ייעוץ בנוגע לבקשה לשינוי סיבת סגירת תיק פלילי
אנונימי שאל\ה בתאריך 11/02/2024:
אני צריך ייעוץ לגבי הגשת בקשה לשינוי סיבת סגירת תיק פלילי שנפתח נגדי לפני 18 חודשים, בגין חשד לתקיפה חמורה שנעשתה על ידי שני אנשים או יותר. אני מעוניין לשנות את סיבת הסגירה מ"אין מספיק ראיות" ל"חוסר אשמה", משום שלא ביצעתי את מה שייחסו לי. פשוט הייתי במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון. מה הפרטים החיוניים שחשוב לציין בבקשה והאם יש לכלול בבקשה את היסטוריית החיים שלי ולהציג את עצמי כאזרח טוב? אשמח לתשובתכם.
-
מענה ל־ייעוץ בנוגע לבקשה לשינוי סיבת סגירת תיק פלילי
שלום רב,
מה שאתה מבקש הוא שירות משפטי אשר ניתן במסגרת טיפול בתיק.
בקשה מסוג זה רצוי וראוי שתוגש ע"י עו"ד.
ככל ותרצה יש לפנות לעו"ד לשם כך.בברכה,
עו"ד עדן וורנר,
054-2462636
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
עתירת אסיר לשינוי סיווג בגין עבירות אלימות
בית המשפט קיבל את עתירת האסיר לשינוי סיווגו לקטגוריה ב'1, לאחר שנמצא כי אין ראיות מספיקות להמשך סיווגו בפרופיל "אלמ"ב". ההחלטה מבוססת על סגירת תיק חקירה ישן ללא כתב קרא עוד >>
-
אמונה עיוורת – על יחסי מין במסגרת הדרכה או ייעוץ של כהן דת
בעילה אסורה בהסכמה ומעשה סדום כוללים מהיום גם מעשים שנעשו במסגרת הדרכה או ייעוץ של כהן דת או אדם הידוע בציבור או המציג את עצמו כבעל סגולות מיוחדות. כנסת ישראל קרא עוד >>
-
ייעוץ לפני חקירה במשטרה – כל מה שחשוב לדעת
זומנת לחקירה במשטרה? זה הזמן ליצור קשר עם עורך דין פלילי מנוסה, שייעץ וילווה אותך לאורך כל הדרך. אמנם חקירה היא השלב הראשון בהליך הפלילי, אך אין לטעות ולחשוב כי קרא עוד >>
-
ייעוץ לפני חקירה במשטרה – באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ
לא מוזר יהיה להניח כי ייתכן ותמצא עצמך יום אחד מוזמן לחקירה מכל סיבה שהיא, גם אם אינך אשם במאומה. במידה וקיבלת זימון לחקירה נקודת ההתחלה במסע המטלטל צפויה להתחיל קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתנמרוד חסוי | 04/04/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אפשר לסמוך בלב שלם על העצות שלו ולהיות בטוח שהוא יהיה שם לצידך בצוק העיתיםחוות דעת:להיות חשוד במעשה שאין לך כל קשר אליו זה דבר נורא שאני לא מאחל אותו לאף אחד. בזכות עו"ד דוק ועורכי הדין במשרדו התיק נגדי נסגר וקיבלתי את חיי חזרה. מעבר להיותו של אסף עו"ד מוצלח, הוא קודם כל ב-נ-א-ד-ם שאפשר לסמוך בלב שלם על העצות שלו ולהיות בטוח שהוא יהיה שם לצידך בצוק העיתים. מהיום אמליץ אך ורק על עו"ד בכל הקשור לפלילים. בהצלחה לכולם -
הוסף חוות דעתאורן חסוי | 05/03/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים.חוות דעת:אסף הוא אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים. ליווה אותי במסירות ומקצועיות בתקופה הכי חשוכה בחיי ועשה זאת בגאון. -
הוסף חוות דעתפיראס חסוי | 28/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה לעורכי הדין אסף דוק ובר נמרי על ייצוג משפטי לעלא ולעלאחוות דעת:אין מילים לתאר את הליווי, היחס האישי והאכפתיות שחוויתי. צוות מקצועי, אכפתי ומקשיב. בנוסף, המחיר היה מאוד הוגן. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתחיים חסוי | 28/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מרוצה מאוד מהשירות ומפסק הדין שקיבלתיחוות דעת:אסף דוק התותח, מאוד מרוצה מהפסק דין מהשירות שלך יש לך ראש מהטובים ביותר שהכרתי ב-22 שנה שאני לכאורה עושה פשעים ???? שיחקת אותה שאפו שאפו שאפו. -
