שיחת טלפון מחוקר משטרה בעניין סמים
אנונימי שאל\ה בתאריך 02/09/2023:
שלום, קיבלתי שיחה מהמשטרה ונאמר לי שהם רוצים לדבר איתי בנושא סמים (זה מה שהספיק להגיד לי החוקר). שאלתי אותו אם הם חושדים בי במשהו, והוא טען שלא. אמרתי לו שאתקשר אליו מאוחר יותר. מה משמעות כל זה והאם אני מחויב להגיע לתחנת המשטרה? מראש תודה על העזרה.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
זיכוי מנהיגה תחת השפעת קוקאין בעקבות שיחת טלפון עם אישה שהודתה בהנחת סמים במשקה
בית המשפט זיכה נאשם מנהיגה תחת השפעת קוקאין לאחר שהוצגה שיחת טלפון עם אישה שהודתה כי שמה לו סמים במשקה ללא ידיעתו. ההחלטה מדגישה את חשיבות בחינת הנסיבות קרא עוד >>
-
מיהו מדובב משטרתי ומה תפקידו בחקירת משטרה?
במידה ונעצרתם, אחד הדברים שעלולים לשמש נגדכם במסגרת ההליך הפלילי הוא המדובב המשטרתי. עו"ד אסף דוק מסביר מיהו מדובב משטרתי ומה תפקידו, באילו דרכים ינסה המדובב להוציא מהחשוד הודאה וכיצד קרא עוד >>
-
האם רצוי שעורך דין יתלווה עם חשוד לחקירת משטרה?
יום אחד הטלפון מצלצל ועל הקו נמצא שוטר שמזמין אתכם לתחנת המשטרה המקומית, שם מסתבר שאתם חשודים בעבירה פלילית ועומדים בפני חקירה תחת אזהרה. גם מוסבר לכם שלפני שתתחיל החקירה קרא עוד >>
-
על האיסור בקיום קשר מיני בין קצין משטרה לשוטרת הכפופה לו
המשטרה עברה בשנים האחרונות טלטלה לא פשוטה. כמה פרשות ביטחוניות העיבו על אמינות מוקד החירום של המשטרה, כמו גם מעצרם של בכירים במשטרה על ניהול פרשיות אינטימיות אסורות עם כפופות קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתדוד חסוי | 19/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות אסף בית המשפט זיכה אותי מעבירה חמורה שיש עימה קלוןחוות דעת:אסף, מקצוען אמיתי, בקיא בחומר, ידע איך להתנהל עם הפרקליטות, בזכותו הפרקליטות חזרה בה מהאשמות. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתפיראס חסוי | 03/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה לעורכי הדין אסף דוק ובר נמרי על ייצוג משפטי לעלא ולעלאחוות דעת:אין מילים לתאר את הליווי, היחס האישי והאכפתיות שחוויתי. צוות מקצועי, אכפתי ומקשיב. בנוסף, המחיר היה מאוד הוגן. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתטובי חסוי | 15/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד דוק ליווה אותנו במסירות אין קץ ובביטחון מלא בחפותו של הבןחוות דעת:עו"ד דוק זיכה את בני מעבירה חמורה בה הואשם על לא עוול בכפו! לאורך כל המשפט עו"ד דוק ליווה אותנו, המשפחה, במסירות אין קץ ובביטחון מלא בחפותו של הבן. על כך, אנו רוצים להביע בפניך כאן את תודתנו והערכתנו לפועלך. מי ייתן ומלאכים כמוך יהיו נחלת הכלל. תודה משפחת טובי. -
הוסף חוות דעתיקיר חסוי | 04/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ומקצועי שעזר לי מאוד!חוות דעת:עו"ד דוק הוא אדם ישר ומקצועי שעזר לי מאוד בייעוץ וייצוג בתיק פלילי מורכב. הגעתי אליו לאחר שעברתי 2 עורכי דין אחרים שהיו כלום ושום דבר לידו. ממליץ בחום. רק הצלחה בנאדם! -
הוסף חוות דעתיגאל חסוי | 02/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על המקצוענות והסבלנות!חוות דעת:עו"ד דוק הגיע לייצג אותי בדיון המעצר הראשון בעבירה לא פשוטה והציל אותי מהמשך ישיבה מאחורי סורג ובריח. בהמשך עו"ד דוק הגן תמיד על האינטרסים שלי על פני עשרות דיונים עד קבלת פסק דין מקל ביותר. אין לי באמת דרך להודות לו מלבד המילים שאני כותב כאן ויכול ויסייעו לאחרים למצוא אותו כי באמת ומדובר באדם מיוחד ומקצוען אמיתי. -
