שכן מטריד ומאיים
אנונימי שאל\ה בתאריך 30/04/2017:
שלום רב,
ביני ובין שכני קיים סכסוך של כמה שנים בענייני בנייה. הוא גרר אותי לכל מיני ערכאות – בסוף הפסיד בכולם. לאחרונה בנו מבקש לבנות תוספת לביתו תוך כדי פגיע בשלימות רכושי והפרה ברורה של החלטת "ועדת ערר" מחוזית.
אני ועוד כמה שכנים מסרבים לחתום על תוכניותיו והגשנו התנגדויות מנומקות ומסודרות לעירייה. כתוצאה מכן התעורר רוגזו של השכן, בעיקר כלפי כיוון שאני שכן קיר בקיר אותו ואני המתנגד העיקרי.
כבר לפני כחודש הוא ובנו החלו במסכת של קללות ואיומים אותם הקלטתי אחד אחד !
אתמול, שבת ה29/4 , הייתי בחצר ועסקתי בניקוי כאשר לפתע בנו של השכן דרך הגדר המפרידה החל לקלל בצורה נוראית ולפגוע פיזית בגדר המפרידה בין שתי החצרות עד שהוא שבר חלק והעיף אדנית פנימה לתוך החצר שלי. תוך כמה דקות הצטרף גם אביו בקללות נמרצות, איומים וכו' ולפתע האב התפרץ לחצרי תוך שבירת השער, האיים באגרופיו להכות אותי – כל התהליך מוקלט בטלפון שלי. ביתו משכה אותו החוצה, אני ניכנסתי הביתה להזעיק את המשטרה אך אז האב התפרץ שוב הפעם לתוך הבית ממש ואיים לפגוע בי ובאישתי.
סוף סוף הגיע המשטרה – השוטרים הרגיעו אתו וכולנו נסענו לתחנת במשטרה
בתחנה – קצין החליט לנסות שלא תוגש תלונה – תוך דיבורים והסברים והבטחות הסכמתי שלא להגיש תלונה ואני מתחרט על כך.
האם זה מאוחר מידי להגיש בכל זאת תלונה?
תודה מראש על תשובכם – יצחק
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
שכנות פלילית – כיצד להתמודד עם שכן מטריד שנוהג באלימות
יחסי שכנות הם חלק בלתי נפרד מהחיים בישראל לאור העובדה שמעל שמונים אחוזים מהתושבים במדינה מתגוררים בבנייני מגורים או בבתים משותפים. על כן, ביחסים אלו, בדומה לרוב האינטראקציות האנושיות, עשויים קרא עוד >>
-
אבי דוביצקי צייד הפדופילים ישלם 2.5 מיליון שקלים לאחר שנתפס מטריד מינית
אבי דוביצקי, "צייד הפדופילים", חויב לשלם 2.5 מיליון שקלים לאחר שנתפס עם סייעניו מטריד מינית ותוקף באלימות אכזרית את לקוח המשרד רק בשל נטייתו קרא עוד >>
-
ביטול הרשעה למרצה בכיר שתקף ופצע באופן קשה אדם במועדון לאחר שסבר כי הוא מטריד אישה
נגד לקוח המשרד, מרצה בכיר במכללה, הוגש כתב אישום חמור שייחס לו עבירת פציעה כשהעבריין מזויין לאחר שתקף ופצע באופן קשה אדם במועדון בתל אביב רק משום שסבר כי הוא קרא עוד >>
-
צו הרחקה נגד שכן – צווי הרחקה בין שכנים
יחסי שכנות יכולים להיות מקור לנחת וקרבה, או מוקד של עוינות ורגשות שליליים. סכסוכי שכנים הם תופעה נפוצה ומטרידה, החוצה מגדרים ואוכלוסיות, ומשותפת לבני האדם באשר הם. כאשר נוצרה סיטואציה קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתליאת חסוי | 18/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מדהים ואיכפתי שהכל אצלו נעשה בגובה העינייםחוות דעת:אין על עו"ד דוק! מדהים ואיכפתי, הכל נעשה בגובה העיניים, מבין ונעים והכי חשוב יודע את העבודה. -
הוסף חוות דעתאלי חסוי | 17/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי מהשורה הראשונהחוות דעת:עו"ד פלילי מהשורה הראשונה, אכפתי, מקצועי ובעל ידע נרחב ביותר בעולם המשפט. למרות שהסיכויים בתחילה נראו היו קלושים, עו"ד דוק נלחם בשבילי עד הסוף והתוצאה הטובה לא איחרה לבוא. ממליץ בחום לכל מי שמחפש עורך דין שבאמת מכוון מטרה וכזה שלא מפחד מלהיכנס לעימות ישיר עם הצד שכנגד כאשר הדבר באמת נדרש. -
