תיק מב"ד מ2001
אנונימי שאל\ה בתאריך 25/06/2015:
שלום,
יש לי תיק מב"ד ישן מ-2001 על אחזקת סמים
לאחרונה הוצאתי תדפיס מידע פלילי והתיק מופיע בו
שאלות:
1) אני עומד לבקש תעודת מרשם פלילי עבור מעסיק בחו"ל
האם זה יופיע בתדפיס
2( אפשר לבטל את הרישום הזה?
-
תיק מב"ד מ2001
שלום רב,
תדפיס רישום פלילי ותעודת מרשם פלילי הינם הינו הך.
ניתן בהחלט להביא לסגירה או אף מחיקה של תיק המב"ד. הנך מוזמן לפנות למשרדנו לקבלת ייעוץ והכוונה בעניינך.בכבוד רב,
דן נתיב, עו"דהאמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו"ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
מהו תיק מב"ד וכיצד ניתן להביא לסגירתו?
לאחר שאדם נחקר במשטרה התיק בעניינו עובר לבדיקתן של רשויות התביעה לצורך בחינת השאלה האם יש להגיש נגדו כתב אישום או אם לאו. כל אותה העת תיק החקירה כנגדו מצוי קרא עוד >>
-
סגירת תיק פלילי לקצין משטרה בדרגת סנ"צ שנחשד בניסיון ביצוע מעשה מגונה בקטין
לקוח המשרד, קצין משטרה בדרגת סנ"צ מיחידת עילית, נעצר ונחקר בחשד לניסיון ביצוע מעשה מגונה בקטין שהכיר באפליקציית גריינדר. הלקוח הכחיש מן ההתחלה את החשדות שיוחסו לו. בעקבות ייצוג משרדנו, קרא עוד >>
-
הסדר מותנה בצבא – סגירת תיק במצ"ח והקפאת הליך פלילי
החוק מסמיך את הפרקליטות הצבאית לסגור תיקי מצ"ח נגד חשודים שנמצאו נגדם מספיק ראיות המאפשרות את העמדתם לדין בעילה של הסדר מותנה או הסדר הקפאה. סגירת התיק בהסדר מותנה בצבא קרא עוד >>
-
סגירת תיק פלילי ללקוח בעבירות בידוי ראיות ומסירת ידיעה כוזבת
כנגד לקוח המשרד נפתח תיק פלילי לאחר שנחקר תחת אזהרה בגין בידוי ראיות ומסירת ידיעה כוזבת במסגרת סכסוך שהתגלע בינו לבין אשתו. בעקבות פניית משרדנו לתביעות ת"א נסגר התיק נגדו קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתדוד חסוי | 05/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות אסף בית המשפט זיכה אותי מעבירה חמורה שיש עימה קלוןחוות דעת:אסף, מקצוען אמיתי, בקיא בחומר, ידע איך להתנהל עם הפרקליטות, בזכותו הפרקליטות חזרה בה מהאשמות. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 30/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:פשוט משרד של אלופים!חוות דעת:תודה על היחס האישי,והסבלנות שהגדשתם ,לכל אורך התהליך, עם המקצועיות והיסודיות הגבוהה, פשוט אלופים... תודה רבה 🙏🌹🌺 -
הוסף חוות דעתרווית חסוי | 18/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מנוסה עם סבלנות אין קץחוות דעת:הגעתי למשרדו של אסף על מנת לקבל ייעוץ משפטי בעניין שמדיר שינה מעיני כבר תקופה ארוכה. אסף ישב איתי ארוכות ובסבלנות אין קץ פשוט ענה לי על כל השאלות שהטרידו את מנוחתי וגרם לי להרגיש הרבה יותר רגועה עם הדברים. יישר כוח! -
