מה לעשות אחרי סגירת תיק תלונת שווא מצד אשתי?
אנונימי שאל\ה בתאריך 30/05/2024:
אשתי הגישה נגדי תלונת שווא במהלך הליך הגירושין שלנו (איומים, תקיפה קלה, הפרת הוראה חוקית). קיבלתי הודעה שהתיק נסגר בגלל "חוסר ראיות מספיקות להעמדה לדין". זה קרה בתחנת המשטרה בחולון והתיק נסגר במחוז תל אביב.
1. איך אני יכול לקבל עותק מתיק החקירה? לאן אני צריך לפנות?
2. אילו נימוקים יכולים להיות רלוונטיים כדי לבקש שינוי עילת הסגירה ל"חוסר אשמה"?
תודה רבה מראש!
אבי
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
סגירת עסק שנמכר בו אלכוהול לקטינים – יש מה לעשות
שיעור הקטינים הצורכים משקאות משכרים עלה באופן משמעותי בשנים האחרונות הן בישראל והן בעולם. בכדי למנוע הידרדרות מסוכנת נחקקו חוקים שתכליתם להילחם בתופעה העגומה. מדינת ישראל רואה בחומרה כל ניסיון קרא עוד >>
-
ביטול כתב אישום שהוגש עקב תלונת שווא על תקיפת בת זוג
המשטרה הגישה נגד לקוח המשרד כתב אישום שייחס לו עבירות תקיפה נגד בת זוגו לחיים. בעקבות ייצוג משרדנו והוכחת טענתנו כי מדובר בתלונת שווא מצד בת הזוג, הוחלט במדור תביעות קרא עוד >>
-
ביטול צו הגנה נגד לקוח על רקע תלונת שווא שהוגשה במסגרת סכסוך ירושה
לקוח המשרד הוזמן לדיון בבקשה למתן צו הגנה בבית המשפט לענייני משפחה בתל אביב בעקבות תלונה על אלימות במשפחה שהגיש נגדו קרוב משפחתו, במסגרתו עתר האחרון לסעד שיאסור על הלקוח קרא עוד >>
-
כיצד להתגונן מפני תלונת שווא על מעשה מגונה והטרדה מינית?
המודעות הגואה בדבר זכות האישה על גופה, ובדבר הצורך של קורבנות להתלונן ללא מורא על אנשים שהטרידו אותם מינית, גרמו לעליית תלולה במספר התלונות המוגשות בתקופה האחרונה בגין מעשים מגונים קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתאורי חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין אלוף שהציל לי את החייםחוות דעת:עורך דין אסף אתה איש מיוחד תודה רבה על העזרה הגדולה בשעה הקשה בחיי. לאלו שמתלבטים - מדובר בעורך דין אלוף! אדם מלא בידע וחוכמה שיודע להוביל לתוצאה הטובה ביותר גם אם הדברים נראים אבודים בתחילת הדרך. -
הוסף חוות דעתמוחמד חסוי | 31/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג משפטי בליגה אחרת שהוביל לתוצאה לה ייחלנו!חוות דעת:כל הכבוד לעו״ד אסף דוק וגם המון תודה לעו״ד נוי לביא, על כל ההסבר וההבנה המקצועית, ועל המענה המהר והדאגות שדאגתם לנו שנקבל את ההחלטה כמו שרוצים, ובסוף קבלנו החלטה שהינו מרוציים ממנה. והייצוג המשפטי שקבלנו אותו היה מאוד יעייל, ורוצה להדגיש שלפני שבועיים הכרנו אותך והיום כותבים לך משוב מאוד חיובי כי מגיע לך, המון תודה והצלחה בהמשך הדרך. -
הוסף חוות דעתחאלד חסוי | 31/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי מספר 1חוות דעת:לעורך דין אסף ולכל הצוות שלך ... תודה לכם על הכל ,עבדתם קשה בשבילי ובסוף הצלחתם ... מאחל לכם עוד הצלחות במשך חייכם בעבודה. במשפט אחד יכול להגיד לכם שאתם מספר 1. -
הוסף חוות דעתישראל חסוי | 31/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד כשרוני מאוד ומומחה בתחומו - ממליץ בחוםחוות דעת:רציתי לשבח בזאת את עורך דין אסף דוק על היחס הנפלא והמקצועיות שהוא מפגין חברים אני לא זכיתי להכיר עורך דין כזה שפשוט מעבר לקו לא שופט אותך ולא מזלזל ולא מחפש רק את הכסף פשוט אדם אנושי כשרוני מאוד ומומחה בתחומו אני פשוט ממליץ בחום לכל מי שזקוק לייעוץ הוא הכתובת. עלה והצלח ובכל אשר תפנה תצליח. -
הוסף חוות דעתיגאל חסוי | 31/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על המקצוענות והסבלנות!חוות דעת:עו"ד דוק הגיע לייצג אותי בדיון המעצר הראשון בעבירה לא פשוטה והציל אותי מהמשך ישיבה מאחורי סורג ובריח. בהמשך עו"ד דוק הגן תמיד על האינטרסים שלי על פני עשרות דיונים עד קבלת פסק דין מקל ביותר. אין לי באמת דרך להודות לו מלבד המילים שאני כותב כאן ויכול ויסייעו לאחרים למצוא אותו כי באמת ומדובר באדם מיוחד ומקצוען אמיתי. -
