פגישה עם קצינת מבחן של הפוגעת
אנונימי שאל\ה בתאריך 07/05/2019:
שלום רב,
בעלי ואני נפגעי עברה של עורכת דין, שזייפה, רימתה וגזלה מאיתנו כספים במרמה. נגד עורכת הדין, הוגש כתב אישום פלילי חמור, הכולל ריבוי עברות של זיוף, שימוש במסמך מזוייף, וקבלת דבר במרמה.
לצערינו, נחתמה עסקת טיעון מקלה, ועורכת הדין הזו, הודתה רק בלושה מקרים פליליים מתוך שבעה מקרים, שהופיעו בכתב האישום המקורי. אך בין בא כוחה של עורכת הדין העבריינית לבין הפרקליטות – אין הסכמה על העונש. הפרקליטות רוצה הרשעה, על תנאי, קנס ופיצוי. ואילו הנאשמת מעוניינת באי הרשעה.
אי לכך, נשלחה עורכת הדין לקצינת מבחן. שתיתן המלצותיה לשופט. כעת זומנו אנחנו לקצינת המבחן, כנפגעי עברה.
רציתי לשאול, מה ניתן לומר לקצינת המבחן, על מנת שתמליץ על הרשעה בלבד? (ולא חלילה תמליץ על "אי הרשעה"). כאשר ידוע לנו, שעורכת הדין הזו עוקצת ופוגעת וגוזלת כספים, מעוד אנשים. אך כרגע רק המקרה שלנו התגבש לכדי כתב אישום, וזהו למעשה כתב האישום הראשון של עורכת הדין הזו.
חשוב לנו, שעורכת הדין העבריינית הזו, תקבל עונש הולם למעשיה הפליליים ולמידת הפגיעה בנו. ולא תחמוק מהדין עם אי הרשעה חלילה.
תודה רבה מראש.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
הרכב מורחב ידון בבקשת תסקיר מבחן נוסף לנאשם בתקיפה חמורה
בית המשפט העליון דן בבקשה להרחיב את הרכב השופטים שידון בבקשת ההגנה לתסקיר מבחן נוסף לנאשם שהורשע בעבירה של חבלה חמורה. ההחלטה עשויה להשפיע על גזר הדין קרא עוד >>
-
תסקיר שירות מבחן
בואו נתחיל מזה שהמשפט: "תסקיר שירות מבחן" או "קצינת מבחן", יכול להוות מעין איום סמוי על חשודים או נאשמים ולעורר אצלם התנגדות גורפת להליך עצמו, שבמהותו אמור להקל עליהם את קרא עוד >>
-
צדק מאחה בשירות מבחן
האם זהו חלום באספמיה שמבצע עבירה ייפגש עם קורבנו? מסתבר שלא. תכירו את תוכנית גפ"ן (גישור פוגע נפגע) או תוכנית 'צדק מאחה' של שירות המבחן. בתוכנית זו הקורבן נפגש עם קרא עוד >>
-
הפקעת צו מבחן לנאשם – באילו נסיבות ומה עושים?
צו מבחן הוא הליך שיקומי, שמתחשב בנסיבות חייו של נאשם ומאפשר לו לשקם את חייו ולחזור לתפקוד נורמטיבי. צו המבחן מוטל במקום עונש שהיה מוטל על העבירה המקורית ויכול לכלול קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתאהוד חסוי | 18/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של מקצועניםחוות דעת:משרד עורכי דין של מקצוענים. הגעתי אליהם בעקבות זימון לועדת משמעת באוניברסיטה. עו"ד דוק זיכה אותי מכל אשם! בזכות הייצוג שלו קיבלתי הזדמנות להמשיך במסלול המקצועי שלי. מדובר בעו"ד שנתן לי תחושת ביטחון כבר בפגישה הראשונה, הפגין אכפתיות לאורך כל הדרך ובסופו של דבר השיג עבורי את התוצאה הטובה ביותר. שמח שזכיתי להכיר אותו וממליץ עליו בעיניים עצומות. -
הוסף חוות דעתיפים חסוי | 15/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מקצועי, מקרין ביטחון, הגון וישרחוות דעת:תודה רבה לעו''ד אסף דוק! יחס אנושי והמון המון סבלנות לכל השאלות, והיו לא מעט! תמיד היה זמין ופשוט אין מילים לתאר את העזרה הרבה שקיבלנו ממנו! מקצועי מאוד! תודה שוב!! -
הוסף חוות דעתיוני ח | 11/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:שירות אדיב, מקצועי ומקיף.חוות דעת:השארתי הודעה כדי להתייעץ לגבי נושא מסוים בתחום הפלילי. לאחר מספר דקות חזר אליי עו"ד אסף דוק. אציין שהיה סבלני מאוד, נסך בי ביטחון וענה לי על כל שאלותיי בסבלנות. קיבלתי שירות מקצועי ומידע מקיף על כל מה שהייתי צריך לדעת ואף יותר. וכל זאת בשיחת טלפון בודדה. כל מה שנשאר לי זה להמליץ בחום על שירותיו ועל שירותי משרדו. כן יירבו כמוך עו"ד אסף דוק. תודה -
