. w999h
MarianneVow שאל\ה בתאריך 05/01/2026:
|
Getting your Trinity Audio player ready...
|
белиберда ей богу)))))начало посмотрела на большее не хватило))))
аромат Быть Может Париж, [url=https://paris.duhibycmoze.ru/]paris.duhibycmoze.ru[/url] пленяет очарованием. Он освежает любителей духов. С каждой каплей сочетается его уникальный характер.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
תיקון כתב אישום בעקבות טעות פרקליטות והסדר טיעון בתיק שוד
בית המשפט דן במקרה שבו הנאשם הורשע בעבירות של שוד וכניסה לישראל בניגוד לחוק בעקבות הסדר טיעון. התיקון נבע מטעות בפרקליטות שהובילה להקלה בכתב קרא עוד >>
-
סטייה משמעותית בעונש בשל תוחלת חיים קצרה בעבירות אלימות במשפחה
בית המשפט המחוזי דן בערעור בעבירות אלימות במשפחה, והחליט לסטות ממתחם הענישה בשל תוחלת חיים קצרה של הנאשם. ההחלטה התקבלה לאחר בחינת נסיבות אישיות קרא עוד >>
-
עיכוב צו סגירה למלון בתל אביב בשל שיקולים ביטחוניים ותקנות חדשות
בית המשפט דן בבקשה לעיכוב צו סגירה למלון בתל אביב בעקבות כתב אישום על ניהול עסק ללא רישיון. ההחלטה כללה עיכוב זמני בשל שיקולים ביטחוניים ותקנות קרא עוד >>
-
נהג עם 111 הרשעות תעבורה נידון ל-30 ימי פסילת רישיון
בית המשפט דן במקרה של נהג עם 111 הרשעות תעבורה, שנידון ל-30 ימי פסילת רישיון בגין קיפוח זכות משתמשי דרך. המקרה התרחש בכביש 4, כאשר הנהג סטה מנתיבו וגרם להפרעה קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 09/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:זכיתי לעורך דין מוצלח ישר וסבלני בכל קנה מידהחוות דעת:ברצוני להודות ולהלל את עו"ד אסף דוק על העזרה והדאגה לגבי תלונה שהגישו עליי ממש הרגשתי שבאותו רגע חרב עליי עולמי אלא שמאותו רגע שדיברתי איתך הרגשתי בטוח ומלא תקווה באמת אני רוצה להוסיף ולומר שזכיתי לעורך דין מוצלח ישר סבלני בכל קנה מידה..אני מאוד מודה לך שעזרת לי שתצליח בכל אשר תלך. -
הוסף חוות דעתיעקב מ. | 05/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שהעניק לי בתחנה הרווחתי את חיי חזרהחוות דעת:זומנתי לתחנה המשטרה בעקבות תלונה על אלימות. עו"ד דוק הגיע במהירות לתחנה וייעץ לי לפני החקירה. בדיעבד אני יכול להגיד שבזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שלו - התיק נגדי נסגר מחוסר אשמה ובכך הרווחתי את כבודי ואת שגרת חיי חזרה. תודה -
הוסף חוות דעתמיכאל כ | 05/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מעולהחוות דעת:אפתח ואומר: אסף מקצוען אמיתי כישרוני מאין כמוהו פתוח ואוהב אדם לוחם צדק אמיתי. הגעתי אל עו"ד אסף דוק נסער מעמקי נשמתי עקב תלונת שוא שהגישה נגדי אישתי על איומים כלפיה דבר שהוכחש על ידי בחקירה. במקצועיות אין קץ בכשרון וידע מקצועי לאחר שבחן את הסברי ושמע מפי את שקרה לא היה לו ספק שאין בתלונתה דבר המצביע על איום כלשהו כלפיה. למחרת נשלח מכתב מנומק לתביעה המשטרתית בבקשה לסגירת תיק ללא אשמה פלילית וללא רישום כלשהו נגדי. התיק נסגר ללא אשמה פלילית. תודה אסף על כישרון מיקצועי,ידע וכבן אדם. -
