וישר. העבודה מבוצעת למעלה מן הציפיות. הבחירה החשובה ביותר בהליך המשפטי היא בחירה באדם שייצג אותך ואת האינטרס שלך על הצד הטוב ביותר, עו"ד אסף דוק עונה על כך בהחלט! -
הוסף חוות דעתשירה חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך עו"ד דוק!חוות דעת:תודה רבה על הייעוץ המקצועי, על הסבלנות, ההסבר המפורט. כן ירבו עו"ד כמוך. תודה רבה ! -
הוסף חוות דעתישראל חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הבחור יודע את העבודהחוות דעת:להיות מואשם במעשים מגונים זה לא קל, לבלות ימים ושבועות במעצר זה עוד יותר לא קל, לראות את החיים שלך נגמרים מיום ליום והזמן זוחל כמו צב, זה מתכון קל להתאבדות, עד ליום שאתה פוגש את עורך דין אסף דוק, שנכנס לנעליים שלך, מדמיין שהוא בעל התיק ומוכיח לכולם שהוא נלחם על חפותו האישית כדי להוציא בשבילך חלופת מעצר ובהמשך גורם לתביעה לחזור בה מכתב האישום. הבחור יודע את העבודה. -
הוסף חוות דעתמור חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מפוקח, עתיר ניסיון וידע שמספק את הסחורהחוות דעת:עו"ד מפוקח, עתיר ניסיון שמספק את הסחורה בשקט ובנועם. בזכות העבודה המקצועית שלו נמנע אסון כבד לי ולמשפחתי. מוקירים ומעריכים את פועלך, המשך להיות עילוי בתחומך. -
הוסף חוות דעתמוחמד חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג משפטי בליגה אחרת שהוביל לתוצאה לה ייחלנו!חוות דעת:כל הכבוד לעו״ד אסף דוק וגם המון תודה לעו״ד נוי לביא, על כל ההסבר וההבנה המקצועית, ועל המענה המהר והדאגות שדאגתם לנו שנקבל את ההחלטה כמו שרוצים, ובסוף קבלנו החלטה שהינו מרוציים ממנה. והייצוג המשפטי שקבלנו אותו היה מאוד יעייל, ורוצה להדגיש שלפני שבועיים הכרנו אותך והיום כותבים לך משוב מאוד חיובי כי מגיע לך, המון תודה והצלחה בהמשך הדרך. -
הוסף חוות דעתירון חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מקצועי ומסור שיודע לספק את התוצאה המיוחלת ללקוחחוות דעת:אסף דוק הוא כל קודם בן אדם טוב ואחר כך עורך דין מקצועי ומסור שיודע לספק את התוצאה המיוחלת ללקוח. לפני מספר שבועות הוגש נגדי כתב אישום על נהיגה בשכרות. על אף הכמות הגבוהה ולמרות שכבר כמעט וויתרתי על מקום העבודה (נהג במקצועי) אסף הפתיע אותי בתוצאה ובזכותו קיבלתי את הרישיון שלי חזרה ובכך נמנע אסון כלכלי לי ולמשפחתי. תצליח בכל אשר תפנה, אמשיך להמליץ עליך בחום. -
הוסף חוות דעתאירנה חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:לוחם צדק אמיתי!חוות דעת:עו"ד דוק סייע לי רבות בתביעה פלילית שהגישו נגדי. מההתחלה הוא פעל ביסודיות והפך כל אבן בסיפור כדי לאפשר לי לחזור לשגרה במהרה. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין פלילי מקצועי ברמות - הציל אותי מתיק אונסחוות דעת:עורך דין אסף דוק הוא עורך דין מקצועי ברמות, בעל יחסים מעולים עם הלקוח , אדם מרשים עם יכולות מדהימות ! עזר לי בענייניי ונלחם למעני והתוצאות היו מעולות !!