הוסף חוות דעתגיא צברי | 17/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוחחוות דעת:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוח. מי ששוכר את שירותיו יודע שהוא בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתפיראס חסוי | 15/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה לעורכי הדין אסף דוק ובר נמרי על ייצוג משפטי לעלא ולעלאחוות דעת:אין מילים לתאר את הליווי, היחס האישי והאכפתיות שחוויתי. צוות מקצועי, אכפתי ומקשיב. בנוסף, המחיר היה מאוד הוגן. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 10/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מצוין שבקי בכל הפינות הקטנות של המקצועחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק דרך האינטרנט בעקבות ההמלצות. התברר שזה עו"ד מצוין. היה מקצועי מאוד ובקי בכל הפינות הקטנות של המקצוע. זמין למקרה שצריך ומוכן לענות על השאלות ולהסביר (הרבה מעל ומעבר לציפיות שלי). העבודה נעשתה תוך זמן קצר לשביעות רצוני. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתמייקל חסוי | 30/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של מקצועניםחוות דעת:משרד עורכי דין של מקצוענים. לאחר ניסיון כושל עם מספר עו"ד אחרים עו"ד דוק ושאר עורכי הדין המשרד עשו בשבילי עבודה מדהימה ואודה להם על כך עד שארית חיי. -
הוסף חוות דעתרינת חסוי | 23/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורכי דין חדים, מקצועיים ושווים כל שקלחוות דעת:משרד של עורכי דין מצויינים, ענייניים, חדים ומסבירי פנים, חווית שירות ומקצועיות מושלמת, מאד מומלצים, שווים כל שקל, כל היעדים הושגו, תודה לכם. -
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 20/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על המסירות, האנושיות והמקצועיות הרבהחוות דעת:רוצה להודות לעו"ד דוק ועו"ד רביד כהן ממשרדו על שייצגו אותי בהצלחה לאורך שנים בתיק שנוהל נגדי. תודה על המסירות, האנושיות והמקצועיות הרבה. ממליץ בחום כמובן, יישר כוח אוהב אתכם. -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 06/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג משובח ויחס אישי בכל שעהחוות דעת:משרד עורכי דין מהטובים ביותר בתחום הפלילי אם לא הטוב ביותר! תודה על שירות אדיב ומקצועי. -
הוסף חוות דעתאודליה חסוי | 06/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנהחוות דעת:ברצוני להביע את תודתי והערכתי לך באופן אישי ולצוות משרדך, על השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנה. עלה והצלח. אודליה -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 05/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מספר 1חוות דעת:לעורך דין מספר 1 תודה רבה על הכל על התמיכה, האכפתיות, פשוט תודה תודה תודה בברכה גבי. -
הוסף חוות דעתזאב חסוי | 05/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:קיבלתי את הייצוג המשפטי הטוב ביותר שיכולתי לקוות לו.חוות דעת:אסף תודה רבה לך עזרת לי מאוד , השרות מעולה והפתרון עוד יותר טוב!