הוסף חוות דעתחאלד חסוי | 30/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי מספר 1חוות דעת:לעורך דין אסף ולכל הצוות שלך ... תודה לכם על הכל ,עבדתם קשה בשבילי ובסוף הצלחתם ... מאחל לכם עוד הצלחות במשך חייכם בעבודה. במשפט אחד יכול להגיד לכם שאתם מספר 1. -
הוסף חוות דעתקובי חסוי | 30/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות עבודתו המשפטית היסודית ונחישותו האמת יצאה לאורחוות דעת:עו''ד אסף דוק היקר. בפתח דברי אבקש להודות לך! פניתי אליך מתוך מצוקה של אזרח ישר ושומר חוק, שלא ידע עברה על החוק מימיו, אושר נקלע לצרה שאינה קשורה אליו, ועלולה היתה להיות הרת אסון לפגיעה ביושרה שלי ועוד הבטים חשובים בחיי. פניתי אליך בהתראה קצרה של שעות בודדות מאוד, דאגת למצוא זמן יקר, בין דיון בבית משפט לפגישות, בכדי להיפגש,להקשיב, לייעץ, לתת כתף ולהירתם לעזרתי. מקצועיות , יחס אישי צמוד ומסור, זמינות, מהירות תגובה, לירידה לפרטים בצורה יסודית וכל מה שנדרש מעו"ד עם נסיון בסדר גודל שלך. תמיד דאגת להרגיע, לתת מענה בכל שעה שפניתי. בזכות כל זאת התקבלה התוצאה, והאמת יצאה לאור. כמו כן אבקשך למסור את תודתי לצוות המשרד שלך,שתמיד היה זמין ונכון לעזור. תבורכו ישר כח. שנה טובה בהוקרה קובי צ -
הוסף חוות דעתליאורה חסוי | 30/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מסור, מקצועי ובעל רקע בהמון המון תחומים במשפט הצבאי והאזרחיחוות דעת:טלפון מהבן בצבא... אימא, הסתבכתי!!! את הלחץ הגדול הרגיע עו"ד אסף דוק, הסביר שהעבירה לא ענקית, מה המשמעות שלה, לאיזה כיוונים זה יכול להתקדם. נתן ייעוץ מקצועי מכל הלב. כל הידע הזה גם עבר לחייל שהשתמש בו ברגע האמת והכל הסתדר. אין מילים, עו"ד מסור, מקצועי ובעל רקע בהמון המון תחומים במשפט הצבאי והאזרחי. ממליצה מכל הלב, כי בתחום הזה צריך להיות בידיים הכי הכי טובות. -
הוסף חוות דעתציקי חסוי | 30/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה לעו"ד דוקחוות דעת:אני רוצה להודות לך על הטיפול והליווי המקצועי, האישי והמסור בכל תהליך ההגנה בהליך שהוגש נגדי. -
הוסף חוות דעתאורי חסוי | 30/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין אלוף שהציל לי את החייםחוות דעת:עורך דין אסף אתה איש מיוחד תודה רבה על העזרה הגדולה בשעה הקשה בחיי. לאלו שמתלבטים - מדובר בעורך דין אלוף! אדם מלא בידע וחוכמה שיודע להוביל לתוצאה הטובה ביותר גם אם הדברים נראים אבודים בתחילת הדרך. -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 30/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:טיפול משפטי מקצועי ומנצחחוות דעת:פניתי למשרדו של אסף היקר, עם נושא שהיה חשוב לי מאוד ליכולת שלי להמשיך לחיות בשלום עם עצמי. רציתי צדק מוחלט וביקשתי את עזרתו של אסף. אני שמח מאוד לספר שאסף יחד עם נוי, עשו עבודה מקצועית מצויינת והשיגו במלואה את בקשתי המורכבת. בנוסף, אציין בשמחה שמלבד העבודה המקצועית המושלמת, קיבלתי במשך כל הדרך הארוכה, יחס אישי, חם, מבין, לבבי, איכפתי, דואג ותומך ללא תנאי וזאת עד שהשגנו את הניצחון המלא ברוך השם. תודה חמה לאסף היקר והצוות שלו על הטיפול הסופר מקצועי והמנצח ותודה על היחס הלבבי והתומך. בכבוד והערכה, ניסים -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 30/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג משובח ויחס אישי בכל שעהחוות דעת:משרד עורכי דין מהטובים ביותר בתחום הפלילי אם לא הטוב ביותר! תודה על שירות אדיב ומקצועי.