הוסף חוות דעתליאת חסוי | 17/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מדהים ואיכפתי שהכל אצלו נעשה בגובה העינייםחוות דעת:אין על עו"ד דוק! מדהים ואיכפתי, הכל נעשה בגובה העיניים, מבין ונעים והכי חשוב יודע את העבודה. -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 16/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:טיפול מהיר יעיל ומסורחוות דעת:ברצוני להודות לעורך הדין אסף דוק על טיפול מהיר יעיל ומסור ליווי צמוד על ההדרכה המקצוענות הנסיון שלך חסך לי הרבה צרות באמת אסירות תודה על השרות ועל התוצאות 100% הצלחה לא מובן מאיליו תודה רבה רבה והרבה הצלחה. -
הוסף חוות דעתאבי חסוי | 14/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של אלופיםחוות דעת:משרד של אלופים מהרגע שפניתי לאסף בשיחה הראשונה הבנתי שמדובר באדם עם המון מקצועיות וידע, היו לו תשובות להכל, מאוד מרגיע. צוות המשרד גם כן מאוד מקצועיים, סיפקו לי תשובות לאורך כל התהליך ודאגו לכל פרט ופרט. עו"ד אסף דוק עו"ד נוי לביא עו"ד יניב נבון תודה רבה. -
הוסף חוות דעתנפתלי חסוי | 06/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מבריק - מניסיון.חוות דעת:פגשתי את עו"ד דוק לראשונה בחדר החקירות. בסבלנות אין קץ הקשיב לכל פרט ונתן לי את הייעוץ הכי מקצועי שיש שהחזיר לי את חיי חזרה. תודה רבה ואין לי ספק שכמו שסייעת לי והצלחת להוכיח את חפותי - כך תעשה עם כל אדם אחר במצבי. -
הוסף חוות דעתיקיר חסוי | 27/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ומקצועי שעזר לי מאוד!חוות דעת:עו"ד דוק הוא אדם ישר ומקצועי שעזר לי מאוד בייעוץ וייצוג בתיק פלילי מורכב. הגעתי אליו לאחר שעברתי 2 עורכי דין אחרים שהיו כלום ושום דבר לידו. ממליץ בחום. רק הצלחה בנאדם! -
הוסף חוות דעתנפתלי חסוי | 25/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מבריק - מניסיון.חוות דעת:פגשתי את עו"ד דוק לראשונה בחדר החקירות. בסבלנות אין קץ הקשיב לכל פרט ונתן לי את הייעוץ הכי מקצועי שיש שהחזיר לי את חיי חזרה. תודה רבה ואין לי ספק שכמו שסייעת לי והצלחת להוכיח את חפותי - כך תעשה עם כל אדם אחר במצבי. -
הוסף חוות דעתמשה חסוי | 24/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי, צנוע וישרחוות דעת:מקצועי, צנוע וישר. העבודה מבוצעת למעלה מן הציפיות. הבחירה החשובה ביותר בהליך המשפטי היא בחירה באדם שייצג אותך ואת האינטרס שלך על הצד הטוב ביותר, עו"ד אסף דוק עונה על כך בהחלט! -
הוסף חוות דעתיעקב מ. | 22/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שהעניק לי בתחנה הרווחתי את חיי חזרהחוות דעת:זומנתי לתחנה המשטרה בעקבות תלונה על אלימות. עו"ד דוק הגיע במהירות לתחנה וייעץ לי לפני החקירה. בדיעבד אני יכול להגיד שבזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שלו - התיק נגדי נסגר מחוסר אשמה ובכך הרווחתי את כבודי ואת שגרת חיי חזרה. תודה -
הוסף חוות דעתיקיר חסוי | 18/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ומקצועי שעזר לי מאוד!חוות דעת:עו"ד דוק הוא אדם ישר ומקצועי שעזר לי מאוד בייעוץ וייצוג בתיק פלילי מורכב. הגעתי אליו לאחר שעברתי 2 עורכי דין אחרים שהיו כלום ושום דבר לידו. ממליץ בחום. רק הצלחה בנאדם!