ספקית אינטרנט
אנונימי שאל\ה בתאריך 27/04/2014:
שלום רב,
רציתי לשאול האם ספקית האינטרנט שלי יכולה לקרוא או לשמור העתק של מיילים שנשלחים מהמחשב האישי שלי.
אני מודע לאפשרות שמיילים נשמרים בשרתים של גוגל גם אחרי המחיקה, אבל האם יתכן שזה קורה גם אצל ספקית אינטנט ישראלית.
האם יתכן שבעוד כמה שנים מישהו פתאום יוכל "לשלוף" תכתובת אישית?
תודה רבה
ספקית אינטרנט
חשוב לי להדגיש שלא מדובר בשום דבר פלילי, אבל כן בדברים אישיים שיכולים להוות עניין רב עבור אדם אחר.
-
פגיעה בפרטיות מטעם ספקיות אינטרנט
גיל שלום,
צפייה בתוכן או ניטור תוכן תעבורת אינטרנט של לקוחות על-ידי ספקיות אינטרנט מהווה פגיעה בפרטיות ואף האזנת סתר לא חוקית. לאור כך, ולאו דווקא רק בגלל שמדובר בעבירות פליליות חמורות, נותר רק לקוות כי ספקיות האינטרנט אכן שומרות על המידע של כולנו באופן ראוי ובטוח.
בכבוד רב,
עו"ד אסף דוקהאמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו"ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
עורך דין לדיני אינטרנט
משרדנו בעל ניסיון רב בתחום דיני אינטרנט על כל היבטיו ומספק מענה מקצועי במגוון רחב של תחומים המשיקים לדיני מחשבים ודיני אינטרנט לרבות עוולות מחשבים, דיני הגנת הפרטיות, אבטחת מידע, קרא עוד >>
-
תיקון כתב אישום בעקבות טעות פרקליטות והסדר טיעון בתיק שוד
בית המשפט דן במקרה שבו הנאשם הורשע בעבירות של שוד וכניסה לישראל בניגוד לחוק בעקבות הסדר טיעון. התיקון נבע מטעות בפרקליטות שהובילה להקלה בכתב קרא עוד >>
-
סטייה משמעותית בעונש בשל תוחלת חיים קצרה בעבירות אלימות במשפחה
בית המשפט המחוזי דן בערעור בעבירות אלימות במשפחה, והחליט לסטות ממתחם הענישה בשל תוחלת חיים קצרה של הנאשם. ההחלטה התקבלה לאחר בחינת נסיבות אישיות קרא עוד >>
-
עיכוב צו סגירה למלון בתל אביב בשל שיקולים ביטחוניים ותקנות חדשות
בית המשפט דן בבקשה לעיכוב צו סגירה למלון בתל אביב בעקבות כתב אישום על ניהול עסק ללא רישיון. ההחלטה כללה עיכוב זמני בשל שיקולים ביטחוניים ותקנות קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתזאב חסוי | 19/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:קיבלתי את הייצוג המשפטי הטוב ביותר שיכולתי לקוות לו.חוות דעת:אסף תודה רבה לך עזרת לי מאוד , השרות מעולה והפתרון עוד יותר טוב! -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 14/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:סופרמן במדי משפטחוות דעת:חיפשתי את העורך דין הכי טוב שיש ואכן כשהגעתי הרגשתי שפגשתי את סופרמן. הצליח להרגיע אותי מאד, הביא הרגשה של ביטחון, מקצוען אמיתי, מאד מרוצה שבחרתי באסף דוק, ואני מאד מודה על שהציל אותי. מאחל לאסף המשך עם המון הצלחה ושיעזור לעוד הרבה אנשים. -
הוסף חוות דעתטובי חסוי | 11/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד דוק ליווה אותנו במסירות אין קץ ובביטחון מלא בחפותו של הבןחוות דעת:עו"ד דוק זיכה את בני מעבירה חמורה בה הואשם על לא עוול בכפו! לאורך כל המשפט עו"ד דוק ליווה אותנו, המשפחה, במסירות אין קץ ובביטחון מלא בחפותו של הבן. על כך, אנו רוצים להביע בפניך כאן את תודתנו והערכתנו לפועלך. מי ייתן ומלאכים כמוך יהיו נחלת הכלל. תודה משפחת טובי. -