הוסף חוות דעתיניב חסוי | 02/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:צוות של אלופים. מודה לבורא עולם שהכיר לי אתכם.חוות דעת:אומר כמה וכמה פעמים תודה רבה לבורא עולם ששלח לי תעורך דין הזה. הוא אלוף עורך דין חכם מאוד ומנוסה שיודע ומכיר את בית המשפט טוב מאוד איך להתנהל מולו עורך דין אלוף עזר לי המון וסגר לי שני תיקים חמורים ובעייתיים והוכיח את הצדק האמיתי. המלצה שלי בנוסף לכל אדם ישר והגון שזה דבר הכי חשוב בעורך דין. כיום יש הרבה רמאים שימרחו אותכם הוא משקף תמציאות וישר והגון במילותיו ממש תענוג של עורך דין. תודה לבורא עולם ששלח לי אותו. ועורכת הדין נוי לביא שעובדת יחד עם אסף – מודה לך מקרב לב גם אין מילים, איזה סבלנות עזרה המון בלדבר לפעול וכל דבר אפשרי. התייחסות מדהימה אין דברים כאלה מתייחסת כמו אמא. ממש ריגשה אותי אלופה עזרה לי המון. הצוות הזה הם פשוט מדהימים. אני ומשפחתי מודים לכם. -
הוסף חוות דעתשלומי חסוי | 02/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מוקיר אתכם על כך שעזרתם לי להוכיח שאני לא אשם בתיק שנפתח נגדי בגין העלבת עובד ציבורחוות דעת:ברצוני להודות למשרד אסף דוק, על אופן הטיפול המסור על כך שעזרתם להוכיח שאני לא אשם בתיק שנפתח נגדי בגין העלבת עובד ציבור . אשמח שתפרסמו פידבק מלקוח שלכם באמת שגאה בכם :) -
הוסף חוות דעתאלי חסוי | 02/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי מהשורה הראשונהחוות דעת:עו"ד פלילי מהשורה הראשונה, אכפתי, מקצועי ובעל ידע נרחב ביותר בעולם המשפט. למרות שהסיכויים בתחילה נראו היו קלושים, עו"ד דוק נלחם בשבילי עד הסוף והתוצאה הטובה לא איחרה לבוא. ממליץ בחום לכל מי שמחפש עורך דין שבאמת מכוון מטרה וכזה שלא מפחד מלהיכנס לעימות ישיר עם הצד שכנגד כאשר הדבר באמת נדרש. -
הוסף חוות דעתאודליה חסוי | 02/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנהחוות דעת:ברצוני להביע את תודתי והערכתי לך באופן אישי ולצוות משרדך, על השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנה. עלה והצלח. אודליה -
הוסף חוות דעתחיים חסוי | 02/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מרוצה מאוד מהשירות ומפסק הדין שקיבלתיחוות דעת:אסף דוק התותח, מאוד מרוצה מהפסק דין מהשירות שלך יש לך ראש מהטובים ביותר שהכרתי ב-22 שנה שאני לכאורה עושה פשעים ???? שיחקת אותה שאפו שאפו שאפו. -
הוסף חוות דעתאיתן חסוי | 02/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ודקדקן כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפליליחוות דעת:זו הזדמנות טובה להודות על העבודה והדאגה. מדובר בעו"ד מקצועי, דקדקן, כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפלילי ואפשר לסמוך עליו שיוביל אותך בבטחה בדרך הנכונה לעבר התוצאה הטובה ביותר. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתנפתלי חסוי | 02/09/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מבריק - מניסיון.חוות דעת:פגשתי את עו"ד דוק לראשונה בחדר החקירות. בסבלנות אין קץ הקשיב לכל פרט ונתן לי את הייעוץ הכי מקצועי שיש שהחזיר לי את חיי חזרה. תודה רבה ואין לי ספק שכמו שסייעת לי והצלחת להוכיח את חפותי - כך תעשה עם כל אדם אחר במצבי.