הוסף חוות דעתמייקל חסוי | 05/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של מקצועניםחוות דעת:משרד עורכי דין של מקצוענים. לאחר ניסיון כושל עם מספר עו"ד אחרים עו"ד דוק ושאר עורכי הדין המשרד עשו בשבילי עבודה מדהימה ואודה להם על כך עד שארית חיי. -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 05/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות ותבונה והכל בגובה העינייםחוות דעת:השילוב האולטימטיבי של מקצועיות בלתי מתפשרת, תבונה ואנושיות. אם הגעת למשרד הזה אתם יכולים להיות בטוחים שאתם בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתישראל חסוי | 05/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד כשרוני מאוד ומומחה בתחומו - ממליץ בחוםחוות דעת:רציתי לשבח בזאת את עורך דין אסף דוק על היחס הנפלא והמקצועיות שהוא מפגין חברים אני לא זכיתי להכיר עורך דין כזה שפשוט מעבר לקו לא שופט אותך ולא מזלזל ולא מחפש רק את הכסף פשוט אדם אנושי כשרוני מאוד ומומחה בתחומו אני פשוט ממליץ בחום לכל מי שזקוק לייעוץ הוא הכתובת. עלה והצלח ובכל אשר תפנה תצליח. -
הוסף חוות דעתאמל חסוי | 05/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצוען ואמין בעל מקצוע מבריקחוות דעת:אין לי מילים לתאר אותך עו״ד אסף, אתה פשוט מקצוען ואמין בעל מקצוע מבריק. הגשמת לי חלום לעולם לא ציפיתי שיקרה בפועל. תודה מכל הלב :) -
הוסף חוות דעתמאור חסוי | 05/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מבטיח הבטחות שווא ומשיג בסופו של דבר תוצאות טובות!חוות דעת:אני רוצה להודות לך עו"ד דוק על הליווי המשפטי המיוחד והנאמן לאורך כל הדרך. זה לא מובן מאליו שעו"ד נותן 200% בתיק ועושה זאת בגאון כמוך. תודה רבה ממני ומכל המשפחה על המסירות והמקצועיות. -
הוסף חוות דעתיפים חסוי | 05/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מקצועי, מקרין ביטחון, הגון וישרחוות דעת:תודה רבה לעו''ד אסף דוק! יחס אנושי והמון המון סבלנות לכל השאלות, והיו לא מעט! תמיד היה זמין ופשוט אין מילים לתאר את העזרה הרבה שקיבלנו ממנו! מקצועי מאוד! תודה שוב!! -
הוסף חוות דעתאריק חסוי | 05/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:לבחור בו כמייצג בתיק הייתה ההחלטה הטובה ביותר שעשיתיחוות דעת:קיבלתי ייצוג מקיף ומקצועי מעו״ד אסף דוק ושותפיו, לבחור בו כמייצג בתיק הייתה אחת ההחלטות הטובות שעשיתי. ממליץ בחום! -
הוסף חוות דעתג'ון חסוי | 05/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אסף הקוסם עזר לי לנצח את הסטטיסטיקה ודאג לגניזת התיק נגדי.חוות דעת:תודה רבה לאסף דוק ולצוות המשרד שלקח חלק בתיק. אסף הוא עורך דין מקצועי, אמין, רציני, מקרין ביטחון וכריש. תודה על הזמינות והליווי 24.7, השליפות מהכובע בדיונים בבית המשפט, על זה שכל דיון גרמת לחוקרים ולתובעים לגמגם והשארת אותם אובדי עצות. התיק היה מנוהל ע"י יחידת הסייבר הארצית בלהב 433 ופרקליטות הסייבר של מדינת ישראל. אסף הקוסם עזר לי לנצח את הסטטיסטיקה ודאג לגניזת התיק נגדי.