תלונת חברת כ"א מאנפאור על התחזותי לנכה
גילב ר שאל\ה בתאריך 19/11/2019:
לפני מספר שנים עבדתי באמצעות חברת כ"א בתפקיד פיזי
באופן זמני. במהלך העבודה היו לי נפילות מחוסר שיווי משקל
כתוצאה מנכות מוכרת 80% בביטוח לאומי.
מאנפאור טענו שאני לא נכה זוהי התחזות המטרה לא להתאמץ . הם הפיצו את עובדת היותי מתחזה בקרב ארגונים שונים דבר הפוגע בבריאותי ובסיכויים שלי לעבוד. ובכלל התחזות זו תופעה פוגעת בשמי .
תודה
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
פגיעה בהולכת רגל במעבר חצייה: פסילת רישיון על תנאי לנכה
בית המשפט דן במקרה של תאונת דרכים בה נהג נכה פגע בהולכת רגל במעבר חצייה. הנאשם הודה בעבירות, והשופט הטיל עליו פיצוי כספי ופסילת רישיון על קרא עוד >>
-
עיכוב ביצוע עונש לבעל חברת בניה בשל נסיבות רפואיות
בית המשפט עיכב את ביצוע עונש המאסר של בעל חברת בניה שהורשע בהונאת רשויות המס והלבנת הון בשל נסיבות רפואיות חמורות. ההחלטה מדגישה את הצורך באיזון בין הענישה להתחשבות במצבו קרא עוד >>
-
בעל חברת 'שורט טרייד' הורשע בגניבה ונידון לעבודות שירות
בעל חברת 'שורט טרייד' הורשע בגניבה בידי מורשה לאחר שניצל את כספי הלקוחות שהופקדו בחשבון נאמנות בניהולו. בית המשפט גזר עליו עבודות קרא עוד >>
-
בעלים של חברת בנייה מובילה שהואשם בעבירות מס חמורות נוקה מאשמה
לקוח המשרד, בעלים של חברת בנייה מובילה במשק, נעצר ונחקר במסגרת פרשייה רחבת היקף ביחידה הארצית למאבק בפשיעה כלכלית (יאל"כ) בחשד לביצוע עבירות מס חמורות הכוללות הוצאה וקבלה של חשבוניות קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 13/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על שליווית אותי לאורך כל הדרך, צעד, צעד עד לתוצאה המיוחלתחוות דעת:עורך הדין דוק היקר, ברצוני להביע את תודתי על השירות המסור והמקצועי שהענקת לי. ליווית אותי לאורך כל הדרך, צעד, צעד עד לתוצאה המיוחלת. מוקיר ומעריך את מה שעשית בשבילי. -
הוסף חוות דעתחיים חסוי | 07/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מרוצה מאוד מהשירות ומפסק הדין שקיבלתיחוות דעת:אסף דוק התותח, מאוד מרוצה מהפסק דין מהשירות שלך יש לך ראש מהטובים ביותר שהכרתי ב-22 שנה שאני לכאורה עושה פשעים ???? שיחקת אותה שאפו שאפו שאפו. -
הוסף חוות דעתיקיר חסוי | 16/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ומקצועי שעזר לי מאוד!חוות דעת:עו"ד דוק הוא אדם ישר ומקצועי שעזר לי מאוד בייעוץ וייצוג בתיק פלילי מורכב. הגעתי אליו לאחר שעברתי 2 עורכי דין אחרים שהיו כלום ושום דבר לידו. ממליץ בחום. רק הצלחה בנאדם! -
הוסף חוות דעתגיא צברי | 13/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוחחוות דעת:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוח. מי ששוכר את שירותיו יודע שהוא בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתגור חסוי | 12/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד!חוות דעת:זו המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד! עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי קשה ומכריעה בחיים שלי במהלכה חוויתי את נחת זרועה של המדינה במלוא מובן המילה ללא כל סיבה מוצדקת. אסף היה האדם הראשון שהאמין לי לאורך כל הדרך עד לתוצאה המיוחלת של ביטול כתב האישום. ממליץ וימשיך להמליץ עליך בחום בכל הזדמנות! -
