Hello everyone!
MarsvinmoN שאל\ה בתאריך 03/01/2026:
|
Getting your Trinity Audio player ready...
|
I find this forum very interesting. There's a lot of useful information here.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
תיקון כתב אישום בעקבות טעות פרקליטות והסדר טיעון בתיק שוד
בית המשפט דן במקרה שבו הנאשם הורשע בעבירות של שוד וכניסה לישראל בניגוד לחוק בעקבות הסדר טיעון. התיקון נבע מטעות בפרקליטות שהובילה להקלה בכתב קרא עוד >>
-
סטייה משמעותית בעונש בשל תוחלת חיים קצרה בעבירות אלימות במשפחה
בית המשפט המחוזי דן בערעור בעבירות אלימות במשפחה, והחליט לסטות ממתחם הענישה בשל תוחלת חיים קצרה של הנאשם. ההחלטה התקבלה לאחר בחינת נסיבות אישיות קרא עוד >>
-
עיכוב צו סגירה למלון בתל אביב בשל שיקולים ביטחוניים ותקנות חדשות
בית המשפט דן בבקשה לעיכוב צו סגירה למלון בתל אביב בעקבות כתב אישום על ניהול עסק ללא רישיון. ההחלטה כללה עיכוב זמני בשל שיקולים ביטחוניים ותקנות קרא עוד >>
-
נהג עם 111 הרשעות תעבורה נידון ל-30 ימי פסילת רישיון
בית המשפט דן במקרה של נהג עם 111 הרשעות תעבורה, שנידון ל-30 ימי פסילת רישיון בגין קיפוח זכות משתמשי דרך. המקרה התרחש בכביש 4, כאשר הנהג סטה מנתיבו וגרם להפרעה קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתרווית חסוי | 06/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מנוסה עם סבלנות אין קץחוות דעת:הגעתי למשרדו של אסף על מנת לקבל ייעוץ משפטי בעניין שמדיר שינה מעיני כבר תקופה ארוכה. אסף ישב איתי ארוכות ובסבלנות אין קץ פשוט ענה לי על כל השאלות שהטרידו את מנוחתי וגרם לי להרגיש הרבה יותר רגועה עם הדברים. יישר כוח! -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 05/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:טיפול מהיר יעיל ומסורחוות דעת:ברצוני להודות לעורך הדין אסף דוק על טיפול מהיר יעיל ומסור ליווי צמוד על ההדרכה המקצוענות הנסיון שלך חסך לי הרבה צרות באמת אסירות תודה על השרות ועל התוצאות 100% הצלחה לא מובן מאיליו תודה רבה רבה והרבה הצלחה. -
הוסף חוות דעתגיא צברי | 05/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוחחוות דעת:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוח. מי ששוכר את שירותיו יודע שהוא בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתכרמל חסוי | 04/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ויצירתיחוות דעת:אסף דוק הינו עורך דין מצויין אשר מביא פתרון לכל בעיה. תקתן מסודר ומדוקדק. בעל ראש יצירתי וחשיבה מחוץ לקופסא, אחראי וישר. עורך דין בין המומלצים וטובים ביותר שיש כיום. מומלץ ביותר בכל נושא. -
הוסף חוות דעתיאיר חסוי | 04/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד שאפשר לסמוך עליו וגם להמליץ עליו בלב שלםחוות דעת:אסף דוק הוא עורך דין מקצועי, רציני, מקרין ביטחון, אמין, הגון וישר, לא עושה טעויות (עד כמה שידוע), מסביר מהו התהליך וכיצד הוא מתנהל, משתף ומעדכן לאורך כל הטיפול עד לסיום (מוצלח במקרה שלנו). טיפל במקרה שלנו ביעילות והוציא אותנו מהתסבוכת המיותרת. -
הוסף חוות דעתאיסק חסוי | 04/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי הדין הטוב ביותר בתחום הפליליחוות דעת:שירות מהיר, מקצועי ומרגיע. שמח שמצאתי אתכם, הצלתם לי את החיים. -
הוסף חוות דעתאבי חסוי | 04/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של אלופיםחוות דעת:משרד של אלופים מהרגע שפניתי לאסף בשיחה הראשונה הבנתי שמדובר באדם עם המון מקצועיות וידע, היו לו תשובות להכל, מאוד מרגיע. צוות המשרד גם כן מאוד מקצועיים, סיפקו לי תשובות לאורך כל התהליך ודאגו לכל פרט ופרט. עו"ד אסף דוק עו"ד נוי לביא עו"ד יניב נבון תודה רבה. -
הוסף חוות דעתאיתן חסוי | 04/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:שירות משפטי מקצועי ואיכותיחוות דעת:קיבלתי שירות מקצועי ואיכותי מאסף, הוא היה זמין לפניות שלי וסבלני לבקשותיי. לכל מי שמהסס - תפנו לאסף, אתם לא תצטערו. -
הוסף חוות דעתמשה חסוי | 03/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:סגר לי תיק מחוסר אשמה והחזיר לי את הצבע לחייםחוות דעת:הגעתי לעו״ד אסף דוק בקטע קשה של תלונת שווא. קיבלתי טיפול ענייני ומסור תוך מתן תמיכה ועידוד. הטיפול של עו״ד דוק וצוותו הביא במהירות לסגירת התיק מחוסר אשמה וגרם לי לנשום מחדש. תודה לך -
הוסף חוות דעתנמרוד חסוי | 03/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אפשר לסמוך בלב שלם על העצות שלו ולהיות בטוח שהוא יהיה שם לצידך בצוק העיתיםחוות דעת:להיות חשוד במעשה שאין לך כל קשר אליו זה דבר נורא שאני לא מאחל אותו לאף אחד. בזכות עו"ד דוק ועורכי הדין במשרדו התיק נגדי נסגר וקיבלתי את חיי חזרה. מעבר להיותו של אסף עו"ד מוצלח, הוא קודם כל ב-נ-א-ד-ם שאפשר לסמוך בלב שלם על העצות שלו ולהיות בטוח שהוא יהיה שם לצידך בצוק העיתים. מהיום אמליץ אך ורק על עו"ד בכל הקשור לפלילים. בהצלחה לכולם -
הוסף חוות דעתרווית חסוי | 03/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מנוסה עם סבלנות אין קץחוות דעת:הגעתי למשרדו של אסף על מנת לקבל ייעוץ משפטי בעניין שמדיר שינה מעיני כבר תקופה ארוכה. אסף ישב איתי ארוכות ובסבלנות אין קץ פשוט ענה לי על כל השאלות שהטרידו את מנוחתי וגרם לי להרגיש הרבה יותר רגועה עם הדברים. יישר כוח!