הוסף חוות דעתבדואן חסוי | 09/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין ישר ומקצועי שהגשים לי חלוםחוות דעת:הגשמת לי חלום אסף, חלום הילדות שכל כך אהבתי מהילדות שלי . בזמן שחשבתי שהכל נגמר ואין לי שום סיכוי להגשים את החלום שלי אתה החזרת לי את התקווה למרות שהייתי קצת נודניק אבל אתה היית תמיד סבלני וחביב מאוד . לכן אני מביע את כל התודות שבעולם לך ולכל אנשי המשרד שעבדו על התיק שלי במקצעיות רבה וחזקה ובאמינות רבה ובהשקעה ענקית ללא טיפת רשלנות ועל היחס הנהדר שקיבלתי ממך בצורה אישית והיחס הטוב ונחמד ביותר מיניב ונוי , ושאלוהים יברך אותך בכל צעד שתצעד בחיים , ואני מאמין שיום אחד נתפגש ואני על מדים ונצטלם ביחד סילפי ונעלה סטורי, והכל היה בזכותך ובזכות המקצעיות שלך בתחום .. מאחל לך כל הטוב שבעולם . תודה רבה רבה רבה אסף מעריך מאוד. -
הוסף חוות דעתחאלד חסוי | 08/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי מספר 1חוות דעת:לעורך דין אסף ולכל הצוות שלך ... תודה לכם על הכל ,עבדתם קשה בשבילי ובסוף הצלחתם ... מאחל לכם עוד הצלחות במשך חייכם בעבודה. במשפט אחד יכול להגיד לכם שאתם מספר 1. -
הוסף חוות דעתרמי חסוי | 07/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה על פעולותיך בסגירת התיק נגדיחוות דעת:מעריך מאד את העבודה הרבה והקשה שעשיתם עבורי. על כן ממליץ עליך בחום! -
הוסף חוות דעתקובי חסוי | 06/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות עבודתו המשפטית היסודית ונחישותו האמת יצאה לאורחוות דעת:עו''ד אסף דוק היקר. בפתח דברי אבקש להודות לך! פניתי אליך מתוך מצוקה של אזרח ישר ושומר חוק, שלא ידע עברה על החוק מימיו, אושר נקלע לצרה שאינה קשורה אליו, ועלולה היתה להיות הרת אסון לפגיעה ביושרה שלי ועוד הבטים חשובים בחיי. פניתי אליך בהתראה קצרה של שעות בודדות מאוד, דאגת למצוא זמן יקר, בין דיון בבית משפט לפגישות, בכדי להיפגש,להקשיב, לייעץ, לתת כתף ולהירתם לעזרתי. מקצועיות , יחס אישי צמוד ומסור, זמינות, מהירות תגובה, לירידה לפרטים בצורה יסודית וכל מה שנדרש מעו"ד עם נסיון בסדר גודל שלך. תמיד דאגת להרגיע, לתת מענה בכל שעה שפניתי. בזכות כל זאת התקבלה התוצאה, והאמת יצאה לאור. כמו כן אבקשך למסור את תודתי לצוות המשרד שלך,שתמיד היה זמין ונכון לעזור. תבורכו ישר כח. שנה טובה בהוקרה קובי צ -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 24/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:כבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות!חוות דעת:הגעתי לעו"ד דוק דרך האינטרנט וכבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה לא קלה בכלל בחיי כאשר בסופה כבודי שב אלי. אין עליו, צעיר ומבריק - יישר כוח! -
הוסף חוות דעתנאור חסוי | 21/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מהטובים בארץ שעזר לי לצאת מהסיוט ולחזור לחיים.חוות דעת:ההזמנה לחקירה במשטרה תחת אזהרה בפעם הראשונה בחיי הפכה את החיים שלי לסיוט והרגשתי אבוד אבל עו"ד אסף דוק היה שם בשבילי ועזר לי לצאת מהסיוט ולחזור לחיים. המון תודות לך עו"ד אסף דוק. -
הוסף חוות דעתאמיר חסוי | 15/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות הייצוג שלהם זוכתי מעבירת משמעת באוניברסיטהחוות דעת:הגעתי לעורך דין אסף דוק בעקבות העמדה לוועדת משמעת במוסד לימודיי בגין העתקה והונאה במבחן , חשוב לי לציין שהמקרה שלי היה מורכב הרבה יותר מאחר וזו לא היתה וועדת המשמעת הראשונה שלי. עורך דין אסף יחד עם עורך דין יניב נבון לקחו את התיק , ייצגו אותי והוציאו אותי זכאי , אני רוצה להודות על העבודה המקצועית והטובה שנעשתה. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתמשה חסוי | 06/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי, צנוע וישרחוות דעת:מקצועי, צנוע וישר. העבודה מבוצעת למעלה מן הציפיות. הבחירה החשובה ביותר בהליך המשפטי היא בחירה באדם שייצג אותך ואת האינטרס שלך על הצד הטוב ביותר, עו"ד אסף דוק עונה על כך בהחלט! -
הוסף חוות דעתאודליה חסוי | 27/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנהחוות דעת:ברצוני להביע את תודתי והערכתי לך באופן אישי ולצוות משרדך, על השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנה. עלה והצלח. אודליה