הוסף חוות דעתגלעד ש. | 07/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובותחוות דעת:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובות. עורכי הדין במשרד ייצגו אותי במסירות, מקצועיות ותמיד היו זמינים עבורי לכל שאלה ועניין גם שחזרתי על עצמי. גם התוצאה המשפטית הטובה לא איחרה לבוא והתיק שנפתח נגדי נסגר מחוסר אשמה. תודה רבה לכם. -
הוסף חוות דעתציקי חסוי | 04/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה לעו"ד דוקחוות דעת:אני רוצה להודות לך על הטיפול והליווי המקצועי, האישי והמסור בכל תהליך ההגנה בהליך שהוגש נגדי. -
הוסף חוות דעתדוד חסוי | 01/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות אסף בית המשפט זיכה אותי מעבירה חמורה שיש עימה קלוןחוות דעת:אסף, מקצוען אמיתי, בקיא בחומר, ידע איך להתנהל עם הפרקליטות, בזכותו הפרקליטות חזרה בה מהאשמות. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתזוהר חסוי | 22/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה על עורך הדין אסף דוקחוות דעת:עו"ד דוק, תודה על העזרה! חשוב לי לציין שלמשטרה אין את הכלים העדינים להתמודד עם משברים בזוגיות. בקלות רבה ומבלי להתכוון (!) המשטרה יכולה להרוס חיים של משפחה שלמה. היה לי ריב עם אישתי. בתמימותי ומסתבר שגם בטיפשותי חשבתי שלהתקשר 100 יכול להרגיע את העיניינים. התקשרתי ל100 ומיד ביטלתי את הקריאה. לצערי הסתבר לי שזה לא אפשרי. כעבור מספר דקות המשטרה כבר עירבה את עצמה בניגוד לרצוני ולרצון אישתי. הם ניסו להבין ממנה מה גרם לי להתקשר אליהם, היא חשבה שאני טענתי שהיא הכתה אותי ובצעד אינסטנקטיבי היא טענה שאני הכיתי אותה. ומהתקרית ההזויה הזו הדברים רק הסתבכו וכעת החרב מתהפכת מעל צווארי ומעל עתיד משפחתי. לאזרח מן השורה אין את הידע ואין את הניסיון לטיפול במיקרים כאלו. למעשה המצב חמור אפילו יותר- אין שום מנגנון ריסון למשטרה. זה נכון, יש את מח״ש ויש את מבקר המדינה, ויש את הנשיא, אבל הכל זה לאחר מעשה. מי יבטיח לי ששמי ינוקה? מי יתקן את הנזק לתא המשפחתי? בכוחו של עו״ד פלילי להציל נפשות. ממש כך. עו"ד דוק, תודה מקרב לב על הייעוץ. -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 20/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי תותח!חוות דעת:מקבל ממני Like של החיים! עו"ד תותח. -
הוסף חוות דעתרן חסוי | 18/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:נחישות, ידע, הבנת העניין וטיפול מקצועי מאדחוות דעת:עם סיום הפרשה ברצוני להודות לך על טיפולך היעיל ומסור בעניני. מרגע הפניה אליך היית קשוב ומבין את הבעיה. הסכמת לקבל שיחת טלפון אפילו בשבת( מה שמעלה את הערכתי אליך בהבנת הדחיפות). גם בשפגישה במשרדך הבנת את הקושי ואת הבעייתיות והפגנת מקצועיות מרשימה יחד עם אמפטיה. הטיפול בעניין היה בהחלט מקצועי, יעיל ובסופו של דבר הוכיח כי ידעת את שאתה עושה - ועשית זאת בצורה המייטבית. שוב, הרבה תודה על נחישות, ידע, הבנת העניין וטיפול מקצועי מאד. -
הוסף חוות דעתאלי חסוי | 14/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי מהשורה הראשונהחוות דעת:עו"ד פלילי מהשורה הראשונה, אכפתי, מקצועי ובעל ידע נרחב ביותר בעולם המשפט. למרות שהסיכויים בתחילה נראו היו קלושים, עו"ד דוק נלחם בשבילי עד הסוף והתוצאה הטובה לא איחרה לבוא. ממליץ בחום לכל מי שמחפש עורך דין שבאמת מכוון מטרה וכזה שלא מפחד מלהיכנס לעימות ישיר עם הצד שכנגד כאשר הדבר באמת נדרש.