הוסף חוות דעתגיל חסוי | 15/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין אחד הטובים שיצא לי להכירחוות דעת:עורך דין אחד הטובים שיצא לי להכיר. רמת מקצועיות גבוהה מאוד, בן אדם מקסים ! -
הוסף חוות דעתיאיר חסוי | 11/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד שאפשר לסמוך עליו וגם להמליץ עליו בלב שלםחוות דעת:אסף דוק הוא עורך דין מקצועי, רציני, מקרין ביטחון, אמין, הגון וישר, לא עושה טעויות (עד כמה שידוע), מסביר מהו התהליך וכיצד הוא מתנהל, משתף ומעדכן לאורך כל הטיפול עד לסיום (מוצלח במקרה שלנו). טיפל במקרה שלנו ביעילות והוציא אותנו מהתסבוכת המיותרת. -
הוסף חוות דעתמיכאל כ | 11/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מעולהחוות דעת:אפתח ואומר: אסף מקצוען אמיתי כישרוני מאין כמוהו פתוח ואוהב אדם לוחם צדק אמיתי. הגעתי אל עו"ד אסף דוק נסער מעמקי נשמתי עקב תלונת שוא שהגישה נגדי אישתי על איומים כלפיה דבר שהוכחש על ידי בחקירה. במקצועיות אין קץ בכשרון וידע מקצועי לאחר שבחן את הסברי ושמע מפי את שקרה לא היה לו ספק שאין בתלונתה דבר המצביע על איום כלשהו כלפיה. למחרת נשלח מכתב מנומק לתביעה המשטרתית בבקשה לסגירת תיק ללא אשמה פלילית וללא רישום כלשהו נגדי. התיק נסגר ללא אשמה פלילית. תודה אסף על כישרון מיקצועי,ידע וכבן אדם. -
הוסף חוות דעתרון חסוי | 11/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד שהופך עולמות ללקוח שלוחוות דעת:לדעתי עו"ד אסף דוק הוא אחד המקצועיים בתחומו. אף פעם לא נתקלתי בעורך דין שעושה מעל ומעבר למען הלקוח שלו, ולא משנה מה הוא עשה, פשוט הופך בשבילו עולמות. כן יירבו עורכי דין כמוהו. -
הוסף חוות דעתגור חסוי | 11/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד!חוות דעת:זו המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד! עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי קשה ומכריעה בחיים שלי במהלכה חוויתי את נחת זרועה של המדינה במלוא מובן המילה ללא כל סיבה מוצדקת. אסף היה האדם הראשון שהאמין לי לאורך כל הדרך עד לתוצאה המיוחלת של ביטול כתב האישום. ממליץ וימשיך להמליץ עליך בחום בכל הזדמנות! -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 11/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ומקצועי שלא מבטיח ללקוח מה שהוא לא יכול לקייםחוות דעת:עו"ד ישר ומקצועי שלא מבטיח ללקוח מה שהוא לא יכול לקיים. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי רעה בחיים שלי ותמיד שימש אוזן קשבת ויועץ טוב לפתרון בעיותיי. תודה רבה על הטיפול המסור. -
הוסף חוות דעתגיא חסוי | 11/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי מאוד עם מלא סבלנותחוות דעת:עורך דין פלילי מעולה, נתן לי ייעוץ טלפוני והרגיע אותי מאוד, היה סבלני והסביר כל דבר כמה פעמים. מומלץ מאוד. -
הוסף חוות דעתאורי חסוי | 11/02/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:באמת שלא יכולתי לבחור עורך דין טוב יותר!חוות דעת:אסף מקצועי ברמה הכי גבוהה שהכרתי. יסודי, תמיד נותן ייעוץ מדויק, לא משאיר שאלה אחת ללא תשובה והכי חשוב מספק את הסחורה בסופו של דבר.