. i893m
AryaNow שאל\ה בתאריך 07/01/2026:
|
Getting your Trinity Audio player ready...
|
Вместо критики лучше пишите свои варианты.
промокод 1xbet, [url=https://1xbet1ru.ru/]не работает промокод в 1xbet 6500free1x 2026[/url] – Промокод 1xbet предоставляет отличные возможности для игроков. Применяйте его, чтобы достигнуть приятные бонусы. Не упустите шанс сэкономить свои возможности в ставках.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
תיקון כתב אישום בעקבות טעות פרקליטות והסדר טיעון בתיק שוד
בית המשפט דן במקרה שבו הנאשם הורשע בעבירות של שוד וכניסה לישראל בניגוד לחוק בעקבות הסדר טיעון. התיקון נבע מטעות בפרקליטות שהובילה להקלה בכתב קרא עוד >>
-
סטייה משמעותית בעונש בשל תוחלת חיים קצרה בעבירות אלימות במשפחה
בית המשפט המחוזי דן בערעור בעבירות אלימות במשפחה, והחליט לסטות ממתחם הענישה בשל תוחלת חיים קצרה של הנאשם. ההחלטה התקבלה לאחר בחינת נסיבות אישיות קרא עוד >>
-
עיכוב צו סגירה למלון בתל אביב בשל שיקולים ביטחוניים ותקנות חדשות
בית המשפט דן בבקשה לעיכוב צו סגירה למלון בתל אביב בעקבות כתב אישום על ניהול עסק ללא רישיון. ההחלטה כללה עיכוב זמני בשל שיקולים ביטחוניים ותקנות קרא עוד >>
-
נהג עם 111 הרשעות תעבורה נידון ל-30 ימי פסילת רישיון
בית המשפט דן במקרה של נהג עם 111 הרשעות תעבורה, שנידון ל-30 ימי פסילת רישיון בגין קיפוח זכות משתמשי דרך. המקרה התרחש בכביש 4, כאשר הנהג סטה מנתיבו וגרם להפרעה קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתגיא חסוי | 13/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי מאוד עם מלא סבלנותחוות דעת:עורך דין פלילי מעולה, נתן לי ייעוץ טלפוני והרגיע אותי מאוד, היה סבלני והסביר כל דבר כמה פעמים. מומלץ מאוד. -
הוסף חוות דעתדני חסוי | 13/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מצויין!חוות דעת:עורך דין מצויין! מתנהל בצורה מקצועית תוך שיקוף מלא ושיתוף פעולה. מכיר את העבודה בצורה טובה ועושה הכל ע"מ להשיג את התוצאה הרצויה. -
הוסף חוות דעתרון חסוי | 11/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד שהופך עולמות ללקוח שלוחוות דעת:לדעתי עו"ד אסף דוק הוא אחד המקצועיים בתחומו. אף פעם לא נתקלתי בעורך דין שעושה מעל ומעבר למען הלקוח שלו, ולא משנה מה הוא עשה, פשוט הופך בשבילו עולמות. כן יירבו עורכי דין כמוהו. -
הוסף חוות דעתאיתמר חסוי | 10/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין פלילי מיומן וחריף שהציל אותיחוות דעת:ברצוני להודות לעורך דין דוק שייצג אותי בתיק פלילי, לאחר שיחה ראשונה בטלפון ישר הרגשתי שהגעתי לבן אדם הנכון שבאמת לא עוד תיק על הדרך, בן אדם שאכפת לו ממך במבחן התוצאה לא יכולתי לקבל החלטה יותר טוב ממה שקיבלתי, מומלץ בחום בן אדם חם בן אדם עם נשמה שכיף לדבר איתו ולספר לו את המקרה בתיק בתור מי שמייצג אותך כמובן נותן לך את כל האופציות שבדרך מה יהיה ומה מבחן התוצאה, מאחל לך בהצלחה בהמשך דרכך ושוב פעם תודה אלוף ובעזרת השם שניפגש רק בדרכים טובות. -
הוסף חוות דעתרמי חסוי | 09/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה על פעולותיך בסגירת התיק נגדיחוות דעת:מעריך מאד את העבודה הרבה והקשה שעשיתם עבורי. על כן ממליץ עליך בחום! -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 07/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:סופרמן במדי משפטחוות דעת:חיפשתי את העורך דין הכי טוב שיש ואכן כשהגעתי הרגשתי שפגשתי את סופרמן. הצליח להרגיע אותי מאד, הביא הרגשה של ביטחון, מקצוען אמיתי, מאד מרוצה שבחרתי באסף דוק, ואני מאד מודה על שהציל אותי. מאחל לאסף המשך עם המון הצלחה ושיעזור לעוד הרבה אנשים. -
הוסף חוות דעתדני חסוי | 07/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד דוק ליווה אותנו לאורך כל הליך המעצר במקצועיות עד לשחרורו של הבן בעבירה לא פשוטה כללחוות דעת:שלום לכולם, הגענו אל אסף בעקבות המלצות באינטרנט ואנחנו מברכים על כך. מלבד העובדה שקיבלנו מהתחלה יחס אישי והבנה לבעייה שהייתה לנו עם הבן, הוא ליווה אותנו לאורך כל הליך המעצר במקצועיות עד לשחרורו של הבן בעבירה לא פשוטה כלל. אין לנו אלא להודות לו ולהעלות מספר שורות שיסייעו לכל אותם אלה שהיו במצבנו לקבל בחירה נכונה באשר לזהות עו"ד אשר יטפל בעניינם. -
הוסף חוות דעתחנוך לוי | 07/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין ששווה כל שקלחוות דעת:אסף ייצג את דוד שלי בדיון מעצר בירושלים ושחרר אותו ממעצר שווא. המשטרה הגישה ערר וגם במחוזי הפסידו. עורך דין תותח -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 07/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ומקצועי שלא מבטיח ללקוח מה שהוא לא יכול לקייםחוות דעת:עו"ד ישר ומקצועי שלא מבטיח ללקוח מה שהוא לא יכול לקיים. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי רעה בחיים שלי ותמיד שימש אוזן קשבת ויועץ טוב לפתרון בעיותיי. תודה רבה על הטיפול המסור. -
הוסף חוות דעתשלומי חסוי | 07/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מוקיר אתכם על כך שעזרתם לי להוכיח שאני לא אשם בתיק שנפתח נגדי בגין העלבת עובד ציבורחוות דעת:ברצוני להודות למשרד אסף דוק, על אופן הטיפול המסור על כך שעזרתם להוכיח שאני לא אשם בתיק שנפתח נגדי בגין העלבת עובד ציבור . אשמח שתפרסמו פידבק מלקוח שלכם באמת שגאה בכם :) -
הוסף חוות דעתירון חסוי | 07/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד הכי טוב בתחום הפלילי, נקודהחוות דעת:עו"ד הכי טוב בתחום הפלילי, נקודה. מקצוע, יסודי וסבלני ואחד שיודע להנגיש את השפה המשפטית בצורה ברורה לכל אדם – דבר שמרבית עורכי הדין נופלים בהם. תודה על העבודה החשובה שעשית למען המשפחה שלנו. מעריכים ומוקירים.