הוסף חוות דעתעמית חסוי | 10/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:שרות מקצועי ואמין בכל פעם ותמיכה לאורך כל הדרךחוות דעת:אני רוצה להודות לך מעומק ליבי על העזרה הענקית והטיפול המסור שהענקת לי שרות מקצועי ואמין בכל פעם ותמיכה לאורך כל הדרך מצדך. לא יכולתי להעזר במישהו טוב יותר! תודה רבה רבה! -
הוסף חוות דעתאיסק חסוי | 07/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי הדין הטוב ביותר בתחום הפליליחוות דעת:שירות מהיר, מקצועי ומרגיע. שמח שמצאתי אתכם, הצלתם לי את החיים. -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 07/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מספר 1חוות דעת:לעורך דין מספר 1 תודה רבה על הכל על התמיכה, האכפתיות, פשוט תודה תודה תודה בברכה גבי. -
הוסף חוות דעתעופרי רותם | 04/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בסבלנות אין קץ ומקצועיות ראויה לשבח הגשים את משאת נפשיחוות דעת:הגעתי לעו"ד דוק על מנת למחוק רישום פלילי שרדף אותי. בסבלנות אין קץ ומקצועיות ראויה לשבח הגשים את משאת נפשי. תודה ענקית ובוודאי שממליץ על המשרד. -
הוסף חוות דעתרן חסוי | 02/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:נחישות, ידע, הבנת העניין וטיפול מקצועי מאדחוות דעת:עם סיום הפרשה ברצוני להודות לך על טיפולך היעיל ומסור בעניני. מרגע הפניה אליך היית קשוב ומבין את הבעיה. הסכמת לקבל שיחת טלפון אפילו בשבת( מה שמעלה את הערכתי אליך בהבנת הדחיפות). גם בשפגישה במשרדך הבנת את הקושי ואת הבעייתיות והפגנת מקצועיות מרשימה יחד עם אמפטיה. הטיפול בעניין היה בהחלט מקצועי, יעיל ובסופו של דבר הוכיח כי ידעת את שאתה עושה - ועשית זאת בצורה המייטבית. שוב, הרבה תודה על נחישות, ידע, הבנת העניין וטיפול מקצועי מאד. -
הוסף חוות דעתנאור חסוי | 31/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מהטובים בארץ שעזר לי לצאת מהסיוט ולחזור לחיים.חוות דעת:ההזמנה לחקירה במשטרה תחת אזהרה בפעם הראשונה בחיי הפכה את החיים שלי לסיוט והרגשתי אבוד אבל עו"ד אסף דוק היה שם בשבילי ועזר לי לצאת מהסיוט ולחזור לחיים. המון תודות לך עו"ד אסף דוק. -
הוסף חוות דעתאיתן חסוי | 26/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ודקדקן כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפליליחוות דעת:זו הזדמנות טובה להודות על העבודה והדאגה. מדובר בעו"ד מקצועי, דקדקן, כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפלילי ואפשר לסמוך עליו שיוביל אותך בבטחה בדרך הנכונה לעבר התוצאה הטובה ביותר. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתרינת חסוי | 12/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורכי דין חדים, מקצועיים ושווים כל שקלחוות דעת:משרד של עורכי דין מצויינים, ענייניים, חדים ומסבירי פנים, חווית שירות ומקצועיות מושלמת, מאד מומלצים, שווים כל שקל, כל היעדים הושגו, תודה לכם. -
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 16/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על המסירות, האנושיות והמקצועיות הרבהחוות דעת:רוצה להודות לעו"ד דוק ועו"ד רביד כהן ממשרדו על שייצגו אותי בהצלחה לאורך שנים בתיק שנוהל נגדי. תודה על המסירות, האנושיות והמקצועיות הרבה. ממליץ בחום כמובן, יישר כוח אוהב אתכם.